icon

Muži ma odmietajú: Ako sa s tým vyrovnať?

7. apr 2026

Nemám ešte ani tridsať, som mladá žena, ale muži ma odmietajú. Keď som minule išla prvýkrát na diskotéku, tak sa mi žiaden ani len neprihovoril. Zoznamky? To je čistá katastrófa. V ľuďoch už nie je ani kúsok empatie, keď mi zapotia po pár správach, že vyzerám zle. Áno, nie som modelka. Rozmerovo, ani výzorovo. Je to pre mňa ťažké, keď denne počúvam, čítam a vidím, že odpudzujem ostatných. Mala som pár vzťahov na "jednu noc". Jeden ten chlapec mi povedal, že sa nemám čudovať, keď sa o seba nestarám. Tým mal na mysli moju váhu, ale keď sa človek raz snaží schudnúť, ale skrátka to nejakým spôsobom nejde? Celú základnú, aj strednú školu s tým bojujem. Aj s tým, čo si o mne ostatní myslia. Minule to dopadlo tak, že som jesť prestala úplne a skončila som na psychiatrii, kde mi to, že som nejedla, ľudia nechceli veriť. Pre každého som len to osemdesiať kilové dievča. Ja som už rozmýšľala aj nad ozempicom, ale to by som po vysadení ešte viacej pribrala... rozmýšľala som aj nad rovnátkami, ale nemám 1500€. Čítala som tu diskusiu o tom, že ,,Ako sa žije ženám, ktoré považujú za škaredé?" (Také niečo) Je to každodenný boj... ďakujem za prečítanie.

Strana
z3
anonym_8ba156
30. máj 2026

@anonym_autor poviem len toľko, že možno by pomohlo postupne viac sa opierať o seba a nie až tak si brať k srdcu reči iných. Viem, že to nie je ľahké, ale tie názory okolia často hovoria viac o nich než o tebe.
Užívaj si života

Strana
z3