Hanbíte sa kúpiť tehotenský test v obchode?
Ja som si dala objednať ako online z BENU a strašne sa hanbím si to ísť vybrať lebo cez ten sáčok je vidieť čo to kupujem
Kašli na test, ved o 9 mesiacov zistíš, či sa tehotná, keď začneš rodiť. A najlepšie doma, nech sa nemusíš hanbiť. Prinajhoršom si daj papierový sáčok na hlavu a vyrež očká
To že si pozdravila svoju platonickú lásku neznamená že hned otehotnieš, neboj sa😉
@anonym_autor a máš nejakú šablónu alebo obrázky po aký výzor sa môže ešte sexovať a kedy je ten výzor už pod čiarou a nemalo by sa ? 🤔
@anonym_autor ach, modrý koník zase nesklamal. Pre toto sem, ako muž chodim. Dúfam, že sa nebudeš hanbiť ísť ku gynekologicke, keď si škaredá. Bohvie aké dieťa budeš mať. Dúfam, že aspoň otecko bol Adonis.Prosim tá len o jedno. Dieťa si nechaj a nezvažuje interrupciu. Tu končí každá sranda.
Keby som mala 12, tak by som sa asi hanbila kupovať si tehotenský test v obchode, to je pravda. 🙂
Ved bud pysna ze aj skaredu Niekto oprel . Hanbit sa moze on ked ho das na sud o vyzivne a na sude uvidia aku priserku oplodnil. Troll .
@anonym_autor vydaju ti zavareny nepriehladny sacok, takze nikto nevie ci tam mas kondomy, tehotensky test alebo vitaminy pre babicku.
Ale odporucam zacat riesit svoje komplexy, skor ako ti prerastu cez hlavu a pokazia cely zivot
@viestta citam po "zavareny"' a rozmýšľam kto jej bude dávať zaváraný kompót 😅
@anonym_autor
noe, nemam 13 rokov ani dovod na hanbu.
@anonym_autor hlavne, ze si sa nehanbila sexovat 😀 😀 😀
ale gratulujem, skarede casto nesexuju, mas bohovske stastie 😀 :_D
kks, ze toto niekoho bavi 😀 😀
@nyusika
by si sa cudovala. Mala som v 8 triede na zs spoluziacku, ktora sa nepozerala do zrkadla, ze je skareda. Myslela to uplne vazne. Nebola samozrejme. Je to skor na plac, pokial niekto na seba takto pozera.
@anonym_autor a keď ti gynekológ kuka medzi nohy, to sa nehanbis?
A pri pôrode keď tam budeš mat XY ľudí? To už bude OK?
Dnes to kazdy pyskuje ze musis byt milardar kym sa prvy krat s niekym vyspis pomaly takze ano hanbim sa kupovat si tehotensky test, lebo to kazdy za vsetko odsudzuje, ze clovek je akoze nezodpovedny a aj preto proste nemam rada celkovo ziaden kontakt s ludmi lebo nikdy nevies co si mysli a kedy to zo seba vypusti
Nechápem vás prečo si robíte z každej srandu..nikdy neviete kto je na druhej strane a aký má problém.. keď neviete pomôcť aspoň nevysmievajte sa autorke.
A ešte otázka budú to nejak riešiť že to není z môjho mena ? A keď to pošlem vybrať ešte aj inú osobu.
@anonym_autor jasne kazdu objednavku kontroluju s obcianskym.
Nechápem vás prečo si robíte z každej srandu..nikdy neviete kto je na druhej strane a aký má problém.. keď neviete pomôcť aspoň nevysmievajte sa autorke.
@anonym_d6d503 ale chapes ze clovek ktory takto uvazuje nie je rozhodne sposobily vychovavat dieta? lebo nie je v poriadku byt dospely mat sex a potom riesit toto. ved ked sa hanbi s uvedenych dovodov tak ked bude mat brucho bude chodit po kanaloch, c sa zabarikaduje doma? ak je na tom takto tak potebuje odbornu pomoc a to nemyslim v zlom ani rypavo ani ponizujuco. skratka clvoek co ma byt zodpovedny za vychovu dietata by mal byt v poriadku.
Dnes to kazdy pyskuje ze musis byt milardar kym sa prvy krat s niekym vyspis pomaly takze ano hanbim sa kupovat si tehotensky test, lebo to kazdy za vsetko odsudzuje, ze clovek je akoze nezodpovedny a aj preto proste nemam rada celkovo ziaden kontakt s ludmi lebo nikdy nevies co si mysli a kedy to zo seba vypusti
@leidin zartujes vsak? akoze v lekarni teta presne vie ze ty pred lekarnou parkujes skodovku a nie najnovsi merecedes? ci byvas na ubytovni alebo si dosla vilovej stvrte?ci ako presne si to pri kupe testu predstavujes? a inak popracuj na sebe (to tiez nemyslim vobec v zlom alebo rypavo) pretoze v skutocnosti ti moze byt totalne u prdele co si o tebe kto mysli. kym ta nezivia je ich nazor absolutne nepodstatny. nauc sa to a bude ti lepsie. toto myslim ako dobru radu nie v zlom
@anonym_autor a do buducna autorka tehotenske testy sa daju kupit aj v obchodoch so samoobsluznou pokladnou. alebo si daj balik poslat na adresu a dojde v krabici. alebo posli nadejneho tatka kupit testy. ale budem dufat ze toto je len sradna
@anonym_autor vydaju ti zavareny nepriehladny sacok, takze nikto nevie ci tam mas kondomy, tehotensky test alebo vitaminy pre babicku.
Ale odporucam zacat riesit svoje komplexy, skor ako ti prerastu cez hlavu a pokazia cely zivot
@viestta a aj zivot tomu dietatu..
@anonym_autor Objednaj si test cez Alza e-shop a nechaj si ho doručiť do Alzaboxu.
Do polnoci objednáš, ráno v alzaboxe máš.....
A nikto ťa nebude vidieť ,čo vyberáš. A keď to pôjdeš vybrať večer, nebudú vidieť ani kto vyberá.
To je iste ten troll zo vcera, co chcel priatelovi ako darcek kupit tabletku "po".
@luccys Dosť možné.
Neviem ci je zakladatelka troll ked to pisete, ale ja sa napriklad hanbim kupovat tehu test. Neviem preco, proste to tak mam. A to mam uz nejaku dobu po 30tke a jedno dieta, nie som splasena 16ka. Prave tento tyzden som potrebovala kupit testy ale uz ti bolo tak urgentne ze som sa do tej dmky vybrala a priamo kupila. Ale nabrala som do kosika viac veci aby tie testy tam zanikli.
Inak som predtym objednavala cez samoobsluznu pokladnu v Tescu. Ale zvazovala som objednat aj cez alzu. A kedysi som takto objednaval nieco co som sa hanbila (uz som zabudla co) z dr max. Tak ze objednam online do predajne az to nemusim tam pytat. A ked som prisla pre to tak ona mi tie veci nosila zo skladu priamo v ich obale jeden po druhom, vobec to nebol zabaleny balik alebo v tasticke.

Asi preto, ze si skareda, tak potrebujes testy, inak by si si kupila kondomy, ale to skaredym ludom nepredaju. A ked budes rodit, tak jedine so sackom na hlave. 😆
@cimage sáčok mala na hlave asi aj pri sexe