Missed abortion VIII.
Tak nam uzamkli temu a treba vytvoriť novu, verim že v nej budeme si ďalej vzajomne pomahat, povzbudovat sa, vzajomne si drzať palce aby sa nam co najskor splnil nas velky sen - byť matkou 🙂
ja som prisla pred pol hodkou bola som v praci vlastne brigade a teraz zuvkam merciiiii lebo mam chut na sladke 😀
mirip a mne sa dnes tá sviňa práčka pokazila. Hneď ráno ako som prišla idem prať zrazu smrad z kupelne, taká zhorenina a práčka v polke prania skolabovala. A to má 4 roky. Kde sú tie staé dobré elektrospotrebiče našich mám čo fungovali 20 rokov 😠
adri nasa ma asi 11rokov bola uz sice opravovana ale fakci dalej a to ju zapinam v kuse 😀
No veď zajtra nabehnem do tej predajne nech mi to prídu dať na poriadok.. teraz sa mi tam budú veci močiť dva dni 🙂 dala som prať biele aj s Vanishom po takom 30 hodinovom kúpeli budú biele ako sneh 😀
ja som dnes take nervy mala nikto nic nekupoval len jak dve p...e sme stali na tej predajni a ludia ku nam chodili jak do galerky viete co hruza 😠
normalne som sa mala jednej chut opytat neurobim vam kavicku mlada pani 😠 co tolko bola v butiku a nic absolutne nic a ona ze ja len obzeram dakujem a kazdu vec chytila prilozila k sebe no do prdele neje....e vas!!!!!!!!!!!!!
tatus veru 😉 ináč ešte že to skončilo takto tu u nás tak vlani jedna vyhorela. Odbehla do obchodu a kým sa vrátila doma udiareň..
tatuš kde máš butik? jááj kukám profil asi okolie Košíc, no tak to asi neprídem 😀 to by som potrebovala tri dni dovolenky 🙂
caute baby, vevoncek aj ja mam ten problem niekedy velkost 36/38 54kg po v tehotenstve 61kg po potrate 63 teraz 65kg a velkost 40 pri mojej vyske 158 jak tank som a kedy schudnem neviem 😉
sue tak akoze sory ja taky tak hore 38 dole 40cat 😝 ten moj kufor ja som pribrala po svadbe ked sme boli na dovolenke a odvtedy jaj ja sa ani nevazim ale 65kg urcite 😀
tatuš no a novú práčku začo kúpim, keď pojdem kupovať handry?? 😀 Počkám do zajtra nech viem kolko ma bude stáť to dnešné pranie a potom uvidím 😀
budeme take odolne voci vsetkemu ze az a ruky po zem vytahane fuuuuuu no to si neviem predstavit ne ne zlate pracky 😀
a vidím že na markize sú pre zmenu susedia 😀 celkom im haraší, 20 razy to isté dávajú
ja to nepozeram nemozem uz lebo mi lezu na nervy susedia láááááááácika a ildikoooooooooooooooo

a už aj ja babizne 😉 čau cukruš, jasné vyplakali sme sa a ideme ďalej.. 😉