Menštruácia po kyrete
Ahojte, som 5 tyzden po kyrete a obavam sa ze menstruaciu som este nedostala. Po zakroku som sa 2 tyzdne cistila a na 5 tyzden po som mala taky hnedkasty vytok asi 3-4 dni no nie som si ista ci to bola mrcha :( prosim ak mate skusenosti podelte sa so mnou o ne dakujem
Ja som zvedava ci ja dostanem menstruaciu vlastne...a ked ano tak kedy 🙂
Ahojte ja som dostala menzes po kyretazi na 45den. Teraz som 12dc a som zvedava aky dlhy budem mat cyklus. Kedy sa zacnete snazit o babo ?
@marttina333 ahoj, kolko ti trvala? mne jeden den taka normalna...
@zvolsiinylogin ahoj, ja nič, sem tam vidím len na papieri nejaký výtok taký sfarbený a nič...myslela som si, že už sa mi rozbehne ms...počkám a na budúci týždeň pôjdem k lekárovi...ja som si testy neskúšala robiť..neviem či tomu teraz rozumiem, to máš duchov ešte s predtým tehotenstva alebo to už môžeš byť tehotná?vyskúšaj test inej značky...
@23petka kolko si po? mne to prislo na 6 tyzden....aj by som mozno verila, ze som tehu, ale testy nesilneju to za prve, a ked som mala takychto duchov, bola som aj raz na krvi a hcg 0,1..su velmi slabucki, skor by som povedala, ze som zla vycistena alebo nedajboze mimomaternicove....pockam na dalsi cyklus a uvidim, telo by sa malo vycistit same...mala by som zbehnut aj za dokim, ale sa bojim...rozmyslam, ze mozno v piatok....este sa rozhodnem...
@zvolsiinylogin ja som vyše 5 týždňov po..no šak uvidím...choď k dokimu a povie ti,aby si bola kludná..a potom daj vedieť čo ti povedal...ja pôjdem na budúci týždeň, ale neviem na ktorý deň sa mám objednať, aby sa mi medzi tým tá ms nespustila,lebo on mi chce po nej urobiť ultrazvuk,či je všetko ok...
@zvolsiinylogin mne trvala tak klasicky 3dni a 4.den bola uz taka slabsia
@zvolsiinylogin ahoj moja ako sa mas ?
@zvolsiinylogin ahoj, tak po týždňovom špinení mi konečne dorazila ms,síce neviem nakoľko ale je tu,takže už nech mi skonči, zbehnem k dr. na kontrolu a keď bude všetko v poriadku,tak môžme začať so snažením 🙂
@23petka ja nejdem k tomu doktorovi...pockam, co bude o mesiac....dnes budeme orat a zajtra mam vybavenu brigadu
@23petka este ju mas? ja sa mam fajn, zajtra chatujeme....od pondelka idem na zahradu... 😝
@23petka a davame si pozor, chcem mat maternicu cistu a pripravenu...
@zvolsiinylogin áno ešte ju mám,dnes je to 4.deň a konečne je slabšia...my už čakáme kedy mi skončí aby sme sa mohli začať naplno snažiť, teda keď bude všetko v poriadku po kontrole u dr...som zvedavá či sa podarí tento mesiac...vy kedy chcete začať so snažením???
Prosim vas ked vsetci hovoria ze jw treba pockat 3mesiace od kyretu nez sa zacnete znovu snazit,tak myslia 3cykly alebo 3kalend.mesiace ? Diky
@23petka cau, ako sa mas? ja uz cakam na dalsiu.....
@marttina333 cykly.....
@zvolsiinylogin ahoj,momentalne sa mam nanic..mne ma prist dalsia 1.5.aj ste sa uz snazili?
@23petka my uz vsetko normalne...
@23petka bojim sa mimomaternicoveho...tie testy stale duchovali, u lekara som nebola, mala som ju jeden den a dnes,zajtra ma prist dalsia....aj po tej jednodnovej menzes mi duchovali....
@23petka si na facebooku?
@zvolsiinylogin ano som aj na fb,preco?
@zvolsiinylogin ja by som sa bala a sla radsej ku gynekologovi
ahojte...chcem sa opytat MS po kyrete je ina ako bola pred alebo sa to nezmeni...ja som mavala slabu a kratku bez bolesti...teraz som dva dni po kyrete a neviem co mam ocakavat...chceme sa snazit hned ako to bude mozne...diiik
@katkaapetko
mne teda prva po kyrete zvykla dorazit aj kusok neskor, tak asi 5t po, normalka bola 4t. ale bola uplne ako byvala predtym, ziadne prudke zmeny. No kazda sme ina a vsetko je mozne....drzim palce, nech to nabuduce uz vyjde 🙂
@margarita ahoj, teraz cakam druhu po kyrete.....ty si uz po prvej mala normalny cyklus? ci tato druha zas bude maskat ako prva, prvu som mala po 6 tyzdnoch...dik
@zvolsiinylogin
hlavne tie prve chodili neskor / mam to za sebou 3x
potom uz dalsi cyklus byval relativne stabilny. je to dane tym, ze ked Ti to tam zoskrabu cele, tak ta vystelka sa dlhsie obnovuje, potom dalsie cykly sa odlucuje uz len ta vrchna vrstva, preto sa cyklus zvykne vracat do normalu.
Mne druha menzes po kyrete dorazila na 46dc tak ako prva. Avsak tato menzes bola silnejsia a prvy den aj dost bolestiva,sa mi zda ze aj zrazeniny tam boli a trvala mi az 6dni co obvykle mamam len 4. Je este skoro sa zacat znova snazit po druhej menzes ?
ahojte baby,som po prvom ivf,ale bohuzial v 11tt. prestalo babejku bit srdiecko..nezistili pricinu preco sa to mohlo stat a uz to ani neriesia,chystam sa na ket a chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti po kolkych dnoch po kyretazi prisla normalna menstruacia,po nej mi chcu robit ket aj ked neviem ci to neni skoro.dakujem za akukolvek odpoved

@mariannan radsej nie ☹