icon

Hcg 20 po oplodnení - zúfalá prosba z nemocnice

dzuli753
9. dec 2017

Dievčatá prosím pomôžte. Ležím v nemocnici. Som už zúfalá. Tehotenské testy mi vyšli dva pozitívne, málinko bolo vidieť čiarku ale bolo. Včera som začala krvácať, jasne červenú krv, išla som na pohotovosť. Doktor videl na ultrazvuku gestacny vak, čistú a nejakú tekutinu, pravdepodobne krv, test vyšiel pozitívny, povedal že to bude ok že zastaví krvácanie, nasadili mi injekcie na sťahovanie maternice, zastavenie krvácania, podporu tehotnosti a proti potratu plus v tabletkách dupaston. Hodnota z krvi hcg bola veľmi nízka len 20 ale podľa doktora som trhu inak by bola 0. Ráno prišiel nový lekár - primár,ktorý má tiež pozeral a povedal že jeho kolega sa mýlil, ze on tam žiaden gestacny vak nevidí, vidí len cistu a tekutinu. Povedala že sa mám s tehotenstvom rozlúčiť. Žiadala som ho nech mi dá injekcie na zastavenie krvacania a proti potratu, povedal že mi nedá nič. Mám čakať. Po obede má pozeral zas nakoľko neprestávam krvácať. Zas povedal že tam nič nie je. Pritom kolega jasne deň predtým povedal že tam je vak v maternici a pozerali vtedy ma dvaja. Teraz mi majú brat odber na hcg a krvný obraz, ale mi to príde že ani nechcú lebo mi bolo oznámené že mi vezmú na krvný obraz a následne bude nasledovať kyretaz. Čo som povedala že odmietam kým nebudem mať výsledky z hcg ktoré mi mali robiť po 48 hodinách, čiže zajtra. Čiže mi ich chce brat asi len kvôli tomu že som to namietala lebo majú byť zajtra. Konzultovala som to s lekárkou ktorá je na oddelení, ale tá mi na moju otázku prečo nepokračoval v zastavovaní krvácania a zabráneniu potratu povedala že nevie, že tiež nechape.... Neviem som zúfalá. Mal niekto takto nízke hcg a dopadlo to dobre?

Strana
z2
kvecia
Autor odpoveď zmazal
dzuli753
autor
10. dec 2017

@ettie ďakujem pekne. Držím palce nech sa to čím skôr podarí a dopadne to tentoraz dobre. Mne to na šťastie tiež asi samo ide von celé tak som rada aspoň žiaden operačný zákrok nebude a môžme sa snažiť ďalej.

elfi1
10. dec 2017

@dzuli753 vyzera ze je velka sanca, ze tvoje telo si same poradi.ak nebude nutna kyretaz, tak nie je nutna pauza v snazeni.
Ja som mala prve tehotenstvo tiez bez problemov. A pri druhom v 8tt som potratila.ale musela som ist aj na kyretaz.po 5 mes.pauze som znova otehotnela a opat bez problemov donosila dcerku.
Nikto nepatral ze preco... len ja som rozmyslala.ale aj dr.povedala ze to nie je nic vynimocne, ze to takto skonci. A nemusi mat zena ziaden problem.proste plod nebol dost silny a v poriadku.
Drzim palce aby ste sa skoro tesili z rastuceho drobceka v brusku.

ettie
10. dec 2017

@elfi1 vazne? Nam zakazal 3mesiace min. Aj ked som sa sama vycistila :( ako pevne dufam, ze po tych vysledkov co budu fo 6-8tsa budrme moct snazit ak sa mi kramy velmi neposunu...mm chodi na 14dnovky takze psycho no.... ja by som i teraz chcela este, ale cez mm to neprejde mam pocit :D tak snad buduce Vianoce sa vsetky budeme uz len tesit :*

elfi1
10. dec 2017

@ettie tak ono napr.podla cinskej mediciny je vzdy dobre dat pauzu toho pol roka... ale co tak sledujem ci uz diskusie alebo poznam aj pripady, ze ked nebol potrebny kyret, tak sa aj hned zadarilo dalsie babenko - bez pauzy.
A napr.autorka diskusie keby si tak skoro nerobila test, tak by v podstate mozno par dni meskala ms a zacla by krvacat... ani by nevedela ze bola tehotna. Tak si myslim, ze tam sa kludne mozu znova pokusit

ettie
11. dec 2017

No nam min. Reku tiez vravel, ze poda je potom najurodnejsia ale tentoraz nam povedal pockat, snad nebudeme musiet cakat tie 3 mesiace ale hned ako budu aspon tie vysledky, uz teraz mi je dlho dako...

ettie
11. dec 2017

@dzuli753 dakujem ;) tiez drzim silno palce nech je uz len vsetko vporiadku ;)

dzuli753
autor
19. dec 2017

@elfi1 nie je pravda, ja som nepotrebovala test aby som vedela že som tehotná. Ja som to vedela už dva dni po styku že som tehotná, pretoze som cítila bolesti pri oplodnení, a rovnako som to cítila pri synčekovi keď sa nám podaril... A ďalej ranné nevoľnosti neboli len ranné ale celodenné, únava,... Proste neúrekom príznakov, a test bol skôr tak pre manžela nie pre mňa. Niektoré ženy vedia vycítiť že sú tehotné a niektoré nie. V tomto prípade skôr išlo o zlyhanie doktorov, lebo podľa výsledkov sa tomu dalo úplne jednoducho predísť... Každopádne neberiem to tragicky, asi to tak malo byť... Na šťastie nie sme pár ktorý sa dlhodobo snaží a nedarí sa, vždy nám to vyjde na prvý šup, skôr teraz jedna blbá náhoda zapríčinila že to celé takto dopadlo, každopádne prestávku si dávať nejdeme, jednoducho počkáme len na prvú menštruáciu a ideme zas na to 😊

elfi1
19. dec 2017

@dzuli753 skor to bolo myslene vseobecne ze v tak skorom stadiu vacsina zien netusi ze je tehotna.
V kazdom pripade prajem aby sa cim skor podarilo zdrave babatko 🙂

zabka1987
29. apr 2018

@dzuli753 dva dni po oplodneni? To si si len namyslala. 3x som bola tehotná ale teda zase netreba to chcieť silou mocou a sledovať všetko.

Strana
z2