Kedy ste dostali 1. menzes po potrate?
Ahojte, 30.6. som mala spontánny potrat bez čistenia, stále som ešte nedostala menzes. Kedy ste dostali vy po potrate?
Neviem či mám ešte počkať alebo ísť radšej doktorovi. Ja som mala veľmi nepravidelný aj predtým.
@tini27 to mi je ľúto že to ešte nevyšlo ..a muž má pravdu ešte máte času a času ....mne dnes resp. Včera skončil 2 menzes od kyretaze 🙂...ale taký fajny len 4 dní a z toho bol 1 deň trochu silnejší ale úplne v pohode oproti tomu čo som mala pred tým tehotenstvom ...aspoň na niečo bola tá kyretaz dobrá 😒.... Ale cítim že už by som chcela byť 🤰..snáď sa nám podarí ..niekedy mam také čierne myšlienky ..a potom ma to prejde ..asi je to normálne ..
@dejna_ hadam to vyjde v pravý čas 🙂 aj mne už končí, tiež tentokrát len nejaký kratší 4-dňový... asi je čosi vo vzduchu :D ... tým myšlienkam úplne rozumiem, som na tom rovnako. Ale, podarilo sa doteraz, prečo by sa nemalo aj ďalej 😉 veď ako si vravela, doteraz vám to parádne vychádzalo, tak isto to tak pôjde aj ďalej 🙂 ja verím, že aj u nás to bude ako doteraz, objednala som sa na štvrtok na masáž, tak sa už teraz teším 😍😀. A potom sa uvidí 🙂
Ja som dostala prvú menštruáciu presne 6 týždňov po potrate. Bola som v 11.týždni. Čistila som sa prirodzene, na kyrete som nebola. Krvácala som plus mínus 2 týždne. Som zvedavá koľko dní menštruácia potrvá. Ale mám pocit že bolí menej.

Ahojte, tak ja len pre info píšem, ms nakoniec prišla, meškala 5 dní. Trochu som si, priznám sa, poplakala, ale môj muž ma potom dal “do poriadku” 😀- pritúlil sa ku mne večer a hovorí- nerozumiem, čoho sa bojíš- veď nie si 70 ročná babka po prechode, ešte všetko bude dobre 😘. Tak som si uvedomila, že naozaj 😊. Držte sa 🙂