icon

Missed abortion VIII.

kvetka25
13. nov 2008

Tak nam uzamkli temu a treba vytvoriť novu, verim že v nej budeme si ďalej vzajomne pomahat, povzbudovat sa, vzajomne si drzať palce aby sa nam co najskor splnil nas velky sen - byť matkou 🙂

sue250
6. mar 2009

aha si v 5t som si precitala vynechala som strana 106) baby mne dokina povedala ze do 10t ak zacne krvacat je to nic a stava sa to bezne to potesia cloveka. ☹
mysli pozitivne neboj na tyzden uz sa budes tesit z baba 😉

mirip
6. mar 2009

adri ak ťa to ukludní mne ked robil prvýkrát teraz doky sono tak do večera a potom ešte ráno bola na toaletáku čerstvá krv...........síce len taký pásik ale bola a potom to prešlo..........druhýkrát už nebolo nič a dúfam že ani nebude.....ak sa ti zosilní výtok tak choď na pohotovosť 😉 , neboj všetko bude ok 😉

adrikanatasa
6. mar 2009

sue MS mi mešká 8 dní, ja mám 35 dňový cyklus, ale mám aj pozitívne testy a na sone nie je nič vidno, kontrola o týždeň tak uvidíme.Podozrivo zvačšený vaječník vraj nevylučuje ani mimomaternicové.. krv mi ale tĺk nezobral 🙂

adrikanatasa
6. mar 2009

mirip dík, veď ja sa nebojím ja mám len strach 🙂 ja viem že to bude dobré 😉

vevoncek
6. mar 2009

adrika ono to môže byť aj tak že vajko bolo oplodnené na konci cyklu a preto ešte nie je nič vidieť ja som to tak mala prvý krát a tiež som mala taký výtok do hneda ale nič to neznamenalo.

cukruš gratulujem pri práci možno teraz sa vám aj to bábo skôr podarí keď budeš zamestnaná a nebudeš na to myslieť určite budú mať s tebou trpezlivosť nebojkaj všetko bude dobré

adrikanatasa
6. mar 2009

je to celé nejaké divné ale posledný krát sme to robili naplno 8 febr. čo bolo 17 dní od prvého dňa posl. menštr. potom už nie takže tie počty mi nijako nesedia. A to som už skúšala použiť aj eurokalkulačku 🙂 😅

sue250
6. mar 2009

adrika tak mas kolobeh ako ja, ja mam 36 dnovy cize tam ti to este nemuselo byt vidno. mne ukazalo az v 5plus5 den len gest.vak, ak by bolo mimo tak by ta bolel vajecnik ale krv mal brat tam by to hned potvrdilo ak by bolo hcg vysoke a na sone nic tak potom by sa mozno malo jednat o mimo, ale neboj uvidis na buduci tyzden uz bude ok vsetko, nas lekari tak vystresuju dakedy sli zeny v 3m utz neboli a vsetko bolo ok, len nas stresuju a potom su potraty sem tam vas naserie manzel a adrenalin netaky)

kodada
6. mar 2009

adrika ... eurokalkulacku? to sa ako robi?

adrikanatasa
6. mar 2009

sue 🙂 😀 presne tak! to oni nás stresujú a ak to na bud. týždeň bude o.k. tak mu rozbijem hlavu 😠

adrikanatasa
6. mar 2009

kodada srandujem 😀

kodada
6. mar 2009

😀 😀 😀 uz chapem

tatuska1
6. mar 2009

ahojte babule idem si vas precitat co som zmeskala boli sme na nakup v madarsku 😀 muzikovi bolo uz dobre tak chcel ist 😉

kodada
6. mar 2009

tatu, co ste kupili?

tatuska1
6. mar 2009

ahoj kody kupili sme skoro vsetko ako co sa tyka potravin tak ja som nakupovala to co bezne u nas a este nieco navyse t.j.vody cukor olej konzervy rozne chlapom lebo to otec miluje ovocie proste vsetko a drogeriu koplet vsetko o polovicu lacnejsie

tatuska1
6. mar 2009

potom manzel si kupil dvoje topanok jedny do prace a jedny len tak lebo bolo 1+1 zadara a vysli ho na 10eur

tatuska1
6. mar 2009

pre hafana pedigri tasticky a granulky

tatuska1
6. mar 2009

chcela som ist pozriet aj do kiki ale uz sa manzelovi nechcelo a este sme aj natankovali velmi lacna nafta

adrikanatasa
6. mar 2009

ahoj tatuska, no už si vymenovala všetkých a nám si čo kúpila? 🙂 😀

tatuska1
6. mar 2009

vaaaaaaaaaaammmmmmmmm no vam tehule papanicko ved vy mate rozne chute tak ked dojdete tak mate na vyber 😀

tatuska1
6. mar 2009

adri a drobcek ti uz hajinka???? 🙂

adrikanatasa
6. mar 2009

nie práve sa navečeral a ešte pozerá autá, a donemoty to dokola kuká každý deň, už mu z toho musí šibať 🙂 On chodí do postele okolo pol 9

tatuska1
6. mar 2009

ano tak ma vydrz a poobede ti spinka? 🙂

kodada
6. mar 2009

tatru tak vy ste toho riadne nakupili ... ale co, ked sa to tam tak oplati ... 😉
no tak ja by som si dala harulu/placku/babu/podlesnik 😀 😀 😀

tatuska1
6. mar 2009

este mame kody ja ti to poslem expresom co ti na to 😀

kodada
6. mar 2009

cakam, dam tu adresu?

adrikanatasa
6. mar 2009

tatus áno ale on chodí do škôlky a tam vraj zázračne spáva. V sobotu a v nedelu doma ani za svet 🙂 ako to tie učitelky robia 😨 😅

tatuska1
6. mar 2009

cakam ip 😀

tatuska1
6. mar 2009

adri tak to neviem ako to robia ale hlavne ze tam spinka a pokial nieje doma zly ked si nezdriemne tak je to ok 🙂

tatuska1
6. mar 2009

kody manza poslucha dnes??????????

tatuska1
6. mar 2009

a skoro by som bola zabudla na cukrusku ze blahozelam k novej praci. 🙂