icon

Je koniec nášmu vzťahu?

14. mar 2020

Ahojte mam 27 rokov a 7 ročnú dcéru a 9 ročný vzťah. Od začiatku to bolo ťažké, klamstvá, alkohol, kamaráti žiadna práca. Potom sa to nejako ustálilo našiel si stabilné zamestnanie, chvíle boli všelijaké krásne zaľúbené ale aj ťažké. Dopustil sa veľa chýb, klamstvá o peniazoch o krčmach dokonca stiahol ruku na môjho otca vďaka ktorému mame strechu nad hlavou. Všetko sa odpustilo a začalo zas ako také v pohode obdobie dovolenky prvé spoločné. No minulý rok prišiel o prácu a od vtedy to ide dole vodou. Mysli si ze chodí do práce len kvôli tomu ze to chcem ja, nerobí to pre rodinu, začal byť nezodpovedný, nedôverčivy a ešte viac klamať prácu som mu stále hľadala ja na úrad stále chodila s nim no najviac ma dostali posledné 3 týždne nasla som mu prácu síce na dohodu ale dobre platenu mali sme finančnú krízu tak požičal od mamy 150 e a mne tvrdil ze 100 z novej prace zobral zálohu 150 eur s tých peňazí nechal mne a dcérke 10 eur na stravu začal sa čudne správať nespi po nociach ignoruje ma plánovali sme dieťa ktoré už so mnou nechce mať prežila som nedávno potrat je to hrozne obdobie. Varím periem upratujem malej sa nevenuje vôbec iba ja teraz mi nedvíha ani mobil ráno siel do prace zevraj i keď pochybujem mam ho rada bojím sa čo bude že nas opustí ostanem už sama 😪😪😪😪😪😪😪😪

Strana
z2
bubinka1993
Odpoveď bola odstránená
evinka3007
21. apr 2020

Ono sa to velmi jednoducho hodnoti ked to clovek nezazije sam...tiez som bola slepo zalaskovana a odpustila som tisickrat neodpustitelne veci...milovala som najviac ako som vedela no ked som ostala tehotna zacalo peklo, drogy, gambling, prestal chodit do prace, okradol ma, flamy po nociach...vyhodila som ho z bytu a rozhodla sa byt radsej slobodnou mamickou ako zit a vychovavat svoje dieta po boku cloveka ktory ma nicil...a dnes viem ze to bolo najlepsie rozhodnutie ake som mohla spravit...ono je to vzdy bolestive ale verte ze za tym vsetkym na vas a vase deti bude cakat novy a lepsi zaciatok... drzim palce ❤

neviemodpoved
22. máj 2020

Nema... Daj si s nim pokoj... Ja som 5 rokov bola z chujom ... Ver ze pride lepsi... Len su zeny ktore sa lepia na beznadejne pripady.... Ako moja sestra ma dve deti zije v maminom bite ma dlhy.. Na domacnost jej prispieva rodina lebo ma chlapa chuja co ani poisteny neni a sezone prace robi (furt je doma) sa boji zebi ju iny nechcel... Tak treba mysliet na deti a az potom na seba.... Ja bi som dieta ani nechcela keby som si nebola 120%ista z muzom... Ja nechapem ako chcete prispiet detom na buducnost....

sofiia87
22. máj 2020

Len si s nim preboha neurob dalsie dieta. mas 27 rokov a zivot pred sebou, ver mi, ze bez takehoto chlapa ti bude len a len lepsie.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
neviemodpoved
22. máj 2020

@perdulka7 prepac, ale som madarka zijuca v rakusku... A ty si asi jedna z gramatickej mafie 🤔myslim ze niesme na hodine Sj a prispevok bol zrozumitelny. O gramatike mozes kazat svojim detom. Aj ja budem len v inom jazyku 😘 pekny den.

moonlight1210
22. máj 2020

Musis si ho nechat. Ak ho opustis, podari sa mu opantat dalsiu zenu a bude jej nicit zivot. Ostan s nim a nejak to uz vydrz. Ty si si uz zvykla, aky je. Nejak to uz s nim doklepes. Obetuj sa za tie, ktore by este mohol znicit.

Tak - takto sa chces vidiet?
Asi nie. Nepredstavujes si, ze toto je tvoj udel, ze?
Tak sa na neho vykasli teraz hned, kym si mlada.
Ked ti toto dojde o desat-patnast rokov, tvoje sance najst si chlapa fakt uz pojdu dole vodou (aj preto, ze sa hooooodne zuzi vyber, lebo ten lepsi tovar zo sobasneho trhu uz bude rozchytany, a co zostane, to skoro vsetko uz ma nejaky vazny povahovy kaz). A nastane to, coho sa bojis. Ze ostanes sama.
A potom ti ostane naozaj uz len tento vykvet muzskeho pokolenia, co mas doma.
Spamataj sa, nie je to posledny chlap, ktory by ta chcel. Hlavu hore. Najdes lepsieho. Len si seba musis viac vazit.
Aj pre dceru. Lebo si jej najblizsi vzor zeny. Co ty znesies a dopustis, to je pravdepodobne, ze bude v podobnom duchu opakovat vo svojom zivote i ona s muzmi.

sandrika1986
23. máj 2020

Radsej sama, ty v klude aj dcerka.. ako s chlapom, co sa nevie alebo nechce o Vas postarat.
Kolko mu chces este dat sanci ?
Radsej si zariad zivot podla seba, aby si bola ty a tvoje dieta spokojne.
Posli ho prec !
Po case ked si upraces vo svojom zivote a budes sama sebou, moze prist do Tvojho zivota a srdca - MUZ, ktory bude stat naozaj zato 🙂
Bude ti oporou, bude ti pomahat a lubit Teba a tvoje dieta.
Nikdy nie je neskoro na novy zaciatok !
Radsej teraz sa zbav svojho neschopneho chlapa, nic z neho nemate..financie,lasku,oporu..
My zeny sme silne osobnosti, zvladneme toho vela, aj ked na zaciatku sa nam to nezda byt jednoduche 🙂
Zivot je zmena, tak si sprav poriadok vo svojom zivote, nastav si spravne priority,nepozeraj do minulosti.
Pokial mas podporu u rodiny..tak sa nemusis obavat.
Nezabudaj, ze mas dieta..potrebuje stastnu a spokojnu maminu.
Nepotrebujes zazivat klamstva,strach,neistotu,agresiu,nadavky a pod.
Radsej byt sama s dietatom a spokojna..ako s neschopnym muzom a nestastna,sklamana..
Vela stastia 🙂

Strana
z2