icon

Je otehotnenie po interrupcii ľahké?

2. júl 2026

Čo si myslite keď žena išla na interupciu zo strachu a potom následne jej to prišlo ľúto a chce si spraviť hneď keď sa bude dať ďalšie ? Je to take ľahké opäť otehotnieť ?

anonym_54ce6c
2. júl 2026

@anonym_autor je to jednoduché, a dosť pravdepodobné, ak sa nebude chrániť, že bude tehotná. Ja som tam bola, nešla som na interrupciu, ale musela som ísť na čistenie po samovolnom potrate a hneď na to som otehotnela.

anonym_307727
2. júl 2026

To dava zmysel. Treba rozmyslat a lutovat predtym.

anonym_dd1d80
2. júl 2026

@anonym_autor zo strachu z čoho? Tlaku od partnera? Financií? Pretože ak tieto faktory pretrvávajú nemá zmysel mať dieťa len preto, že jej to je ľúto. Otehotnieť môže ale možno by som dôvody túžby po dieťati prebrala najprv so psychológom.

januska12323
2. júl 2026

@anonym_autor určite je ľahšie otehotnieť ako nad tým logicky uvažovať. Keď si to zase rozmyslí pôjde znovu na potrat?

anonym_135a93
2. júl 2026

da sa velmi rychlo otehotniet, ale z vycitiek to nerob, maj dieta az ked budes pripravena na nho

anonym_47cec5
2. júl 2026

Mám známu čo otehotnela a podstúpila interupciu lebo ďalšie dieťa nechcela. Po asi 3 rokoch zrazu ďalšie dieťa chcela tak otehotnela. U nej sa podarilo hneď oba razy. Mna by to mrzelo keby urobím to čo ona, možní ju to tiež dostalo.

peterberek8
3. júl 2026

@anonym_autor moja prvá partnerka ostala tehotná, nakoniec to dieťa nechcela, išla na potrat, o pár rokov sme chceli dieta, no žiaľ už bola neplodná, tak si myslim že to bolo kvôli potratu.

anonym_6de4f9
6. júl 2026

Je to individuálne u každej ženy inak.
Skôr by som sa zamýšľala nad tým, či je to rozumné.
Keď išla na potrat tak na to predpokladám mala vážny dôvod. Nedostatok peňazí, zlá situácia v rodine, tlak od partnera...
Ak nemá vhodné prostredie, tak je lepšie počkať ako mať rýchlo dieťa kvôli výčitkám svedomia .

anonym_600dd2
6. júl 2026

Mojej kamoške sa podarilo, donútili ju rodičia k interup., lebo mala 17r, otehotnela znova asi o mesiac, ale už mala 18r a rodičia už nič nemohli.
Tiež to urobili naschvál, narodili sa jej ešte aj dvojičky

anonym_db36b5
10. júl 2026
@anonym_600dd2

Mojej kamoške sa podarilo, donútili ju rodičia k interup., lebo mala 17r, otehotnela znova asi o mesiac, ale už mala 18r a rodičia už nič nemohli.
Tiež to urobili naschvál, narodili sa jej ešte aj dvojičky

@anonym_600dd2 rodičia nemôžu donútiť ani z právneho hľadiska k interupcii. viem ako to myslíš, ale máme na to aj páky v legislatíve, ak by si neplnolete dievča chcelo nechať dieťa a rodičia boli za potrat, nastupuje sociálna kuratela, ide o tzv.stret záujmov rodič a dieťaťa. reálne sa také situácie vyskytuju aj na Slovensku

nika523
25. aug 2026

Kto bol raz dobrovoľne na potrat už by nemal mať nárok mať dieťa, niekde som toto čítala a myslím že by to bolo správne.

anonym_f73409
25. aug 2026
@nika523

Kto bol raz dobrovoľne na potrat už by nemal mať nárok mať dieťa, niekde som toto čítala a myslím že by to bolo správne.

@nika523 tak toto je dobra blbosť co si napísala.

nika523
25. aug 2026
@anonym_f73409

@nika523 tak toto je dobra blbosť co si napísala.

@anonym_f73409 prečo? Jedno dieťa si už zabila a teraz chceš ďalšie? Veď to už nebude to dieťa toto už nikdy nebude, nedala si mu možnosť narodiť sa ale chápem že sú niekedy sú vážne dôvody že prečo sa tak žena rozhodla ale že hneď chce mať ďalšie? Tak ako mohla mať dieťa a ho zlikvidovala a teraz jej je smutno tak bude mať dalšie? Len tak?