Je koniec nášmu vzťahu?
Ahojte mam 27 rokov a 7 ročnú dcéru a 9 ročný vzťah. Od začiatku to bolo ťažké, klamstvá, alkohol, kamaráti žiadna práca. Potom sa to nejako ustálilo našiel si stabilné zamestnanie, chvíle boli všelijaké krásne zaľúbené ale aj ťažké. Dopustil sa veľa chýb, klamstvá o peniazoch o krčmach dokonca stiahol ruku na môjho otca vďaka ktorému mame strechu nad hlavou. Všetko sa odpustilo a začalo zas ako také v pohode obdobie dovolenky prvé spoločné. No minulý rok prišiel o prácu a od vtedy to ide dole vodou. Mysli si ze chodí do práce len kvôli tomu ze to chcem ja, nerobí to pre rodinu, začal byť nezodpovedný, nedôverčivy a ešte viac klamať prácu som mu stále hľadala ja na úrad stále chodila s nim no najviac ma dostali posledné 3 týždne nasla som mu prácu síce na dohodu ale dobre platenu mali sme finančnú krízu tak požičal od mamy 150 e a mne tvrdil ze 100 z novej prace zobral zálohu 150 eur s tých peňazí nechal mne a dcérke 10 eur na stravu začal sa čudne správať nespi po nociach ignoruje ma plánovali sme dieťa ktoré už so mnou nechce mať prežila som nedávno potrat je to hrozne obdobie. Varím periem upratujem malej sa nevenuje vôbec iba ja teraz mi nedvíha ani mobil ráno siel do prace zevraj i keď pochybujem mam ho rada bojím sa čo bude že nas opustí ostanem už sama 😪😪😪😪😪😪😪😪
V tomto stave radšej sama ako s ním. Myslím, že si preňho už urobila viac než dosť. Už nemá 18,aby sa správal takto nezodpovedne. Mozno by odlúčenie pomohlo a spamätal by sa. A ak nie, rozvod.
vybrala si si prototyp partnera do buducnosti...laska je slepa
mate nefunkcny vztah, financne problemy do toho chces dalsie dieta, on aby makal a ty zo seba robis putku...trochu malo
Bolo by tvoje najvacsie stastie, keby sa uz nevratil! O dceru sa nestara, nezaujima a ty si s nim chcela dalsie dieta???😳 Chces, aby sa na takyto vztah pozerala tvoja dcera a raz kopirovala tvoje chyby?? Ved ty ho vobec nepotrebujes. V ziadnom smere ti nie je oporou. Mas o sebe taku nizku mienku, ze si myslis, ze musis zostavat s takymto muzom a normalneho si uz nemozes najst??
9 rokov zijes s niekym kto ta klame, kto si ta nevazi, kto je agresivny voci tvojmu otcovi, kto je nezodpovedny, lenivy, komu nezalezi ani na tebe ani na vasom dietati a ty si stale s nim a este s nim planujes dalsie dieta? Prepac, ale ostala som v nemom uzase ako moze byt jedna zena taka slepa a zit v takej bubline ako ty. Ty nemas ani stipku sebaucty? Uz si ho mala davno opustit, pradavno, hned ako sa vyskytli prve vazne problemy. Odvtedy si uz mohla mat dalsi vztah, stastny, funkcny, spokojny..a ty stale stracas cas s tymto clovekom...
Viem stále som mu dávala šance nádej 😪 bojím sa ze si nenájdem už chlapa on ma 34. Chcela som normálny jednoduchy život a nie robiť mu mamu, má význam mu dat čas? Nechať ho teraz tak? Dat mu pokoj? :(
To je také dôležité, že si nenájdeš chlapa? Každá jedna co ma doma takéto niečo tým argumentuje. Radšej s idiotom než sama, hoci nie navždy? No ako myslíš 🤦♀️
Preboha žena, spamätaj sa ... to, že ho kopneš do prdele bude tvoje najlepšie životné rozhodnutie. Klame ťa, správa sa ako primitív, zaútočil na tvojho otca a ty s ním ešte zvažuješ spoločné dieťa? Si normálna? Preboha mysli na svoju dcéru, na to, že je už dosť veľká a vníma, v akom prostredí žije. Toto chceš pre ňu a pre seba?
Bojíš sa, že zostaneš sama a preto berieš všetko, čo príde? Máš vedľa seba dementa, úplnú spodinu a ty s ním zostaneš len kvôli tomu, aby si mohla povedať, že niekoho máš? Na čo ešte čakáš? Kým ťa začne mlátiť? On sa nezmení a toto si v prvom rade uvedom. Pobaľ mu veci a vykopni ho!
Ty pracuješ ? O všetko sa staráš, vychovávať dieťa a aj jeho živíš? A ešte ti robí hanbu a napožičiava si peniaze.... nemá žiaden pracovný návyk, keď píšeš, že tieto problémy sú od začiatku.
Rozhodni sa ako ti to svedomie dovolí... len prosím ťa, neplánuj ďalšie dieťa, nezodpovednosť ho priviesť do takejto rodiny.
Chodím upratovat žiadna sláva co sa týka financií. Musím hlavne zvládať nosiť malú do školy chodiť po ňu učiť sa s ňou a všetky tie veci okolo domácnosti.
Takéto príspevky sú tu každý deň. Tie baby sa potrebujú len vyrozprávať, ale už pri písaní vedia, že nič na tom meniť nebudú. Potom zase napíšu o 2-3 roky, len s tým rozdielom, že budú mať o 1-2 deti viac a aj viac modrín.
Najdi si lepsiu stabilnu pracu, nosenie malych deti do skoly robia vsetci rodicia, to nie je ziadna celodenna cinnost. Trocha si ver...
@bsp39 bohuzial mas pravdu...ona si nechce pripustit aky ma vlastne zivot...udrzi si iluziu a ostane s nim...a bude to len a len horsie...
Ja mám tri deti, chodím do práce a zvládam krúžky deti a učiť sa s nimi, domácnosť a to mám ešte k tomu dvojičky. Treba si zadeliť čas a priority. Bývas u rodičov tak aký problém, má ti kto pomôcť s malou. Obdivujem takýto život, však sa zmobilizuj, nájdi si lepšie platenú prácu . Sú družiny a učiť sa s malou dá úplne v pohode. Ženy sú na tom oveľa horšie a nevyplakavaju. Hlavne sa spamätať, starať sa o chlapa, čo za to nestojí. To je naozaj poslanie bože ženy, ste hlavne matky a nie slúžky chlapom, čo sa ozieraju, nedávajú Vám peniaze. Raz by zdvihol ruku na mojich rodičov a bol by v base a nie,že odpustila som mu.Rozum sa mi zastavuje. Každý deň takéto príspevky, kde to žijeme.
Úprimne si povedz, na čo ti je taky chlap? Vzťah, ktorý ťa depta, a si v nom nešťastna. Nemáš v ňom nijakú pomoc, oporu, istotu, skratks ti nie je chlap. Lebo chlap jednoducho musí byť pre ženu istota a opora, aj finančná, aj citová, nie osoba, aká ju ničí a ťahá ku dnu.Rodičia by ti určite pomohli, neboj sa. A obava,ze budeš sama? Veď ty sama si, hoci "žiješ s niekym" a to je horšia samota, keď je o vzťahu, ako keby si žila len s dcérkou. Pre ňu tiež taky otec nie je výhra, aký vzor v ňom má? A bude mať? Rozhodne druhé dieťa nie, to ani náhodou, lebo situácia sa ti omnoho zhorší. Toto nemá perspektívu, nikdy ani mat nebude
Tiež žasnem, že pri tých finančných suchotách (okrem iných problemov) sa zamýšľaš nad ďalším babom. Ja viem, že peniaze nie sú všetko, ale uznaj že pri tom dieťati sú potrebné.
Vykopni ho z domu, dievča už máš veľké, daj ho do družiny, a nájdi si lepšiu prácu, budete si môcť obe viac dopriať, niečo vidieť, zažiť.. si mladá žena, ešte môžeš stretnúť takého muža...
V takomto vzťahu byť šak to ako za trest. To je k čomu takýto chlap. A myslím, že časom by to bolo len horšie a horšie. Takže ja by som si zbalila kufre a odišla od neho. Radšej teraz. Už viacej by som nevyčkávala, načo.
Ale ved preco by si mala zostat sama? 😅 Co ta to napadlo? Zeny sa boja zostat same, pretoze nenajdu partnera s ktorym stihnu mat dieta. Ale ty uz dieta mas - nemas co riesit. Navyse mala ma 7 rokov - narocne dni nesamostatneho mimina su za tebou. Mozes poziadat stat o nejaky prispevok myslim - ze si slobodna matka v hmotnej nudzi. Chod sa spytat na urad na co mas narok. Urcite pre teba nieco najdu. Skus si najst lepsie platenu pracu. Dieta moze byt do 15.00 v skolskej druzine. Ked nebudes nonstop nestastna skakat okolo rozpatlaneho leniveho chlapa, tak nebudes vypadat ako smutne strhane vtaca. Neviem si ani predstavit v akom strese a nestasti musis zit, podla toho co si napisala. Je ti to treba?
Panenka Mária, oslavovala by som keby som sa takého zbavila!!! Vysvetliš mi o čom je tento vzťah???
radšej sama ako s týmto nezodpovedným blbom....a mať s ním ešte ďalšie dieťa tak to už vôbec nie....
Inak ľutujem tvojho otca...
Tvoj priatel bud fetuje alebo gambluje alebo oboje... len ty si slepa a myslis si, ze sa to vserko deje prero, ze mu davas malo lasky 🙄
@bsp39 ale smutne to je😔
bývate vdaka tvojmu otcovi a on udrie tvojho otca a ty mu odpustiš a chceš s nim druhe dieťa peniaze nemate a ty s debilom čo je nema kačenky-flakačé napožiciava si peniaze nádava ti v tu chviľu keby že to udrie môjho otca by letel jak špinave prádlo z môjho domu a bud rada že aspoň máš otca akeho máš lenže zaujimalo by ma z akého dôvodu zbil tvojho otca začo za strechu nad hlavou že je neschopák a nevie sa postarať o rodinu aby zabezpečil bývanie na mieste tvojho otca by som mu do zadku tak kopla ženy letel cez braničku ty mu odpustiš a čo že nápadol staršie človeka za jeho dobro dom otcov jeho pravidla a ty asi tiež nerozmýšľaš nepobrala si veľa rozumu dieta v takej situáci slabo zarobiš dcéru už máš veľku chod do lepšie platenej práce a zbav sa ho skvôr než ti narobi dlžoby a problémy a ži s dcérkou najdi si lepšie plátenu prácu tvoja dcérka nieje mala že všetko okolo nej treba robiť čo dostaneš za upratovaie ani minimálku muž neschopni ty chodiš s nim na úrad namiesto toho aby si si našla ty niečo lepšie do tej situácie chceš druhé dieťa zakry sa len takou perinou na akú máš bud vdačna aj za to čo máš a nehorekuj ja na tvojom mieste by som rozmýšľala ako sa zbaviť priživníka a parazita a nie mať s nim druhe dieťa pije je agresívny môj ty bože a taký ma byť príkladom pre dieta čo od neho poberie zlobu agresívitu udrel ťa tvojho otca a ty chceš s nim dieťa bože pomoc čo máš v hlave on piliny ale tebe sa čudujem.
moj ty boh....tebe dobre kuruje na hlavu. Daj si facku, pozri sa na to dieta, potom do zrkadla a povedz sama sebe, ze toto si naozaj nezasluzi... a hentoho posli do zadku, lebo onedlho budes na dlazbe s dlhmi na krku.

ja som proti rozvodom, odchodom, opustaniu pretoze to ludia robia casto z hluposti. Ale to, co popisujes, su padne argumenty na rozpustenie vztahu. Preco zostavat? Aj tak byvate u tvojho otca, nemas financnu podporu ani citovu, problemy s alkoholom, klamstva, agresia ... Aj keby si si povedala, ze mate spolu dieta - tak taky obraz otca teda nic moc. Preco nechces ostat sama s dcerou? Co ta pri nom drzi?