icon

Intímny problém

magickacicka
11. aug 2016

Ahojte, neviem či už takáto diskusia je ale to je na dlho. Teraz k veci, s priateľom sme mali romantiku /tutu mutu/ ale po skončení mi vraví že bolo to súper a bla bla. A ja že snáď si také dačo nemal a na to sa nevyjadril. Radšej mi mal povedať bolo to pekné ako byť ticho, úplne sa mi to znechutilo a po oralnej stránke to už nechcem. 😖 Mám do neho rypnut že tiež som mala lepšie zážitky z minulosti?Neviem ako by sa cítil on. 🙄 ci naozaj som taká sibnuta a moc som si to zobrala k srdcu ☹

Strana
z9
beabelisova
11. aug 2016

@mb269 ja umriem z tvojho muza 😀 to je teda zlaty chlap ze sa takto stara na prvom mieste o to aby si bola spokojna a podlahu odlozi do buducna 😀

mawka
11. aug 2016

@puklica13 normalne rozmyslam, jak si to predstavuje take tlmice. akoze nafukovacie koleso jedine, sak to ma otvor... alebo si vystrihne z molitanu cosi 😀 😀 😀 😀 😀

mb269
12. aug 2016

@beabelisova keby len podlahu, všetko čo sa týka porobenia doma odkladá a ja mu to len každý mesiac pripomínam 😎 už som to vzdala , viem ,že to vzdy spraví ale v akom časovom úseku nik netuší 😅

michellia
17. aug 2016

@charlie1980 nebud vazna 🙂 casto mam usmev ked citam ako si s babami v diskusiach pises 😉

Strana
z9