Môžem ešte otehotnieť ak som mala 2 krát potrat?
tento rok som lmala mimomaternicove tehotenstvo a o styri mesiace som otehotnela ale mala so missed abortion.Lekar nam kazal pockat 2-3 mesiace a potom sa mozeme snazit o babatko.Ma niekto taketo skusenosti a donosil potom zdrave dietatko???
no baby mame to fakt tazke ale treba len vydrzat a verit ze vsetko dobre dopadne a co nevidiet budeme drzat v naruci nase milovane vytuzene babätka 🙂 no ja teraz netrpezlivo cakam na vysledky z genetiky...ja som po prvom MA zmenila lekara druykrat som oteotnela po 1 menstruacii a znovu MA... hned ma moj gynekolog poslal na genetiku...tak dufam ze vsetko bude ok a zacneme sa znovu snazilkovat 🙂
@angels123 a na hematologii si uz bola?? lebo ked sa to deje stale v tom istom tyzdni, tak moze byt nieco aj so zrazanlivostou v krvi...
@snehulienka82 zatial som bola len na genetike aj MM a tam mi taka mila pani doktorka ze z tej krvi co mi brali mi budu zistovat aj tu zrazanlivost a ak sa potvrdi az potom ma poslu na hematologiu...tak dufam ze to bude nieco take co sa da preliecit...
@angels123 no moja, tak drzim palce, ale na tu genetiku sa caka dost dlho... my sme boli v aprili na odberoch a vysledky boli az v juli...
@snehulienka82 dakujem pekne 🙂 no povedali nam ze 4-6 tyzdnov budeme cakat tak som velami zvedava...
@anuska30 ja som mala taku skusenost a mame zdrave babo...poznam ludi, co mali ovela viac potratov
ak je problem so zrazanlivostou - to sa nepreliecuje, neda sa to preliecit, ale da sa to riesit - po otehotneni sa nasadzuju injekcie clexane alebo fraxiparin
@snehulienka82 To ste preboha kde boli? ja som cakala na komplet genertiku a hemato 3 tyzdne na vysledky
@mircalla boli sme v Gyn Five... a genetikov maju zo Zeleznicnej nemocnice "pozicanych".
@snehulienka82 aha - gynfiv - to ma neprekvapuje...
@mircalla ak sa ti chce a mas "zaujimave" info, napis mi prosim do IP. nechcem to tu riesit verejne. 😉 dakujem.
ahojte tak dnes som dostala vysledky z genetiky konecne 🙂 problem je v zrazanlivosti krvi mam dve mutacie MTHFR CC677T a MTHFR A1298C oba heterozygot... este hematologia a snazenie sa moze zacat 🙂 vsetkym babam prajem aby sa dockali svojich vysnivanych babätiek 🙂
@snehulienka82 tak dnes som dostala vysledky z genetiky konecne emoticon problem je v zrazanlivosti krvi mam dve mutacie MTHFR CC677T a MTHFR A1298C oba heterozygot... este hematologia a snazenie sa moze zacat emoticon vsetkym babam prajem aby sa dockali svojich vysnivanych babätiek emoticon
Ahojte chcem sa opýtať či nemáte niekto skúsenosť v tomto roku som už druhýkrát potratila prvý v januári v 6tyzdni a druhy v októbri v 7🙁
Manžel mal nezostupene semenníky myslite ze to môže mať súvis?urológ tvrdí že nie bojím sa zasa otehotnieť ďakujem
@alenka10101 do tretice všetko dobré 😉 Tiež som mala dva v jednom roku a tretí krát sa podarilo
alenka10101 Urcite sa da otehotniet, ale treba patrat po pricine. Skuste sa od gynekologa vypytat na hematologiu, nech vam vysetria krv. Problem s krvou teraz byva vraj velmi castou pricinou.
@lenkaaa22
Áno poslala ma aj na hematologiu aj na genetiku
Hematologia je v poriadku a na výsledky z genetiky sa ešte čaká to čakanie na výsledky ma asi zabije 😊
alenka10101 Drzim palce. To cakanie poznam. Tiez sme absolvovali hematologiu aj genetiku.

@anuska30 ja mám už veĺké deti a pred dvomi rokmi som tiež dvakrát potratila missed abortion a po štyroch mesiacoch znovu ale nevzdavam sa a dúfam že sa to časom podarí do tretice 🙂