Nešťastné bezdetné závistlivé ženy
založila som túto smutnú tému, pre ženy ktoré sú v podobnej situácií....ja som po druhom potrate...doteraz som bola plná optimizmu, no a zase to na mňa doľahlo....viem, že to pominie, že opäť vstanem a budem bojovať dalej...len ma trápi ten môj stav, za ktorý fakt nemôžem...závidím všetkým mamičkám, je mi zle ked otvorím nejaký časopis a sú tam samé fotky so šťastnými rodinkami...vo svojom vnútri som prajný a dobrosrdečný človek a trápi ma tá moja závisť...viem že to pominie...no mám strach z budúcnosti, ak náhodou ostanem bezdetná...čo to so mnou spraví...o mojej známej, ktorá sa snaží všemožne otehotnieť už 15 rokov, hovoria, že sa velmi zmenila....že je zákerná a plná nenávisti...a možno niekedy nemá svoj deň a okolie ju hned odsúdi, že je to kvoli tomu, že nemá deti......už teraz nemám chuť bojovať s nepríjemnými otázkami a nepochopením...a neznášam, ked mi niekto povie, že nemám na to myslieť...hm, keby som mala 30-tak možno na nejaký čas viem zabudnúť......snažím sa byť nad vecou, dokonca som velakrát sa snažila povzbudiť kamarátky, ktoré majú taký istý problém...viem, že život nestojí na dieťati a možno mám predurčenú inú cestu.....no ešte nie je koniec všetkým nádejam...ešte mám v sebe vela síl bojovať a vieru, že sa stanem matkou...no je to jeden z mojich posledných vlakov a mám obavy ak ich prešvihnem, čo to spôsobí...ako to zvládnem byť a žiť s nálepkou bezdetnej ženy....
hmmm, necitala som diskusiu...ale preco by si mala zit zivot s nalepkou bezdetnej zeny?? ved su aj ine moznosti! napr. taka adopcia - a das sancu na stastny zivot nejakemu nechcenemu dietatku. vsak to je super, urobis stastnym niekoho ineho a zaroven aj seba! ...aspon ja som to tak vzdy v sebe mala nastavene, ze ak by sa mi nahodou nepodarilo mat svoje deti, ja dieta urcite mat budem, pretoze si ho mozem aj adoptovat...
drzim ti palce 😉
My sme mali s mojím mužom prvú dcéru až po troch rokoch, a to sme sa nejako nechránili, chceli sme deti. Kukala som veru do kočíkov, potom už rozmýšľala, dumala, otázky od okolia: A kedy budete mať???????
Keď som išla k doktorke s rozhodnutím, že nech ma teda kukne alebo urobí čo treba, tak som bola tehotná!!!!!!!
@natalym 🙂 cas ukaze. Musim byt silna...nemyslim na to.. iba ked pridu a meskaju...neviem ci si citala comnentzevraj som tehu bola no neudrzalo sa. Mal to byt chlapec Milosko a vcera bolo asi to na mna dolahlo...chodim do skoly popri praci takmam toho vela . Robim si druhu maturu...chodim na zdravotnu. Keby sa mi aspon podarilo ist medzi deti...
@kika9981 prepac, teraz budem h usna ale je to blbec, kvoli banalite budete bezdetny, presne ako ti doktor povedal, staci jedna dobra spermia a da sa vam pomoct...neries liecitelky a podobne hluposti, takato diagnoza chce lekara a kliniku...mozno dva tri mesiace a mozes byt tehotna

@rachel36a nie nevycitam...chcel sa aj rozist...no je to veru tazke...vidim aky je smutny ked mam krami alebo vidi vlozku...bol cas ked to chcel riesit...teraz sa vyhovara na byt...ucimesa o tom ajv skole.. popri praci chodim na zdravotnu skolu. Pomahala mi aj kamoska,liecitelka...podla nej son bola tehu ale odislo to.. mal to bytchlapec.. Milosko a vcera bolo...mozno preto ma to boli. Neviem co bude dalej.. teraz mam zas ist na gyndu mam aneniu kvoli menzesu vela krvacam...mam aj myomi.. cele zle. Na priefukoch som bola este ked som bola s ex ...vsetko bolo okkj