icon

Kyretáž v Kochu - skúsenosti

15. mar 2022

Ahojte, dnes mi bol diagnostikovany zamlcany potrat - missed abortion v 10tt.
Rozhodla som sa pre Koch, objednana som na piatok.
Bola ste tam niektora na cisteni? Dopadlo to dobre?
Nemali ste ziadne komplikacie po?
Ja viem ze to je len 10-15min. zalezitost, ale velmi mam strach ze mi to nahodou nespravia dobre a budem mat problem s dalsim tehotenstvom. Nakolko toto bolo moje prve tehotenstvo a deti mať chcem, neviem si ani len predstavit ze by sa stalo nieco take ze by som uz nemohla otehotniet.

Dakujem 🙂

Strana
z2
autor
26. júl 2023

@pet888 ahoj ak sa pytas mna, tak pravdepodobne hematologicka pricina, zdedena mutacia po ocinovi

pet888
26. júl 2023

Ano,dakujem za odpoved.Mna doktor poslal hned na hematologicke,kvoli vyssiemu veku (ze nech nestracame cas dalsimi “skuskami”),tak som zvedava na vysledky..ale ked som sa doma bavila,tak aj moj ocino berie lieky na riedenie krvi a tiez moja babka,pre zmenu po maminej strane ich brala (kym nezomrela,ked jej to paradoxne zle naordinovali,ked mala ine problemy😔),tak som zvedava,ci to bude aj moj problem..
Drzim ti palce,nech to do tretice vyjde✊

milagros
1. okt 2023

@pet888 mozem sa opytat ako to prebieha u kocha?tiez ma to caka a neviem sa rozhodnut kam ist

milagros
1. okt 2023

Aj teba poprosim ak mozes info ako to prebiehalo u teba v Kochovi?tiez ma to caka a rozhodujem sa kam ist😔

pet888
2. okt 2023

@milagros urcite to tam odporucam,bez debat.Prides tam,prezliecas sa,pichnu ti injekciu,zatial polezis a potom ta zoberu na sal,zakrok trva par minut v celkovej anesteze.Potom ta zoberu na izbu,kde ked sa preberies,donesu ti vodu (dovtedy ani jest,ani pit),potom sa caka,kym sa vycikas a ked uz sa citis lepsie,ides domov (okolo 2.poobede).Je to pomerne rychly proces,ale nebudem klamat,psychicky je to priserne..

milagros
2. okt 2023

@pet888 aj predoperacne ti robili?

pet888
2. okt 2023

@milagros nie,len mi krv zobrali.

milagros
2. okt 2023

@pet888 mne dali este aj nejake lieky ze rano si mam dat arthrotec 🤷‍♀️,aj ty si mala?

pet888
2. okt 2023
Strana
z2