icon

Nešťastné bezdetné závistlivé ženy

leria
4. dec 2012

založila som túto smutnú tému, pre ženy ktoré sú v podobnej situácií....ja som po druhom potrate...doteraz som bola plná optimizmu, no a zase to na mňa doľahlo....viem, že to pominie, že opäť vstanem a budem bojovať dalej...len ma trápi ten môj stav, za ktorý fakt nemôžem...závidím všetkým mamičkám, je mi zle ked otvorím nejaký časopis a sú tam samé fotky so šťastnými rodinkami...vo svojom vnútri som prajný a dobrosrdečný človek a trápi ma tá moja závisť...viem že to pominie...no mám strach z budúcnosti, ak náhodou ostanem bezdetná...čo to so mnou spraví...o mojej známej, ktorá sa snaží všemožne otehotnieť už 15 rokov, hovoria, že sa velmi zmenila....že je zákerná a plná nenávisti...a možno niekedy nemá svoj deň a okolie ju hned odsúdi, že je to kvoli tomu, že nemá deti......už teraz nemám chuť bojovať s nepríjemnými otázkami a nepochopením...a neznášam, ked mi niekto povie, že nemám na to myslieť...hm, keby som mala 30-tak možno na nejaký čas viem zabudnúť......snažím sa byť nad vecou, dokonca som velakrát sa snažila povzbudiť kamarátky, ktoré majú taký istý problém...viem, že život nestojí na dieťati a možno mám predurčenú inú cestu.....no ešte nie je koniec všetkým nádejam...ešte mám v sebe vela síl bojovať a vieru, že sa stanem matkou...no je to jeden z mojich posledných vlakov a mám obavy ak ich prešvihnem, čo to spôsobí...ako to zvládnem byť a žiť s nálepkou bezdetnej ženy....

Strana
z7
kika9981
24. jan 2015

@rachel36a nie nevycitam...chcel sa aj rozist...no je to veru tazke...vidim aky je smutny ked mam krami alebo vidi vlozku...bol cas ked to chcel riesit...teraz sa vyhovara na byt...ucimesa o tom ajv skole.. popri praci chodim na zdravotnu skolu. Pomahala mi aj kamoska,liecitelka...podla nej son bola tehu ale odislo to.. mal to bytchlapec.. Milosko a vcera bolo...mozno preto ma to boli. Neviem co bude dalej.. teraz mam zas ist na gyndu mam aneniu kvoli menzesu vela krvacam...mam aj myomi.. cele zle. Na priefukoch som bola este ked som bola s ex ...vsetko bolo okkj

kika9981
24. jan 2015

@katy2 nie je to len jeho vyhovorka.hned chcel dieta a ked mal zly spg zmieril sa s ttm,ze mam aj ja

kika9981
24. jan 2015

@rachel36a neviem.. zakazdym mi povedal inac.. raz,ze su tam ale malo.. potom,ze ziadna..potom,ze nic iba par a dr povedal,ze jedna,staci. Sama neviem.. davala som mu E,selen,zinok,rozne caje. Je to tazke s nimi

kika9981
24. jan 2015

@katy2 musime veru.. ale neviem ako...lebo ked zacnem o tom sa rozculi a pohadame sa...vecny problem ..no lev co ti poviem

baklik
24. jan 2015

hmmm, necitala som diskusiu...ale preco by si mala zit zivot s nalepkou bezdetnej zeny?? ved su aj ine moznosti! napr. taka adopcia - a das sancu na stastny zivot nejakemu nechcenemu dietatku. vsak to je super, urobis stastnym niekoho ineho a zaroven aj seba! ...aspon ja som to tak vzdy v sebe mala nastavene, ze ak by sa mi nahodou nepodarilo mat svoje deti, ja dieta urcite mat budem, pretoze si ho mozem aj adoptovat...
drzim ti palce 😉

kika9981
24. jan 2015

@natalym podla mna je to vyhorka,prepac.. nemyslela som to tak nehnevaj sa

natalym
24. jan 2015

@kika9981 V pohode. 🙂 Ja len či to tak náhodou nemá byť........

kika9981
24. jan 2015

@baklik dakujem....rozmyslali sme aj nad tym...ale ako si uzavrel a nechce pocut o nicom je to tazke.. chcela som byt profesionalna matka..

kika9981
24. jan 2015

@natalym ni boh ma asi iny plan...zevraj su,taky ludia ktory spolu nemozu mat .. asi sme sa nasli...je to moja detska laska🙂

kika9981
24. jan 2015

@baklik dakujem a drzim aj tebe.. teraz som smutna vsetko na mna dolieha

natalym
24. jan 2015

@kika9981 Neviem. Však spávať spolu môžete a Ty si hlavičku smeruj inde.

natalym
24. jan 2015

My sme mali s mojím mužom prvú dcéru až po troch rokoch, a to sme sa nejako nechránili, chceli sme deti. Kukala som veru do kočíkov, potom už rozmýšľala, dumala, otázky od okolia: A kedy budete mať???????
Keď som išla k doktorke s rozhodnutím, že nech ma teda kukne alebo urobí čo treba, tak som bola tehotná!!!!!!!

kika9981
24. jan 2015

@natalym 🙂 cas ukaze. Musim byt silna...nemyslim na to.. iba ked pridu a meskaju...neviem ci si citala comnentzevraj som tehu bola no neudrzalo sa. Mal to byt chlapec Milosko a vcera bolo asi to na mna dolahlo...chodim do skoly popri praci takmam toho vela . Robim si druhu maturu...chodim na zdravotnu. Keby sa mi aspon podarilo ist medzi deti...

rachel36a
24. jan 2015

@kika9981 prepac, teraz budem h usna ale je to blbec, kvoli banalite budete bezdetny, presne ako ti doktor povedal, staci jedna dobra spermia a da sa vam pomoct...neries liecitelky a podobne hluposti, takato diagnoza chce lekara a kliniku...mozno dva tri mesiace a mozes byt tehotna

kika9981
24. jan 2015

@natalym juraj chcel hned deti.. tak sme sa teda ze ideme na to.. a nic.. tak nas,poslali oboch na vysetrenie a tam sa to zistilo

kika9981
24. jan 2015

@rachel36a nie je to ok. On to dobre vie. Ano budeme to riesit musime

rachel36a
24. jan 2015

@kika9981 tak je, ked je tu moznost tak naco sa trapit

kika9981
24. jan 2015

@rachel36a on si asi mysli alebo domysla,ze razsa to stane...neviem nevidim mu do hlavy ..a poviem ti pravdu moc na tie veci neverim...ale menzes som nemala a byvalo mi zle...potom na dalsi mesiac prisiel silny a bolo...

kika9981
24. jan 2015

@rachel36a vysvetli to chlapom...a hlavne levovi 🙂

rachel36a
24. jan 2015

@kika9981 blbost, ak ma tak zly spg ako pises, tak sa to nestane a ak aj. A bude zla kvalita tak potratis. Na klinike to vyselektuju a vstreknu ti len tie dobre....do kedy chce cakat, na prve babo uz nie si prave najmladsia

kika9981
24. jan 2015

@rachel36a ved prave preto!!!ja to viem a si to uvedomujem,ale. Co ho zabit?? Tvrdohlavca???

kika9981
24. jan 2015

@rachel36a v maji koncim maturujem...budeme to riesit inac to nejde

rachel36a
24. jan 2015

@kika9981 pritlac na neho, ak ta ma rad tak ustupi, ak neustupi tak ti ten vztah za to nestoji...a ty si najdes ineho ktory ta urobi stastnou 😁

kika9981
24. jan 2015

@rachel36a ma ma velmi...nic ine mu neostava...dakujem za popisanie..drz sa pekny vecer a Dakujem 🙂

Strana
z7