icon

Medikamentózna liečba zamlčaného potratu

em02
3. dec 2025

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na Vaše skúsenosti s medikamentoznou liečbou zamlčaneho potratu. Mám to za sebou, bola som na deň hospitalizovaná zatiaľ čo mi pod lekárskym dozorom podávali tabletky (dokopy 4). Následne ma na druhý deň ráno z nemocnice po ultrazvuku prepustili do domácej liečby vraj by malo byt všetko v poriadku. Je to už piaty deň no stále pretrváva krvácanie a kŕčovite bolesti v podbrušku. Máte s tým prosím skusenost? Sú tieto bolesti v poriadku? Ďakujem vopred za rady.

anonym_502928
3. dec 2025

@em02 ahoj, žiaľ neviem ti poradiť z pohľadu medikamentóznej verzie, mne sa potrat spustil sám, kým som stihla ísť na kliniku kde podávajú tieto lieky a ano, bolesti pretrvávali viac dní, aj kusy sliznice minimálne tri dni sa odlupovali a vylučovali. Ak si ale nie si istá, chod k lekárovi alebo volaj, lepšie tak, aby bol človek kľudný. Držím palce, je to strata ale zvládneme to.

malinka158
3. dec 2025

Ahoj, ja to mam 2 krat za sebou. Prvy krat som mala bolesti iba prvy den po podani tabletiek. Krvacala som tyzden. Druhy tyzden som mala spinenie. Teraz druhy krat som mala bolesti asi 3 dni. Krvacala som silno asi tyzden, aj velke kusi. Par dni som mala este spinenie. Ano bolesti mozu byt, ale nie silne krce. Skor ako slabsie bolesti pri menzese. Ak sa ti nieco nezda chod k lekarke. A prajem skore zotavenie ❤️

cdt
3. dec 2025

Ahoj, rovnako mi boli podane 4 davky, rovnako som krvacala nadalej, mala bolesti aj teploty. Po 4 dnoch som bola na KO u obvodneho gynekologa - hned som aj putovala spat na prijem, so zapalom maternice a hroziacou sepsou. Lezala som tam dalsi tyzden, stale bolo nejake tkanivo prichytenw, kyretu som sa teda nevyhla🥺 Prosim nepodcenuj to a urcite k lekarovi. Pre mna MA velke trapenie, psychicky aj zdravotne😟😞