Finančná odmena za splodenie dieťaťa bez vzťahu
Dobrý večer, už dlhšie som rozhodnutá, že chcem dieťa, ale nechcem ho vo vzťahu. Vystačím si aj sama. A viem, že nájsť toho pravého, ktorý mi ho urobí, nie je vôbec ľahké, a navyše chcem, aby dieťa malo gény aj po ňom, keďže ja som mrňavá a veľmi chudá. A viem, že to asi nebude lacné. Z časti to už mám premyslené aj vybratého chlapa vlastne dvoch, s ktorým by som to chcela, ale teraz je otázne, že čo za to, resp. koľko mu mám za také niečo dať. Nehovorme o tom ako o kúpe tovaru, alebo služby, ale aby sa cítil, že má istoty a aby to robil vlastne za účelom, aký má byť. Nechcem to prirovnávať k ženám, čo stoja pri diaľnici, ale proste čo za to. proste bežná finančná odmena.. Ďakujem za radu...
@anonym_autor ked uz mas dvoch vybratych, tak ako to, ze nevies co za to chcu, ci este ani nevies, ci by vobec suhlasili?
@anonym_autor a teraz sa podme pozriet na situaciu z pohladu toho dietata...
@anonym_84c157 ??????
Chuda dieta. To mu naozaj chces urobit? Dieta tuzi po milujucich rodicoch.
A nie je skôr otázne to, či oni budú chcieť? 🤔 Keby som muž tak na takého niečo nepristúpim.
@anonym_autor 😂😂😂 predpôrodnú zmluvu spíšte. Kde nebude nikde figurovať, ty si nebudeš nárokovať na výživné ani nič. 🫣🙄 Vlastne, choď si dať zašiť mindžu, urobíš lepšie.
@anonym_autor Podľa vlastnych slov si krpatá, chudá, zrejme aj škaredá a navyše hlúpa. Prečo si myslíš, ze nejaký dobre vyzerajúci muž by si s tebou urobil dieťa? Normálny chlap to neurobí ani za milión. Dieťa je zodpovednosť a normálny človek sa nechce rozmnožovať s hocikým. Taký chce dieťa so seberovným, s niekým, kto sa mu páči a má s ním dokonca aj vzťah. Veď to dieťa bude mať gény oboch a čo ak zdedí po Tebe nepodarený výzor a intelekt? Čo potom s takým nepodarkom?
Čo inseminacia nevyšla?
Asi vies co je osud... a preco to dieta nemas...
@anonym_autor
Aha, a vieš že sa stávajú aj príšery poriadne? Všetko vyzerá byť super na ultrazvuku a dieťa sa narodí ťažko choré alebo sa počas tehu niečo dovrza. A bábo je potom postihnuté, ty opatera 24/7a chcels mi tvrdiť, že ani vtákom prípade ťa nenápadne aby bol bio otec nápomocný? Časovo, finančné?
Či aj to dáš ľavou zadnou?
Všeličo sa môže stať, v lepšom prípade bude mať dieťa čo i len mini odchilju (bude jesť minimum jedál), nevezmú ho preto do škôlky a bum, ty 6 rokov doma, bez práce, peňazí?
Čo urobíš? Tu sa ani zmluva nedá urobiť. S tomu dieťaťu čo povieš potom? Sorry, chcela som len vhidny gen. Materiál inak nič od tvojho otca. Myslíš, že ho nebude zaujímať kto a aký je jeho otec?
@anonym_autor 😂😂😂 predpôrodnú zmluvu spíšte. Kde nebude nikde figurovať, ty si nebudeš nárokovať na výživné ani nič. 🫣🙄 Vlastne, choď si dať zašiť mindžu, urobíš lepšie.
@anonym_eee906 Je otázka, nakoľko by takáto zmluva bola podľa slovenského práva vymáhateľná. Ten muž bude podľa mňa trvale žiť v riziku, že žene rupne v bedni a začne sa dožadovať, aby sa "otecko" staral, resp. aspoň platil.
Ale inak ma (pri tom, ako jednoducho a rýchlo moja žena so mnou opakovane otehotnela) už tiež napadlo, že by som mohol robiť profesionálneho oplodniteľa 😉
Záujemkyne, hláste sa!
😘
@anonym_autor dieta sa ma robit z lasky. Nie zo sebeckosti. Viac k tomu niet co dodat a je mi ta v podstate luto
@anonym_autor sebecká žena ako ty by vôbec nemala mať deti!!!
Kto sa postará o dieťa ak sa ti niečo stane, alebo smrteľne ochorieš?? Nad tým si asi nepremýšľala, však?
Pre Boha živého. To kde sme zašli.. A čo otec? Vieš aký je dôležitý otec pre dieťa v živote? Na študij si Nieco zo psychológie. Prosím tá. Radšej adiptuj keď už . a aký balík eur im akože chces dát? Za sex s tebou? 10 tisíc viac? Či 20 ? To je sila táto otázka. Snáď si niekto robí prdel
Moderátor rozdúchava vášne. Žena za toto platiť nemusí.
@anonym_84c157 ??????
@anonym_autor sa robis blba? Deti potrebuju dvoch rodicov. Raz sa na otca zacne pytat. Co mu povies? Som si kupila oplodnovaci sex?
Upsik, aby o par rokov vyvoleny otecko neziadal DNA testy a zrazu si dieta nenarokoval sudne ✌️
@anonym_autor naco platit. Daj si iba parkrat sex, povedz, ze mas ochranu a mozno to klapne. Ale priprav sa, ze je mega take vychovávať dieta sama. Mohla by som ti uviest milion prikladov so života z vlastnej skusenosti. Druha vec su otazky dietata casom a postupne budu prichádzať, ci chces ci nechces.
Za mňa je toto blbosť, ale tak odpoviem ti iba na to načo sa pýtaš - keď už to ma byt obchod, normálne použi vzorec 🤷♀️: potenciálne mesačné výživné x 12 mesiacov x minimálne 18 rokov a diskontovať na súčasnú hodnotu a plus k tomu ešte niečo navyše ako neočakávané výdavky…
Pobavilo: Vystačím si aj sama. 🙂 Najprv choď na brigádu k tým, ktoré tu píšu, že už nevládzu samé s dieťaťom. Alebo sú aj vo vzťahu, v manželstve, aby sme nikoho nediskriminovali. Najprv si nájdi mamičky, ktoré potrebujú pomoc, postráž deti na 2-3 hodiny. A rob to aspoň pol roka. ...a nehovor hop, kým nepreskočíš 😉
@anonym_autor to ze si najdes otecka ti este nezaruci ze genom dieta nezdedi po tebe😎
@anonym_autor to sa chceš dať len tak zbúchať ? 😳😳😳
@anonym_autor a to im chceš zaplatiť nech ta oplodnia a potom co? Nie je jednoduchšie s nim spávať a keď otehotnies tak sa rozidete?
Čo inseminacia nevyšla?
@anonym_ed9800 asi sa pripravuje ,keby náhodu nevyšla
Spýtaj sa Borisa čo za to chcel?🤣

@anonym_autor a teraz sa podme pozriet na situaciu z pohladu toho dietata...