Finančná odmena za splodenie dieťaťa bez vzťahu
Dobrý večer, už dlhšie som rozhodnutá, že chcem dieťa, ale nechcem ho vo vzťahu. Vystačím si aj sama. A viem, že nájsť toho pravého, ktorý mi ho urobí, nie je vôbec ľahké, a navyše chcem, aby dieťa malo gény aj po ňom, keďže ja som mrňavá a veľmi chudá. A viem, že to asi nebude lacné. Z časti to už mám premyslené aj vybratého chlapa vlastne dvoch, s ktorým by som to chcela, ale teraz je otázne, že čo za to, resp. koľko mu mám za také niečo dať. Nehovorme o tom ako o kúpe tovaru, alebo služby, ale aby sa cítil, že má istoty a aby to robil vlastne za účelom, aký má byť. Nechcem to prirovnávať k ženám, čo stoja pri diaľnici, ale proste čo za to. proste bežná finančná odmena.. Ďakujem za radu...
Za 500, 1000? Si robis srandu??? A zmluvu k tomu!!! Ze nebudes od nich pytat vyzivne atd.
@anonym_eee906 Je otázka, nakoľko by takáto zmluva bola podľa slovenského práva vymáhateľná. Ten muž bude podľa mňa trvale žiť v riziku, že žene rupne v bedni a začne sa dožadovať, aby sa "otecko" staral, resp. aspoň platil.
Ale inak ma (pri tom, ako jednoducho a rýchlo moja žena so mnou opakovane otehotnela) už tiež napadlo, že by som mohol robiť profesionálneho oplodniteľa 😉
Záujemkyne, hláste sa!
😘
@hefo Ešte chces ďalej plodiť? Štyri deti nestačia? Čo na to manželka?
@anonym_autor mam taku znamu, nedavala ziadne peniaze, dohodli sa
Je to starsi pan s rodinou, s kamoskou maju dohodu spisanu pravnikom, posiela jej peniaze cez iny ucet, dieta ho nepozna , teda to dieta ma uz 13rokov
Ale ak tu nejaká rozmýšľa nad potratom, lebo ju chlap ako tehotnú opustil, tak zrazu nie je problém keď žena vychováva dieťa sama. Zvládli to iné, zvládne to aj ona, že jo? Tam sa už nehľadí aké nenapraviteľné psychické traumy urobí absencia rodiča, aké je to nezodpovedné finančne, čo bude s deckom ak matka umrie, alebo ak bude decko choré. Aj keď je diagnostikované ako choré, ešte počas tehotenstva, tak sa tu advokátuje aby si ho žena nechala. Lebo čo vždycky hovoríte? Že taká meravá zelenina je najväčšia láska a veľa vás naučí. Doteraz ste tu ospevovali single matky aké sú bohovsky úžasné a silné.
Do toho čo autorka opisuje by som neišla ani za svet, ani ako žena a ani ako muž... ale zase netvárme sa že absolútne nutné mať obidvoch rodičov. Koľko párov ostáva v nefunkčných vzťahoch iba akože kvôli deckám potom robia omylom deckám doma zo života peklo?
Neviem, no.. dostať sa k dieťaťu takto je docela úsmevné. Ale zase trocha rozumiem ak niekto fakt túži po dieťati, môže si to dovoliť, ale chlap sa nezadaril. Na bezdetné ženy sa tiež nadáva a akú má reálne možnosť ak fakt túži? Vziať si nejakého náhodného bastarda-chlapa, ku ktorému necíti ani ťuk ale on je ochotný založiť rodinu? Ostať bezdetná? Nehovoríte že bezdetní ľudia majú prázdny a smutný život a TREBA mať deti? Ako bude každý neskôr ľutovať, že nemal? Aká je životná chyba nemať?
O tom, či je to egoistické by sa tiež mohlo polemizovať. Je egoistické ak sa množí človek s diagnózou alebo škaredý človek? Človek v nie perfektne funkčnom vzťahu? Finančne nižšia trieda? Človek čo má depresie alebo neurodiverzitu v rodine? Mať dieťa vo vyššom veku s tým, že vychovávam budúcu mladú sirotu? Rehocete sa tu že chlap môže mať dieťa kedykoľvek. Tam už nevadí že splodí dieťa a chvíľu na to otrčí kopytá.
Mať decko je ťažké aj v páre. Nikto by to nerobil, keby im pudy a túžby nezatemnili hlavu. Ak fakt túži a partner/partnerka sa nezaradili, tak jediné možnosti sú 1) mať to ťažké 2) mať to ťažké a ľutovať po zbytok života.
@anonym_93a529 byť jednorodičom je objektívne ťažká situácia. A je veľký rozdiel ísť do nej cielene, naplánovane, a veľký rozdiel ocitnúť sa v nej, prijať to, a bojovať za seba a dieťa.
@anonym_autor čo ak dieťa bude chlapec? Čo prijme doma do svojho života? Že chlapi sú zbytoční a že sú dobrí len ako darcovia spermií? Že on je zbytočný, nehodný láskavého partnerského vzťahu?
Navrhni to potencionálnemu tatkovi a uvidiš dieťa je zodpovednosť keď si finančne zabezpečená a spokojná tak choďte do toho pre istotu si dajte spraviť testy
@anonym_autor 😂😂😂 predpôrodnú zmluvu spíšte. Kde nebude nikde figurovať, ty si nebudeš nárokovať na výživné ani nič. 🫣🙄 Vlastne, choď si dať zašiť mindžu, urobíš lepšie.
@anonym_eee906
Mindža je hrnček/pohár 🤣🤣🤣
Myslim že tu by sa skôr zišla zmluva ako finančná odmena a to taka že si nebude nárokovať o dieťa a ty že nebudeš od neho žiadať výživné atď . Ak by som mala byť chlapom tak toto by som za tu službu chcela ak už viac deti nechcem a nechcel by som aby ma vlačila po súdoch kvôli vyživnemu
Hod si na net poziadavku, ze hladas stareho mladenca, bezdetneho, zabezpeceneho, vysokeho fesaka, ktory este chce deti. Idealne tak 50 rocny. Mozno sa najde nejaky, co chce dostat sancu sa rozmnozit a dobehnut zameskane a este Ti bude aj s radostou nejake to mensie vyzivne platit a obcas pride pokocikovat a pokochat sa dietatom. Do osobnej starostlivosti Ti dieta urcite nezoberie, obcas Ti mozno aj trochu pomoze a dieta bude coskoro dedit. :D
@anonym_eee906
@anonym_334567 nie, to findža je pohár, hrnček.
Dobre to napísala, mindža je po rómsky vagína.
Podľa mňa nie je dobrý nápad, po prvé byť slobodnou matkou je náročné.
Po druhé je to riziko, anonymná dohoda „zaplatím mužovi za to, aby mi splodil dieťa“ môže byť prakticky dosť riziková.
Podľa mňa nikdy nevieš ako by mohol zareagovať muž, mohol by si otec nárokovať stretávanie s dieťaťom, určenie otcovstva.
Pre neho je to tiež riziko, že si to rozmýslíš a budeš chcieť pýtať výživné.
Skôr by bolo lepšie umelé oplodnenie v zahraničí.
Autorka túži po dieťati a evidentne sa jej nedarí nájsť vhodný protejšok, ktorý by splňal kritériá, tak zľavila z nárokov a išla by to toho aj sama..
Zasa kopu rozkopávačiek sa tu zišlo zbytočne..
Jednorodička to má ťažšie stačilo to vysvetliť, ale zrejme má aj rodinu, nebude na dieťa úplne sama a úprimne veľa chlapov nepomože nič, často je to ďalšia okova na nohe, ktorú treba leštiť, lebo poskytol semeno..
Asi by som to žiadnemu nevešala na nos, pri styku by som povedala že mám antiku, že može naplno a ak by sa to podarilo by som sa odmlčala..
Tu som čítala o dvoch lesbách, brali tak na hotel chlapa do trojky za týmto účelom, boli z iného mesta na love koli anonymite..
@anonym_autor krista normálne ich zbalíš posexujete a nebudeš sa im viac starať do života. Načo ich chceš do tej myšlienky vôbec namočiť, keď dieťa si chceš vychovávať sama? Ja byť chlap a povie mi ženská toto, tak zdrhám aspoň do ďalšieho mesta a nechcem s tebou nikdy nič mať, ani s 3 kondómami navlačenými na svojej pýche.
Písal tu chlapík čo sa im s partnerkou nedarilo a tak použili jej spolužiaka za týmto účelom, aj sa to podarilo..
Spolužiak to urobil rád, žiadnu odmenu nedostal, ale teda tam bola pre neho istota, že dieťa milujúceho ,,otca,, bude mať..
Myslím, že kľudne sa nejaký aj dobrovoľne obetuje za týmto účelom, že nebude mať rodinku na krku a kľudne aj nejaké drobné bude posielať, ak sa mu nikto pliesť do života😅
Podobná téma tu tiež v minulosti bola, že chlap mal všetko, zabezpečený, ale mal záujem už o odrastnené dieťa a hľadal vhodnú matku, ktorú by podporoval finančne, bez zásahu do jeho života..
Autorka túži po dieťati a evidentne sa jej nedarí nájsť vhodný protejšok, ktorý by splňal kritériá, tak zľavila z nárokov a išla by to toho aj sama..
Zasa kopu rozkopávačiek sa tu zišlo zbytočne..
Jednorodička to má ťažšie stačilo to vysvetliť, ale zrejme má aj rodinu, nebude na dieťa úplne sama a úprimne veľa chlapov nepomože nič, často je to ďalšia okova na nohe, ktorú treba leštiť, lebo poskytol semeno..
Asi by som to žiadnemu nevešala na nos, pri styku by som povedala že mám antiku, že može naplno a ak by sa to podarilo by som sa odmlčala..
Tu som čítala o dvoch lesbách, brali tak na hotel chlapa do trojky za týmto účelom, boli z iného mesta na love koli anonymite..
@anonym_2c5cd4 Ale to, že ona niečo chce alebo túži, nie je ospravedlnenie na to, aby dieťa, ktoré za nieč nemôže, pripravila už hneď na štarte o otca...
@anonym_2c5cd4 Ale to, že ona niečo chce alebo túži, nie je ospravedlnenie na to, aby dieťa, ktoré za nieč nemôže, pripravila už hneď na štarte o otca...
@hefo v poriadku, tak podľa teba nemá byť matkou? Alebo musí zľaviť z nároku a urobiť si dieťa so 160cm chlapom, ktorý by tým otcom chcel byť? Veď je to blbosť, ja by som tiež nechcela dieťa so 180kg chlapom len preto lebo aj on chce byť otec..
Dnes je to ťažko, preto aj veľa žien to urobí takto
@anonym_eee906
@anonym_334567 hrncek je findža, s F na zaciatku
Písal tu chlapík čo sa im s partnerkou nedarilo a tak použili jej spolužiaka za týmto účelom, aj sa to podarilo..
Spolužiak to urobil rád, žiadnu odmenu nedostal, ale teda tam bola pre neho istota, že dieťa milujúceho ,,otca,, bude mať..
Myslím, že kľudne sa nejaký aj dobrovoľne obetuje za týmto účelom, že nebude mať rodinku na krku a kľudne aj nejaké drobné bude posielať, ak sa mu nikto pliesť do života😅
Podobná téma tu tiež v minulosti bola, že chlap mal všetko, zabezpečený, ale mal záujem už o odrastnené dieťa a hľadal vhodnú matku, ktorú by podporoval finančne, bez zásahu do jeho života..
@anonym_2c5cd4 mne sa zdá, že tu bola ja téma o tom, ako mala super kamoša, ktorý nechcel deti, párkrát sa spolu vyslali, ona si dieťa nechala a presťahovala sa. O pár rokov sa im skrížili cesty a ona sa bála, že zistí, že má dieťa a bude sa dožadovať, či je jeho. A pýtala si radi, či mu to povedať, alebo len dúfať, že to nezistí. Neviem, ako to dopadlo.
@anonym_2c5cd4 mne sa zdá, že tu bola ja téma o tom, ako mala super kamoša, ktorý nechcel deti, párkrát sa spolu vyslali, ona si dieťa nechala a presťahovala sa. O pár rokov sa im skrížili cesty a ona sa bála, že zistí, že má dieťa a bude sa dožadovať, či je jeho. A pýtala si radi, či mu to povedať, alebo len dúfať, že to nezistí. Neviem, ako to dopadlo.
@123profil321 to si spomínam tiež…
Aj jedna mladá otehotnela s takým čo ju upozorňoval že deti nechce a že ide čisto len o sex z jeho strany..ale jej sa páčil, zamilovala sa a veľmi ho chcela a tak otehotnela..
Najskor sa postavil k tomu tak, že to povie rodine atď a vyzeralo že jej to vyšlo, ale krátko na to zmenil názor, posielal ju na potrat, odmietal sa s ňou baviť, aj stretnúť a chcela radu ako na neho… tiež by ma zaujímalo ako to dopadlo či ho dostala nakoniec😅
Takže tak, žena si vyberie otecka pre dieťa a nič z toho..
Ešte ju budú posielať na potrat a netešia sa ani trochu😁 tak načo im to vobec hovoriť potom..
@hefo v poriadku, tak podľa teba nemá byť matkou? Alebo musí zľaviť z nároku a urobiť si dieťa so 160cm chlapom, ktorý by tým otcom chcel byť? Veď je to blbosť, ja by som tiež nechcela dieťa so 180kg chlapom len preto lebo aj on chce byť otec..
Dnes je to ťažko, preto aj veľa žien to urobí takto
@anonym_2c5cd4 Správne, v takom prípade radšej nech nie je matkou. Byť matkou nie je základné ľudské právo.
@anonym_2c5cd4 Správne, v takom prípade radšej nech nie je matkou. Byť matkou nie je základné ľudské právo.
@hefo je to každého osobná vec a tvoj názor je vieš na čo..ktovie koľko detí ti behá po svete😁
@123profil321 to si spomínam tiež…
Aj jedna mladá otehotnela s takým čo ju upozorňoval že deti nechce a že ide čisto len o sex z jeho strany..ale jej sa páčil, zamilovala sa a veľmi ho chcela a tak otehotnela..
Najskor sa postavil k tomu tak, že to povie rodine atď a vyzeralo že jej to vyšlo, ale krátko na to zmenil názor, posielal ju na potrat, odmietal sa s ňou baviť, aj stretnúť a chcela radu ako na neho… tiež by ma zaujímalo ako to dopadlo či ho dostala nakoniec😅
@anonym_2c5cd4 to si tiež pamätám 🤔

Áno. Jeden o tom vie a súhlasil s tým. Ide sa rozvádzať a napriek tomu, že jeho žena je teda ozaj hrozne vyzerajúca, všetky tri deti sú krásne a vysoké po ňom. Druhý o tom ešte nevie, poznáme sa asi 3 mesiace zo zoznamky a už sme sa raz stretli. Ten síce asi dva týždne má nejakú, ale verím, že by to urobil. Ten je o dosť starší a má už dospelé dve krásne vysoké deti po ňom. Tú finančnú odmenu som myslela, či napríklad 500, alebo 1000 euro, napríklad ak sa to ozaj podarí. Neviem. No mne to príde fér v dnešnej dobe.
@anonym_autor alebo to urob tak poctivo, ze chod na nejaku party a vyspi sa pocas plodnych dni s "pravym typom, aky mas v hladaciku"- nebudes vediet meno cize ani neskor vymahat alimenty. Vsetko ostatne je pre chlapa vysoko rizikove a s tym podla mna nikto nebude suhlasit, lebo na sk si s tym papierom, ze nic nechces, moze akurat tak na zachode mavat, ak prides sudne po alimenty ci striedavu starostlivost, lebo medved.....