icon

Mám 25 a každý ma tlačí, aby som mala dieťa

rhondab
19. júl 2017

Ahojte zienky, potrebovala by som poradit 🙂 coskoro mam 25 rokov, svadbu. Coskoro sa vydam a kazdy mi prizvukuje ze je najvyssi cas na dieta. Svokra ta s tym nonstop otravuje priatel ten tiez uz chce ale problem je ten ze ja si stale niesom ista :( vobec nemam k detom citenie, bojim sa porodu aj vsetkeho kolo toho proste stale niesom pripravena a bojim sa ze nikdy nebudem :( I ked babatko by som chcela ale strach zo vsetkeho je vacsi ako tuzba. Mali ste niekto nieco podobne??? Kazdy mi hovori ze ked otehotniem vtedy to citenie pride no ja vzdy pochybujem ci to zvladnem ci budem dobra mama a vsetko okolo toho ........ hlavne sa bojim po svadbe uz to bude na dennom poriadku s kazdej strany. Fakt neviem ci sa niekedy odhodlam ...

Strana
z3
mata223
20. júl 2017

@minttu a aka je uloha zeny v tomto storoci ?😉

minttu
20. júl 2017

@mata223 "V tomto storoci" sa ani muz, ani zena nerodia so zoznamom specifickych uloh ktore maju v zivote splnit. Sami si vyberu, ako chcu zit. Je to pre teba az taka novinka?

dai
20. júl 2017

@mata223 🙂 urcite nahst si co najskor chlapa, najlepsie zazobaneho, potom mu porodit hejno deti, nasledne sa o ne starat a o muza - som skoro zabudla🙂 stazovat sa na konovi ako je vsetko zle pripadne machrovat ake terno som trhla - supermuz, superjachta, superdeti, superdom a potom byt mlada na stuzkovu a uzivat si.... tak? Jedina spravna odpoved?🙂

mata223
21. júl 2017

@dai ja som sa len zlakla ze ich zase zacali nosit bociany a ja som musela rodit 😀......

dai
21. júl 2017

@mata223 asi ako komu... vies ja som len zvedava, kedze zial/ pre niektore nastastie vyvoj speje k tomu ze zachvilu budu umele maternice... cez co nasledne zeny co cele svoje sebaurcenie a sebavedomie stavaju natom ze porodili dieta ho nasledne budu stavat☹
stale som sa nejak nedozvedela co je ulohou muzov , co ulohou deti, co ulohou postihnutych, co ulohou knazov a mnisiek, ktore sa dobrovolne vzdali moznosti mat deti - vlastne existencia tychto ludi podla niektorych je nezmyselna, pripadne menejcenna?

mata223
21. júl 2017

Kazdy na tejto zemi ma svoje postavenie svoju " ulohu" ani ja neviem co je ulohou muzou ......ale jedno viem pokiel to nebude inac nazvime to ulohou zien je rodit deti nechcem sa hadat ani urazat nikoho odbocili sme od temi zakladatelke sme velmi asi nepomohli je na nej samej ci chce mat dati alebo nie reci o tom kedy budu deti boli vzdy asi ako pozdrav dobry den leby bola sama bola by stara dievka🙂 ked sa vyda mala by mat deti🙂 ked ich bude vela zase bude ze rodi ako jablon🙂 chcem tym povedat ze je na nej samej ako sa rozhodne a podla mna nie je Divna 😝

veronicka88
21. júl 2017

My dnes vieme,že po svadbe (u nás po 9.rokoch vzťahu)by sme dnes ešte jedno leto precestovali,jednu zimu prelyzovali a tak plánovali;)ale...malý prišiel skôr,chcene;)a ja neľutujem ani jednu sekundu...Bali sme sa ako to zvládneme,nevedela som čo s ním mám robiť keď sa narodil;)ale zvládla som to...ono to všetko patrí asi k tomu...podľa mňa je len malé percento ktoré to má vo vzťahu tak ako vo filme...sme veľmi ovplyvneni okolím,filmom,televiziou,rodinou...proste treba mať vlastný rozum,presvedčenie a potom to pôjde...

minttu
21. júl 2017

@mata223 Tvojou ulohou by malo byt naucit sa pravopis.

mata223
21. júl 2017

@minttu a tvojou odpovedat na otazky pani dokonala

Strana
z3