icon

Intímny problém

magickacicka
11. aug 2016

Ahojte, neviem či už takáto diskusia je ale to je na dlho. Teraz k veci, s priateľom sme mali romantiku /tutu mutu/ ale po skončení mi vraví že bolo to súper a bla bla. A ja že snáď si také dačo nemal a na to sa nevyjadril. Radšej mi mal povedať bolo to pekné ako byť ticho, úplne sa mi to znechutilo a po oralnej stránke to už nechcem. 😖 Mám do neho rypnut že tiež som mala lepšie zážitky z minulosti?Neviem ako by sa cítil on. 🙄 ci naozaj som taká sibnuta a moc som si to zobrala k srdcu ☹

charlie1980
11. aug 2016

@mb269 😂😂😂 Ach, ved Pozri na @mawka 😂 Ta ma dve a je v najlepsej kondicii 😂

puklica13
11. aug 2016

@charlie1980 nezabudnite na mna..ja mam tri... 😀
Ano Bud pripraveny! Vzdy pripraveny!
Ake krasne heslo @mawka 😀

obsadenemeno
11. aug 2016

@puklica13 @mawka pionierky, hey?

mb269
11. aug 2016

@charlie1980
@mawka veru kukam ze mas dve deturence a ty takato mašina 😀 si moj vzor toto chcem aj ja 😀

puklica13
11. aug 2016

@mb269 hlavne je sa z tych deti "neposrat" a neskakat okolo nich ako kolo malovaneho vajca ..

puklica13
11. aug 2016

@obsadenemeno boze moj..ja si tak detailne pamatam pioniersky slub ze az..kua ale aby som si spomla kde som dala slnecne bryle tak ani za boha

charlie1980
11. aug 2016

@puklica13 Joj, veru !!! Ty 3 dokonca😂
@mb269 Ja neviem, kde na toto tieto zenusky chodia, ja uz len na osvietenie cakam😄 A moj chlop tiez 😂

mb269
11. aug 2016

@puklica13 tak to určite nie, na vychovu mame rovnaky nazor s mužom , nie také že co si dieta zaumieni tak sa ide rodič potrhať a casom sa stane otrokom dietata... to v ziadnom pripade. budu to moje pokladiky ale posluchat budu rodicov a nie opacne

puklica13
11. aug 2016

@charlie1980 neboj to pride..vekom... 😀

charlie1980
11. aug 2016

@puklica13 Bohaca, ved mam 36. To kedy ? V 50.ke ? 😳

puklica13
11. aug 2016

@mb269 ej ved pockaj jak ta realita dobehne ..tiez som si vravela co ako bude-nebude ... Tiez som okolo prveho syna skakala jak keby ma platili 😀 dramaticky som prezivala kolko tej poondiatej vyzivky zjedol 😀 kokos...nastastie som rychlo vytriezvela ked som zistila ze moj slovnik obsahuje slovne spojenia kolko kakame, a nespapali sme mrkvicku ... Ked na to spominam ..neviem..to bola normalne ze mozgova materska koma 😀

puklica13
11. aug 2016

@charlie1980 nie...to ked si uvedomis ze statisticky ta moze kazdu chvilu svihnut..treba si uzit vsetko dobre kym sa da...nikdy nevies kedy to uz pride 😀

mawka
11. aug 2016

@puklica13 no ked si pamatas veci z minuleho storocia a nepamatas si co bolo pred hodinou alebo kde si si nieco ulozila, tomu sa hovori demencia. alzheimer. budeme dve. ma to babka, u mamky sa prejavuje, je to dedicne. mozeme si na konovi pripominat 😀 😀 😀 😀

mb269
11. aug 2016

@puklica13 no ved toho sa obavam. lebo na jednej strane viem ze budu moji maznaci a aj modre z neba by som im zniesla ale na strane druhej chcem mať rozum a mat nad nimi "nadvladu " . sak buduci rok dam vediet ako som na tom :D :D :D

katkakovac
11. aug 2016

Taka intimna otazka😀 kedy po porode sa vam vratil ten optimizmus a zacali str normalne sexovat. Lebo syn ma 2,5, dcera 4 mesiace a okrem tych par tyzdnov, co sme pokusali o druhe sme nejaky vyflusnuty... Najlepsia sexualna poloha je kazdy na svojej strane postele😀 prisamboh, ze ostal uz len ten oralny- len rozpravame, ako budeme raz sexovat.....

mb269
11. aug 2016

@katkakovac to bolo tak krasne povedane :D :D :D inak aj mna to zaujima

charlie1980
11. aug 2016

@katkakovac 😂😂😂 To ste na tom Este dobre 😂 My kazdy na inej svetovej strane v byte 😂 Prevencia 😄

mawka
11. aug 2016

@katkakovac hned. nemala som problem. dokonca uz v tehu sa mi pojancili hormony a bola som nadrzana, ale ex nechcel sulozit, sa mu nepacilo brucho a tie dristy, ze co ked detom ublizime, bla bla bla. pri malej som otehotnela po velkej debate s ex a uz som bola aj tak od neho odidena, ale sme debatili, otovorili flasu a uz to bolo a cez hak. ale aj ked sa k tomu postavil jak chlap, ze sa o nas postara uz naozaj, aj tak mlel hubou a vlastne sme skoncili aj tak, aj ked to mal byt novy zaciatok. som s nim nespala odkedy sme uobili malu. nejak som sa tehotenstvom preplacala bez sexu a potom uz sme zili kazdy inde a ja som stretla kamosa, ktory mi narovnal sebavedomie zas a taaaaak sme si sexovali. to bolo par mesiacov po narodeni malej. lebo pri mojom exovi by som nezvlhla ani omylom, kedze som si precitala na nevypnutom skype - chat zapnuty cez celu obrazovku ako by tu dotycnu ochechulu rad vylizal. den, ked mala prisla na svet. som si to zrolovala dozadu, ze odkedy toto takto. curak.

puklica13
11. aug 2016

@katkakovac vies co..tak po prvom synovi mi tak matersky drbalo tak do roka ...potom som si uvedomila ze furt som zena nielem matka...ale je pravda ze chut bola vzdy...ma prepadala tak 1 -2x tyzdenne podla okolnosti ..nevravim ze vzdy aj bolo ..ale taka ta poridna chut ze ale furt ..bez ohladu na den cyklu tak tesne pred 3tehu..to som mala cca 35 ...a zostalo...len ta realizacia..mm ma pracu ze je furt na cestach tak dohaname a nadhaname ked je doma ..ale niekedy je to teda na palicu

puklica13
11. aug 2016

@mawka sak ale si zober ze teraz mas sexi mozog zato 😀

katkakovac
11. aug 2016

@mawka tak to simala ozaj vesele... Ja som blvala asi okamzite ako som otehotnela a drzalo ma to do porodu. Unavena, vyflusnuta, len spat a spat. Po porode to chvilu trvalo, maly nespaval, kym sme narobili poriadky, chvilu to trvalo. Potom sme sa odhodlali na druhe, s tym ze asi to bude chvilu trvat, vsak syna sme pokusali rok. Uzivali sme si to. A bum, druhy mesiac uz bolo zarobene. A to iste ako pri prvom. Tak cakam, ci pride druhy dych, dufam, ze ti bude skor ako deti vypadnu z domu😆

mawka
11. aug 2016

@puklica13 aj mne, urcite som mala rada sex pred detmi, ale po kazdom porode viac a viac. ako som uz kdesi napisala, este jedno dieta a bude zo mna cista nymfomanka 😀 😀 a suhlasim, treba zostat zenou a mysliet aj na seba, zajst si von, ku kadernicke, na babsku jazdu, venovat sa hobby a tak. proste nezostat sliepkou. aj mne pri malo zadrbavalo chvilu, sak prve dieta, ale potom som sa na to vysrala a pri malej som riesila existencne problemy, tam uz vobec nebol cas na osprostievanie a mam pocit, ze som to aj lahsie zvladala. vsetko pocas behu na dlhu trat. jezis tak som rada, ze je vsetko ok. este keby exovi prestalo drbat a prestal sa chovat nadradene a vyriesit tie srajdy, v ktorych nas nechal a mam bajecny zivot 🙂

mb269
11. aug 2016

@mawka si silná žena, ťažko sa mi to čítalo nie ešte prežiť to 😔 ale tvoj optimisticky pristup do zivota ti teraz priniesol štastie a pohodu a to je dobre 🙂

lukamka
11. aug 2016

@renimac ahoooj, rada ta zas citam, a silno drzim palceky!

renimac
11. aug 2016

@lukamka ahoj moja, dakujem. Vidim, ze rastiete, prajem vela zdravicka.

puklica13
11. aug 2016
mawka
11. aug 2016

@puklica13 pičííííííííííí tlmice do priestorov okolo vaginy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zdechla sem!

puklica13
11. aug 2016

@mawka som vedela ze ta pobavim 😀

luzzia
11. aug 2016

@puklica13
@mawka
to mi pripomenulo taky sprosty vtip spred 100 rokov, co mi raz jeden povedal.. ze vies, z coho sa vyrabaju nepriestrelne vesty? z tej kozicky medzi suskou a analnym otvorom.. ja ze co? on ze no lebo sa odtial dobre odrazaju gulky.. 😕