Intímny problém
Ahojte, neviem či už takáto diskusia je ale to je na dlho. Teraz k veci, s priateľom sme mali romantiku /tutu mutu/ ale po skončení mi vraví že bolo to súper a bla bla. A ja že snáď si také dačo nemal a na to sa nevyjadril. Radšej mi mal povedať bolo to pekné ako byť ticho, úplne sa mi to znechutilo a po oralnej stránke to už nechcem. 😖 Mám do neho rypnut že tiež som mala lepšie zážitky z minulosti?Neviem ako by sa cítil on. 🙄 ci naozaj som taká sibnuta a moc som si to zobrala k srdcu ☹
@mawka konec... ta druha je brutal😀 konec zabavy, musim ist varit, lebo umreme od hladu. Difam, ze sa za dve hodiny vratim a bude tu 10 stran...
@mawka táto vyzerá latexovo
@obsadenemeno ja ten tvoj nick stale citam ako obsadenesemeno 😀 a to vzdy ked ho vidim
Inak ta kacicka je fakt ze super 😀 dokonca by sa aj malej pacila... ta sa tiez kupe s kacickou, len nie vibracnou 😀
@guiseppinka aj jaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 furt tam vidim semeno 😀 ale nechcela som to takto nadrzovku napisat 😀
@guiseppinka no na co ty teda nemyslis.... 😀
ja som skusala vsetko mozne pri registracii a furt mi tam vyhodilo ze obsadene meno, tak som si ho dala teda.... 🙄
@guiseppinka Aj ja som si dlho zvykala, aj som si Speci vyhlaskovala, ci sa nemylim 😀
@obsadenemeno no a co, sak mozes byt aj obsadene semeno. mne to nevadi vobec. ja semeno rada 😀 akekolvek. aj tekvicove, aj slnecnicove, aj chlapske.... 😀
@mawka
@guiseppinka preboha, ja som myslela, že som jediná, ktorá v tom nicku vidí "semeno" tak som bola radšej ticho ´😅 😀 😀 😀 😀
@obsadenemeno
@obsadenemeno vies, to je to, ze citas zaviatok a koniec slova a stred sa tam dopasuje sam...
@sissy27
@charlie1980
@guiseppinka
ale sme zvrhle, dievcence 😀 😀 😀 my to semeno uz vidime vsade 😀
@sissy27 @mawka @giusepinka no kazdy vidi, co mu rozume beha.... 😀
@guiseppinka
@mawka jezis baby, som taka rada, ze nie som sama, co cita semeno 😀 😀
@obsadenemeno no vidis, uz si nasa celebrita koňová 😀 😀
a autorka prispevku nist? nereaguje? ci zase trollik potreboval rozvirit nudu na konovi?
@mawka no to ako selevrity, musis mat meno, co si kazdy hned zapamata..... 😎
@mawka ale ocividne sa to podarilo 😀
No ja čítam, čítam a najprv som sa smiala a teraz do konca len oči vypúčam............... 😕 😕 😕 😕
@charlie1980 pocuvaj ty uz sem nechod..bo porodis skor 😀
@puklica13 Ved aj ja hovorim😂 Kadejake sexualne pomocky, sadomasochisticke, masturbacie, sa mi hormony nacisto zblaznia 😄 Co toto bude za dietko 😱?
Čítala som celú diskusiu, ale keby nie, tak sa pýtam a je tehotná ? Z toho semena čo zhltla ? 😔 😔 😔 😔 Prepáčte, prišlo mi to vhodné do tejto témy a hlavne vtipné...
ale malo tam byt 😀 😀
🙂 🙂 dievčatá až som sa splakala, nabudúce keď tu budú absurditky, tak sa teším hlavne na vaše komenty 🙂 🙂 🙂

@0silvia0 sak to neni zive 😀
@obsadenemeno jasne, maju aj stylove kacicky s boa okolo krku, piratske kacicky, ruzove, fialove, cierne, klasicke, bondage, s/m, jak je libooo 😀 😀