Kedy podstúpiť umelé prerušenie tehotenstva?
PROSIM, NECHCEM KAZANIE ANI NIC PODOBNE O PREMYSLENI SI. CHCEM ABY MI ODPOVEDALI LEN ZENY, KTORE S TYM MAJU SKUSENOST.
Ahojte. Chcela by som sa spytat zien, ktore podtupili UPT. V ktorom tyzdni tehotenstva ste UPT podstupili? Ja som momentalne 5+2 a chcem tento zakrok podstupit (najlepsie cim skor). Na ultrazvuku vsak zatial nic vidiet nebolo. Chcem to vediet preto, ci sa mi oplati objednavat na tento zakrok uz teraz, alebo ci to este sledovat, kym nieco nebude vidno. Neviem teda, ci moze ist este stale aj o biochemicke (pripadne mimomaternicove, ale dufam, ze to nie) alebo nie. Mala som len jednorazove vysetrenie kde, ako som spominala, nic vidiet nebolo, iba 12 mm sliznica. Kedze to bolo jednorazove, krv mi nebrali.
@veroni2 keď som sa začala na človeka podobať. Autorka momentálne v sebe má len zárodok, keďže na usg nebolo ešte nič vidno. Každopádne, ideš tu kázať ľuďom, čo majú robiť, budeš jej to dieťa živiť ty? Nie, nebudeš. Poznáš jej situáciu? Nie, nepoznáš. Nepotrebuje tento svet ďalšie dieťa, ktoré je nechcené a predurčené na trpký život. Nad tým si sa nezamyslela?
@anonym_915d7b a kedy si sa na seba zacala podobat? Takze v d-1 este nie, tak sup klieste, ale v d+1 klieste uz nepripadaju do uvahy? ?? Vies mi to lepsie vysvetlit?
@anonym75590 ja sa chcem opýtať keďže tiež používame kondómy D. mala si rovno vtedy začiatok plodnych dní keď ani tabletka po nezobrala alebo už ovulaciu?
@anonym_5ed72e presne...ale nech rozhoduje o svojom, nie o druhom....cize o dietati...
@veroni2 ty naozaj povazujes 4 roky stary post na Reddit za relevantny zdroj?!
@simsalabim Základné pravidlá pre podstúpenie interrupcií v Oregone zahŕňajú:Žiadne limity ani čakacie doby: Oregon nestanovuje žiadne limity na základe dĺžky tehotenstva (gestačného veku). Neexistujú ani žiadne povinné čakacie lehoty po konzultácii s lekárom.
@veroni2 to isté platí o tebe. Venuj sa svojej maternici a nie materniciam iných žien.
@tetapetra ja sa venujem detom, nie domu, kde vyrastaju, vratane maternic..pretosu potraty, lebo, ludia sa nepovazuju uz za ludi....vratane tvojho usudku...nemyl si diwta s vlastnym telom ani s maternicou.
@veroni2 ty naozaj povazujes 4 roky stary post na Reddit za relevantny zdroj?!
@simsalabim Novom Mexiku sú potraty legálne a plne chránené zákonom. Štát má jedny z najliberálnejších potratových zákonov v USA.Poskytovateľov a kliniky môžete vyhľadať pomocou AbortionFinder alebo nástroja INeedAnA.Prehľad kľúčových pravidiel a faktov:Žiadne limity: Neexistujú žiadne obmedzenia na potraty na základe dĺžky tehotenstva. O zákroku rozhoduje tehotná osoba spolu so svojím lekárom.Žiadny súhlas rodičov: Osoby mladšie ako 18 rokov môžu podstúpiť interrupciu bez nutnosti informovať alebo získať súhlas rodičov.!!!! A dalsie...snad si ostatne dohladas aj sama
@tetapetra ja sa venujem detom, nie domu, kde vyrastaju, vratane maternic..pretosu potraty, lebo, ludia sa nepovazuju uz za ludi....vratane tvojho usudku...nemyl si diwta s vlastnym telom ani s maternicou.
@veroni2 tak sa venuj svojim detom. Nemoralizuj, nie si v koži tej druhej. Ak budes, zariad sa podľa seba. Nepodsuvaj tu svoj názor,aj keď si myslíš,že je ten správny. Áno, je,ale pre teba.

@anonym_269fa1 Pri prvom pozitivnom teste som bola rozhodnuta. Tehotenstvo prislo nevhod. Keby si s partnerom nedavame pozor, dalo by sa nad tym uvazovat. Zial, zlyhali nam 2 antikoncepcne metody (kondom, nudzova antikoncepcia). Ine vychodisko momentalne nevidim.
@anonym75590 a nemyslis si, se to dieta, ktore sa dostalo cez 2 antikoncepcie, ma poslanie pre teba, pre rodinu pre tento svet? To nie je len tak...zvladlo tieto boje...zamysli sa nad tym. Potrebuje aj tvoju pomoc.
Pomoz mu...