Missed abortion VIII.
Tak nam uzamkli temu a treba vytvoriť novu, verim že v nej budeme si ďalej vzajomne pomahat, povzbudovat sa, vzajomne si drzať palce aby sa nam co najskor splnil nas velky sen - byť matkou 🙂
Picolino ďakujem pekne. Ja sa tiež poradím s doktorom. 🙂 🙂
Prajem ti aby si v pondelok dobre dopadla a hrdo si odniesla tehotenskú knižku 🙂
picolino držím ti palce verím že bude všetko oki........
ahojte baby...neuverite, ale okrem toho ze som pred tyzdnom mala MA tak dnes mojmu priatelovi preskocilo a odisiel aby si utriedil myslienky ci co. Chlapi su taki slabosi a zbabelci niekedy. Ja som si myslela, ze sa budeme o par mesiacov pokusat o dalsie babatko a teraz mozno ani nebudem mat s kym. A to som si myslela ako to dobre zvladam, znazila som sa byt silna a co najmenej davat najavo ako sa trapim.
Iffka, je mi ľúto že si po MA, a ešte viac ma mrzí, že práve v tomto čase keď potrebuješ oporu tak ten najbližší ťa opustí? Máš pravdu, chlapi sú slabosi a preto sme my matky. A nie oni. 🙂 Rada by som ťa nejak potešila, ale jedine čo môžem,poradiť ti urobiť si teplý kúpeľ , nejaký dobrý čajík, a relaxuj. 🙂 🙂 Snáď ti bude aspoň trošku lepšie. Verím, že tvoj priateľ si utriedi myšlienky a vráti sa s kyticou ruží. 🙂 🙂 Neboj, zajtra bude lešie, musíme veriť.
marion, dakujem za podporu...kupel by som si straaaasne rada dale, ale doktor zatial zakazal 😉
a asi si skor dam pohar cerveneho vina k tomu cajiku 😀 Najhorsie je to, ze bol uzasny odkedy sme zistili ze som tehotna (snazilli sme sa 4 mesiace) a potom aj po MA bol super. No co uz...uvidim ako to dopadne. Teraz sa hlavne musim dat do poriadku a dufat, ze este budem mat to stastie a budem mat babatko...uz mam 30 tak som si povedala ze prisiel ten spravny cas a som bola optimistka ze to vyjde na prvy krat 😒
ifka neboj, bude dobre. Aj ja prave popijam vinko s manzelom, tak na zdravie. 🙂 🙂 Po par mesiachoch sa budete snazit opat. Aj ja sa uz neviem dockat ked doktor dovoli. Sice budem mat trochu strach , ale verim ze to bude dobre 😉 😉
Ja mam tiez 30tku za chvilu, a chcela som stihnut dovtedy druhe. No nevyslo. Neboj, stale sme mlade a este toho vela stihneme 🙂 🙂
Tak pekny vecer a dobru noc.
marion, drzim palce 🙂 Pekny vecer a dobru noc aj Tebe
ahojte, čítala som vašu debatku, kedy je najoptimálnejšie sa snažiť po MA. Som po 2 MA, v priebehu roka, po druhom som pre istotu vymenila dr. a ten nový povedal, že po 1 mrche mám prísť na kontrolu a môžeme začať snažilkovať. Čo doktor, to iný názor. Podľa mňa žena neotehotnie, pokiaľ organizmus na to nie je pripravený. Pa
ahojte baby,
tak dnes som bola na sone a všetko je v poriadku, srdiečko bije 😀 😀 😀 . tak velmi som sa bála, ani som do rana nespala.
aliic zo srdca gratulujem! no vidíš nakoniec tu všetky skončíme s veľkými bruškami 🙂
ahojte...
alicc, gratulujeeeeeeeeeeeeeem, len tak dalej moja...silno drzim palce... aj vsetkym ostatnym tehulkam 🙂
no a my ostatne, netehulky, musime cakat a verit ze ked sa podari tak to bude uz len dobreeee 🙂 cmucik...
picolino...neboj sa bude vsetko ok...drzim palceky 🙂
Dakujem babulky za povzbudenie a tiež vám držím palčeky, aby všetko dobre dopadlo. 😀 😀 😀
ahooojte,
bola som u dokiho aaaa, vsetko je v uplnom poriadku..pytala som uz "za vodou", povedal ze urcite...ma dost dobre pristroje /take ako pouzivaju v specializ.nemockach/, pytala som sa ho aj na cestu do Chorvatska a on mi to odobril, dokonca povedal, ze mi to odporucuje, idealny cas, more....len si mam davat pozor na prechaldnutie... 🙂 🙂 🙂
tak teraz sa rozhodujem.
ja som takaaaa stastnaaaa...po dovolenke uz dostanem aj knizku 🙂
baule prajem vam to vsetkym 🙂 🙂 🙂 🙂
alicc,
ty si priblizne rovnako tehotna ako ja...ja mam TP okolo 20.04.2010 😉
Picolino gratulujem, som šťastná že si OK. A vidíš otehotnela si po 3 cykloch a všetko je v poriadku. Držím palce aby všetko pokračovalo ako má 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte, jeeej, samé nove tehulky, sranda je, že to tu ide vždy tak naraz, po dvoch - troch 😀
ja som zúfalá z mena... neviem žiadne vybrať...
marion..
po 2 cykloch 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
podla mna, ak je zena ok, tak nie je problem 😉
ahojte
alic gratulujem nech je všetko v poriadku 😵
Picolino som rada, ale bojím sa čo mi povie doktor. Teraz po prvom menzese idem za ním. Tak neviem čo povie, keď sa ho na to opýtam. lebo v dň keď sme vybavovali zákrok, tak povedal, že o polroka uvidíme. ☹ Myslíte, že mi môže zakázať otehotnieť ? 😒
zakazat nemoze, to je na vas...,
ale povedz mi, ci by ste sa nemohli dohodnut po dvoch cykloch na vysetrenie krvi, ultrazvuk a vsetko ostatne..na vysledky krvi sa caka 3 tyzdne, takze to je zase kopu casu..no a ked budu dobre vysledky, tak ti to odobri aj on...
ale neviem v ktorm tyzdni si mala MA??vies, cim neskor tym odporucuju asi dlhsie cakat ☹
podla vaznosti zakroku...ja som bola v 9tt, ale babtko uz nezilo 2tt,a vobec sa nevyvyjalo, takze tam bola stale taka mala bodka ako na zaciatku...mozno aj preto to nebol tak komplikovany zakrok...neviem...
drzim palce a urcite stale uzivaj kyselinu listovu + E-cko 🙂 🙂 🙂 🙂 , aj teraz
Picolino, ja som bola v 8 tyzdni na sono a srdiecko bilo. V 12 som bola na kontrole a tam bac.....dietatko vobec nenarastlo a uz vlastne nebolo, malo 5mm. (MA teda v 12 tt.)☹ Tak som aj rozhodnuta dohodnut sa po cca 3cykloch ist ana vysetrenie. Uvidim, co mi povie. 🙂 🙂 Calibrum som si uz kupila, a uzivam.
pekny den 🙂 🙂 🙂
tak radsej asi dlhsie pockat...
inak je to cudne, ja som bola terazna sono , som v 7-mom tt a babatko ma 9,5mm, doki povedal, ze presne podla tyzdnov sedi aj velkost....
ked ty si bola v 8-mom tt, ze ti nepovedal ze je to male alebo tak???...
Nie ono bolo vacsie v tom 8tt, este aj vacsie na tt v kt. som bola a aj srdiecko bilo....ale po 3 tyzdnoch teda v 12tt., akcia srdca nebola. ☹ Doktor mi povedal, ze to po tom 8tt. a sone vlastne zaniklo a ,,scrklo sa,,. Ved uvidim co povie doktor kolko cakat.Dam vediet. 🙂 🙂
ahojte....
picolino, gratulujem, len nech to ide tak aj dalej...drzim palce 🙂
ahojte babule,
tak som sa sem dnes takmer ani nedostala.... dnes som celý deň behala v robote a vybavovala, ale zas aspoň nemyslím na smutné veci 🙂
picolino
no strašne moc držím palce, nech to dobre dopadne 🙂
marion
stretávka bola fakt super..... sme sa trošku "spoznávali" veru... niektorí mali čo robiť, aby spoznali mňa, vraj som sa od strednej dosť zmenila... a vlastne je to pravda, že som prešla radikálnejšou zmenou vizáže....
ale tak pospomínali sme na staré časy, na profesorov, poreferovali kto má koľko detí, kto je vydatý, kto rozvedený a tak..... no sranda bola 🙂
tak ja snáď za chvíľku prchám domov.... už tu toho mám plllllllné zuby 🙂
tak pekný večer všetkým.....
Dobré ránko....
Lili, som rada že na stretávke bolo super. My sme mali našu pred 2 rokmi a pamätám, že sme sa pobavili. Hlavne na tom ako sme sa zmenili. A skonštatovali sme, že baby k lepšiemu,všetky sme opekneli 😉 😉 😉 , ale chlapi oplešateli a narástli im bruchá 🙂 🙂 🙂 A veľa báb uý má baby?
Lebo u nás malo viac detí chalani ako my, my baby sme boli len 4 s deťmi. 🙂 🙂
bre ranko babenky, dnes idem po 4 tt k doktorovi, verim ze je vsetko v poriadku a drobec sa ma dobre 😉
neviete co je zo Sue? uz sa davno neozvala
prajem pekny den vsetkym 😎
ahoj kody držím palce nech je všetko o.k. 😉
ahojte, kodi som ok, len som u rodicov na dedine a tu ked zafuka vietor tak net nejde ☹ manzela mam v blave tak som pod dohladom a mala tak kope ze vacsinu dna prelezim, uz sa nevladzem ani hybat som jak tank, ked vyjdem hore schodmi fucim jak slon neviem ako vyjdem na kozu v stredu u lekara)

Tak lili, prajem ti krásny večer, zabav sa. Bude to sranda. Ja som bola tiež prepkvapená, nakoľko veľa spolužiakov som od maturity nevidela. A na stretávke som mnohých nespoznala. 🙂 🙂 Potom daj vedieť ako bolo.
Všetkým ostatným prajem pekný víkend, síce zamračený ale hlavne že je. 🙂 🙂