icon

Menštruácia po kyrete

michaelka852
21. apr 2013

Ahojte, som 5 tyzden po kyrete a obavam sa ze menstruaciu som este nedostala. Po zakroku som sa 2 tyzdne cistila a na 5 tyzden po som mala taky hnedkasty vytok asi 3-4 dni no nie som si ista ci to bola mrcha :( prosim ak mate skusenosti podelte sa so mnou o ne dakujem

Strana
z4
dashka81
22. sep 2014

@valery80 ono to je velmi individualne - baby tu pisu, ze im vacsinou prisla 4-8 tyzdnov po kyrete. Ja som priklad, ze to moze trvat dlhsie - 15 tyzdnov po a stale nic, tak mi teraz bral lekar krv na horm. profil a v piatok uvidim ake budu vysledky.

simusska
2. okt 2014

Ahojte baby. Potrebujem poradit. 20.8. mi odtiekla plodova voda v 17tt a robili mi kyretaz, babätko to nezvladlo. Asi po 3 tyzdnoch sme mali s manzelom nechraneny sex a momentalne je 6 tyzdnov po kyrete a menstruacia nikde testy som si nerobila. Lenze problem je v tom ze mi zistili ze mi v maternici ostal kusok placenty a musim ist znovu na kyret som objednana na 8.10. Je mozne ze aj napriek tomu, ze mi tam nieco ostalo som otehotnela? Neviem co mam robit lebo na ten kyret asi musim ist tak ci tak...

rybecka
3. okt 2014

@simusska no skus si najprv zistit ci si tehotna a potom to prediskutuj s lekarmi

milujemleto
6. okt 2014

Ahojte 🙂...ked tu tak citam opytam sa aj ja 🙂 mali sme nase prve dietatko no bohuzial v 6 alebo 7 tyzdni nevedel presne sa mi prestalo vyvijat a proste som o neho prisla ☹ ..problem je v tom ze bolo to 18.8. vycistenie som mala samovolne nebola som na ziadnom zakroku..gynekolog mi na kontrole pvedal ze mi to vyslo vsetko ze je to v pohode..to bolo asi 5.9...odvtedy cakam kedy mi pride mrcha a dodnes mi neprisla..neviem co mam robit je to normalne?..ma niekto taku skusenost?..

imayra
10. okt 2014

ahoj...milujemleto,ja som prvu menstruaciu po kyrete dostala presne po 3.mesiacoch a to v praci,a napisem ti,ze to bolo strasne,tak silne a mooooc silne krvacanie som v zivote nemala,predzvest toho vsetkeho boli silne bolesti v chrbate,a hnedkasty spinenie raz za cas,musela som ist prvykrat vo svojom zivote na injekciu na zrazanie krvi,mala som pocit ze vykrvacam,ale u kazdej zeny je to ine,a iny priebeh,takze drzim palceky nech to zvladnes,ale cistenie a vlastne prva menstruacia je vzdy silna....a bolestiva 😒

mirkak1406
2. okt 2015

Ahojte, potratila som v 19tt (v juli) dnes je to presne 12 tyzdnov od cistenia, mala som uz 2xslabu menstruaciu vzdy na 30ty den, tretiu som dostala 19ty den aj to som si nebola ista, ze je to menstruacia, na zaciatku len spinenie potom slabe krvacanie a teraz mam velmi slabu menstruaciu. Mala ste niektora podobny problem ?

tinka881
9. okt 2015

@mirkak1406 Ahoj. Ja som bola v 9tt a na kyrete som boal 3.7. Museli mi 2x pichnut vyvolavacku, po druhej sa akoby zacala rozbiehat, ale trtvalo to len den a pol a to aj bolo len tmave spinenie, ale beriem to ako menstruaciu. teraz mi gyn nasadil duphaston a snad buduci mesiac bude normalna. Doktor ti povedal, ze ako dlho mas cakat dokym sa budete moct zacat opat snazit o babatko?

mirkak1406
10. okt 2015

@tinka881 dr nam vravel, ze staci 3 mesiace pockat, a mozeme skusat. ... tie prve tri mesiace sme si davali pozor a teraz tomu nechavame volny priebeh. vy sa uz pokusate o dalsie ?

kanonka
13. okt 2015

Ahojte. Tiež sa vás popytam, mala som samovolny potrat kde som mesiac krvacala a na to som hneď dostala klasika M. Čo čert nechcel, do mesiaca som bola nútená z mojej strany vziať pilulku deň po tom. Od tej doby mi M meškajú 10 dní.
Moja otázka znie mohla som opäť medzi tým všetkým otehotnieť??? Vďaka za rady resp či tu niektorá z vás čosi také prežila. Teraz cítim bolesť vaječníky a cítim sa maxi nesvoja

danisova18
25. mar 2016

Od 18.2.2016 som po spontánom potrate. Po dvoch týždnoch som spala s priateľom. Avšak do mňa to nedal. A od vtedy som nedostala menzes. Bojim sa. Poradte mi

lleall1111
15. apr 2016

Ahojte..som po kyrete, ktorý bol 9.2.2016...prvá mrcha prišla presne po 4 týždňoch a trvala iba 3 dni..teraz mi druhá prišla na čas ( presne ako pred kyretom) ale trvá do teraz...približne 5 dní to bolo v poho a potom som mala iba také špinenie-len dajaké zvyšky...ale teraz na 9-ty deň mi akoby zas sa spustila mrcha...je to normálne? bolesti nemám....len proste zas krvácam...ale nie moc..čo stým?? poraďte

veronika145
5. jún 2016

Ahojte ja som mala kyret. 1.6 a zacala som krvacat 4.6 myslite ze to je v poriadku?

klaudiaomerko
22. mar 2017

Ahojte som po kyret.uz 6 mesiacou a stale som nedostala menzes ,doktori my tvrdia ze je wsetko v poriadku uz som bola ma viacerych visetreniach a wsetko je v poriadku aj maternica aj vajecniky su v poriadku no menzes stale nechodi a my strasne tuzime mat babo stretli ste sa s tym uz niekto uz neviem co robit ani kam ist a ani netusim co my moze pomoct . Dakujem za kazdu radu 😢

tinka881
22. mar 2017

@klaudiaomerko nepomylila si sa?bemalo to byt tyzdnov?lebo ak 6 mesiacov,tak to musi byt niekde problem.Robili ti HP?asi by som skusila ist do CAR,tam maju lepsiu prax ako obycajny gynekologovia

lejuska412
21. aug 2018

Ahojte 31.7. Som mala kyretaz kvôli dlhotrvajúcemu krvácaniu. Mala som aj polyp, ktorý mi zákrokom odstránili. Dnes presne 3 týždne po zákroku som začala krvácať znova, môže to už byť menštruácia? Mam aj slabé bolesti ako pri MS.

tereziab
5. jan 2019

Ahojte baby ja som 5 dny po kyretaz a dostala som MS aspoň sa mi zdá ze je MS pre 2 dní nič potom 3 a 4 deň špinenie hnedé a dnes ráno som začala krvácať no bolesti nejaké nemám ani horecku len ma slabo boli bruch a pod bruškom je to normálne

veonika303
21. júl 2019

Ahojte ja som kyretaz podstúpila 7.6 a menstruacia prišla 6.7 do mesiaca a trvala 7 dni takže úplne v pohode pomohol dosť alchemilkovy čaj

peta406
2. aug 2021

@kiaramia ja mám veľmi silnú menštruáciu, veľa krvi neviem ci ísť radšej k doktorovi alebo ešte počkať.

Strana
z4