icon

Môžem ešte otehotnieť ak som mala 2 krát potrat?

anuska30
4. nov 2011

tento rok som lmala mimomaternicove tehotenstvo a o styri mesiace som otehotnela ale mala so missed abortion.Lekar nam kazal pockat 2-3 mesiace a potom sa mozeme snazit o babatko.Ma niekto taketo skusenosti a donosil potom zdrave dietatko???

Strana
z2
lenka07
28. apr 2015

@anuska30 ja mám už veĺké deti a pred dvomi rokmi som tiež dvakrát potratila missed abortion a po štyroch mesiacoch znovu ale nevzdavam sa a dúfam že sa to časom podarí do tretice 🙂

angels123
29. apr 2015

no baby mame to fakt tazke ale treba len vydrzat a verit ze vsetko dobre dopadne a co nevidiet budeme drzat v naruci nase milovane vytuzene babätka 🙂 no ja teraz netrpezlivo cakam na vysledky z genetiky...ja som po prvom MA zmenila lekara druykrat som oteotnela po 1 menstruacii a znovu MA... hned ma moj gynekolog poslal na genetiku...tak dufam ze vsetko bude ok a zacneme sa znovu snazilkovat 🙂

snehulienka82
29. apr 2015

@angels123 a na hematologii si uz bola?? lebo ked sa to deje stale v tom istom tyzdni, tak moze byt nieco aj so zrazanlivostou v krvi...

angels123
29. apr 2015

@snehulienka82 zatial som bola len na genetike aj MM a tam mi taka mila pani doktorka ze z tej krvi co mi brali mi budu zistovat aj tu zrazanlivost a ak sa potvrdi az potom ma poslu na hematologiu...tak dufam ze to bude nieco take co sa da preliecit...

snehulienka82
29. apr 2015

@angels123 no moja, tak drzim palce, ale na tu genetiku sa caka dost dlho... my sme boli v aprili na odberoch a vysledky boli az v juli...

angels123
29. apr 2015

@snehulienka82 dakujem pekne 🙂 no povedali nam ze 4-6 tyzdnov budeme cakat tak som velami zvedava...

mircalla
29. apr 2015

@anuska30 ja som mala taku skusenost a mame zdrave babo...poznam ludi, co mali ovela viac potratov
ak je problem so zrazanlivostou - to sa nepreliecuje, neda sa to preliecit, ale da sa to riesit - po otehotneni sa nasadzuju injekcie clexane alebo fraxiparin
@snehulienka82 To ste preboha kde boli? ja som cakala na komplet genertiku a hemato 3 tyzdne na vysledky

angels123
29. apr 2015

@mircalla teraz si aj mna potesila ze iba 3 tyzdne lebo toto cakanie je strasne... 😒

snehulienka82
29. apr 2015

@mircalla boli sme v Gyn Five... a genetikov maju zo Zeleznicnej nemocnice "pozicanych".

mircalla
29. apr 2015

@snehulienka82 aha - gynfiv - to ma neprekvapuje...

snehulienka82
29. apr 2015

@mircalla ak sa ti chce a mas "zaujimave" info, napis mi prosim do IP. nechcem to tu riesit verejne. 😉 dakujem.

angels123
22. máj 2015

ahojte tak dnes som dostala vysledky z genetiky konecne 🙂 problem je v zrazanlivosti krvi mam dve mutacie MTHFR CC677T a MTHFR A1298C oba heterozygot... este hematologia a snazenie sa moze zacat 🙂 vsetkym babam prajem aby sa dockali svojich vysnivanych babätiek 🙂

angels123
22. máj 2015

@snehulienka82 tak dnes som dostala vysledky z genetiky konecne emoticon problem je v zrazanlivosti krvi mam dve mutacie MTHFR CC677T a MTHFR A1298C oba heterozygot... este hematologia a snazenie sa moze zacat emoticon vsetkym babam prajem aby sa dockali svojich vysnivanych babätiek emoticon

sodolucy
Odpoveď bola odstránená
alenka10101
10. dec 2016

Ahojte chcem sa opýtať či nemáte niekto skúsenosť v tomto roku som už druhýkrát potratila prvý v januári v 6tyzdni a druhy v októbri v 7🙁
Manžel mal nezostupene semenníky myslite ze to môže mať súvis?urológ tvrdí že nie bojím sa zasa otehotnieť ďakujem

janyka
15. jan 2017

@alenka10101 do tretice všetko dobré 😉 Tiež som mala dva v jednom roku a tretí krát sa podarilo

lenkaaa22
15. jan 2017

alenka10101 Urcite sa da otehotniet, ale treba patrat po pricine. Skuste sa od gynekologa vypytat na hematologiu, nech vam vysetria krv. Problem s krvou teraz byva vraj velmi castou pricinou.

alenka10101
16. jan 2017

@lenkaaa22
Áno poslala ma aj na hematologiu aj na genetiku
Hematologia je v poriadku a na výsledky z genetiky sa ešte čaká to čakanie na výsledky ma asi zabije 😊

lenkaaa22
16. jan 2017

alenka10101 Drzim palce. To cakanie poznam. Tiez sme absolvovali hematologiu aj genetiku.

cucuska
31. jan 2017

@anuska30 ja som 2x potratila a teraz mám 9 ročnú slečnu. A tatiež šup na hematoogiu a genetiku.

Strana
z2