Je otehotnenie po interrupcii ľahké?
Čo si myslite keď žena išla na interupciu zo strachu a potom následne jej to prišlo ľúto a chce si spraviť hneď keď sa bude dať ďalšie ? Je to take ľahké opäť otehotnieť ?
To dava zmysel. Treba rozmyslat a lutovat predtym.
@anonym_autor zo strachu z čoho? Tlaku od partnera? Financií? Pretože ak tieto faktory pretrvávajú nemá zmysel mať dieťa len preto, že jej to je ľúto. Otehotnieť môže ale možno by som dôvody túžby po dieťati prebrala najprv so psychológom.
@anonym_autor určite je ľahšie otehotnieť ako nad tým logicky uvažovať. Keď si to zase rozmyslí pôjde znovu na potrat?
da sa velmi rychlo otehotniet, ale z vycitiek to nerob, maj dieta az ked budes pripravena na nho
Mám známu čo otehotnela a podstúpila interupciu lebo ďalšie dieťa nechcela. Po asi 3 rokoch zrazu ďalšie dieťa chcela tak otehotnela. U nej sa podarilo hneď oba razy. Mna by to mrzelo keby urobím to čo ona, možní ju to tiež dostalo.
@anonym_autor moja prvá partnerka ostala tehotná, nakoniec to dieťa nechcela, išla na potrat, o pár rokov sme chceli dieta, no žiaľ už bola neplodná, tak si myslim že to bolo kvôli potratu.

@anonym_autor je to jednoduché, a dosť pravdepodobné, ak sa nebude chrániť, že bude tehotná. Ja som tam bola, nešla som na interrupciu, ale musela som ísť na čistenie po samovolnom potrate a hneď na to som otehotnela.