Mohla som potratiť z tohto čaju?
Ahojte menštruácia mi meskala 10dni mala som pozitívny test kúpila som si tento čaj a o 2dni mi prišla silná ms mohlo to byť z toho čaju? 😞

U týchto čajov treba vzadu pozerať kedy sa mozu. Už dom sa stretla s tým ze popis čaj pre tehotné a vzadu písané že až na 3 trimester, čo ťa pripravia na pôrod. Ale nemyslím si ze 2 dni by niečo zmenili. Časté sú biochemické tehotenstva, ktoré bohužiaľ končia veľmi skoro, čo veľakrát vyjde iba ako meskajuca menštruácia. Ja som tiež mala jedno biochemické.
Fakt veríš tomu, že príčinou potratu je čaj pre tehotné?
Ja chápem, že si ubolena, sklamaná, ale čaj ako vinník?
Urcite za to nemoze caj a nemozes za to ani ty.
Z caju urcite nie. Skor bolo nekvaline vajicko a priroda to vyriesila. Je to dost bezne . Nabuduce to bude ine neboj .
Je mi to strašné ľúto . Pri cajoch v budúcnosti si dávaj pozor aj ako ich zhotovis. Treba pozerať všade návody aj do budúcnosti pri deťoch od akého veku sú ,od akého mesiaca pre tehotné určené su a podobne. Ja som si všimla že veľa ľudí nevie pripraviť ani len obyčajny čaj. Do hrnca dajú čaje zalejú vodou a nechajú lúhovať kľudne celý deň. Hoc na krabičke je napísané lúhovať napríklad max 7 minút . Po tej dobe 7 min už nepijú zdravý čaj a keby takto zhotovili nejaký sypaný ktoré sú dosť silné tak sa môžu aj priotravit.
Nemyslím si ze za to moze cajik. Tak ako podali už niektore baby vyššie... pravděpodobně biochemické tehotenstvo, vajíčko nebolo OK a telo ho neprijalo, příroda vie co robi, neboj nabuduce to vide ;) mne meskala ms tiez cca tyzden, tak som si spravila test, krasne dve silné ciarky ziadne duchariny, to bolo v piatok v práci tak som sa hned objednala na pondelok ku doktorke vytesena, celu sobotu sme sa s muzom tesili, rozmyslali kde dáme postielku, co vsetko musíme kupit ... a v neděli som začala krvacat ... mala som doma ešte testy tak som v nedeľu aj v pondelok ráno ešte spravila a čiarka tam stále krásne bola a silna ... doktorka ale skonštatovala že na sone nič nevidí a že sa už zrejme cistim, chodila som ešte týždeň na krv aby sledovala hcg ale nič 🤷♀️... nemohol za to nikto, proste sa to stalo a keby som si nerobila v piatok test a v nedeľu by mi začalo krvácanie ani o tom neviem ... ale pointa... hneď ďalšia ms po tomto zážitku znova meskala😅 najskôr som myslela že asi pre to biochemické že som taká rozhadzana ale keď už meškala 2 týždne urobila som test a moja druha čiarka teraz spinka v postieľke 😉 ... takze žiadne strachy, hneď na další mesiac už to môže byt normálne zdravé tehotenstvo .. držím palce 🤞
@julie19 áno ja som tiež biochemické mala v júli a v septembri som už bola tehotná znova 😊
Nie

Určite nie