Missed abortion VIII.
Tak nam uzamkli temu a treba vytvoriť novu, verim že v nej budeme si ďalej vzajomne pomahat, povzbudovat sa, vzajomne si drzať palce aby sa nam co najskor splnil nas velky sen - byť matkou 🙂
no s tym sexom to poznam ... od kedy viem ze som tehu, mali sme tutu-mutu len raz ... mne to nechyba aj mam strach
no si predstav najprv ze viete ja so tak pribrala cez zimu ja mam take sadlo ja pocuvam sucha jak lata a ona ze ma speky 😀 no a dalsia jezisi vy tu take veci mate no a viete ja som take nosila ked som bola mlada a teraz som uz stara a bla bla bla a tlak a nohy boliia no cista katastrofa!!!!!!!!!!§§§ale dosli zakaznicky co stale u nas nakupuju.
😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 a ja som si Ťa našla kmotruška 😝 😝 😝 😝 😝 😝
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
heeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ty ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk spehuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssss 😀 😀
tak baby predstavujem vam moju kmotrusu aninku29 a my s mm sme krstny rodicia simulky ktoruuuu nesmierne luuuuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeee 🙂 🙂
to bola len nááááááááhodička 😉
si bola na hlavnej stránke 😉 ...ale nešpehujem Ťa 😉
to preto Ty na mňa nem máš čas.Doobedu na koňovi, a poobede v robote.Veď počkaj zajtra až nabehnem 😀 😀 😀
Nebudem rušiť.Pa pa
Kočuldy prajem Vám všetkým nech tu nie ste ani jedna snažilka, ale samé kinderka 😉
A Ty kmotra choď robiť ťuťu muťu,nech si do leta v tom 😉
nepridalo mi prispevok 😒
no dnes bol klud a sefka urcite zajtra nabehne nabita energiou ...
anika, simonka ma uzasnu kmotru 😉
nemam co schovavat 😀 😀 a ohovarat ta neohovaram 😀 😀 sak ty vsetko vies len sa musis polepsit a castejsie sa ukazat lebo bijem rit 😀 a mam absenciu v cicani simusky

ahojte babule no mala som co citat dnes fuuuuuuuuuu 😀