Mám za sebou samovoľný potrat
Ahojte babenky potrebujem poradit ,ťažko sa mi o tom rozpráva ale nejak musím začať😔 tak idem nato...pred pár týždňami som si urobila tehotenský test a zistila som,že čakám miminko😍 veľmi sme sa všetci tešili dcérka tá skoro plakala od šťastia tak ma objímala,že som myslela,že je po mne😂syn to zobral športovo ale tiež bol rád aj ked chlapci to ináč prežívajú dokonca sa obaja zhodli,že chcú aby to bolo dievčatko😂 lenže cčlovek mieni a,pánBoh mení...gynekolog zistil,ze malinke sa nevyvíja a má len 3,7mm ešte počka a keď nie tak musim ísť na kyretáž ale v noci som mala bolesti a krče ako ms niečo akoby zo mňa vypadlo taký kúsok a dnes som začala špiniť a aj trochu krvácať nie moc len tak ako pri ms.Už raz sa mi to doma stalo,že som potratila a ked som išla na kyretáž mi hovorili,že som ani nemusela prísť😔 teraz neviem čo mám spraviť či počkať nech sa to samovyčistí ,dá sa dohodnúť tak s gynekologom,že by sme počkali?už nechcem ísť do nemocnice deprimuje ma to prostredie😔napiste mi prosim vaše skúsenosti sk máte budem veĺmi rada
@greta07 pane bože 😞 ťažko sa to číta. .nie to to prežiť...je mi to strašne ľúto ..si skutočne silná žena 🙏
@lili2207 ahoj. Ako si dopadla
@moni123456 tak to museli byt ozaj "odbornici"...
@daniela2227 museli sme to zvladnut uz len kvoli nasej prvej dcerke, ona to snami vsetko prezivala a doteraz si vela krat sadne zoberie si krabicu a pozera si fotky svojej sestricky❤ a casto sa onej rozpravame...
@daniela2227 ahoj velmi dobre😊 bola som na vysetreni,ze pekne som sa sama vycistila doma nemusim ist do nemocnice a nechal ma este doma aj bez toho aby som mu nieco povedala😉
baby neviete mi poradiť ako tomu pomôcť....už tretí týždeň čakám na samovoľné spustenie😢...kyret by som nerada...po kyrete som čakala 3 roky kým som znova otehotnela...ďakujem pekne za rady
@katrenkaa pomôcť ti neviem...ale ja som čakala 7tyzdnov 😞 v 5-6tt sa prestalo vyvíjať.. prisli na to v 7tt..A až v 12tt sa to spustilo..na 22.4.2018 v živote nezabudnem ..Už to bude rok...A stále sa nám nedarí 😞
@daniela2227 prepac, ale nebolo by byvalo lepsie ist na kyret, ked sa to nespustalo, ako tak dlho cakat??
@baklik mne takto dali na výber.. od 7tt som bola 3x na sono ..či sa predsa len nestane zázrak.. nestál.. stredu alebo štvrtok som bola na posledné.. kde mi ponúkli možnosti.. pondelok mali volať ako som sa rozhodla ..pretože keď mi to oznamovali..rozrevala som sa ako malé decko...ja znesiem veľa.. ale toto som nevedela nijak ovládať...no a teda už nemuseli ani volať.. nedeľu sa to spustilo ..avšak...ma sa to stáť znova...idem hneď na kyret...toto bol najhorší deň môjho zivota

Ja som bola po kyretazi doma mesiac aj par dní ale mne pri zákroku bohužiaľ aj natrhli maternicu takže ma museli otvoriť a potom aj šiť. Ale záleží od teba, zbytočne dlho sa doma netráp pár dní sa vyplakať a predychat to a potom sa treba tomu postaviť čelom a ísť medzi ľudí, je to ťažké ale čas to čiastočne zahojí, drž sa 😉