icon

Partner mi leží pri nohách...

ingridka45
Dnes o 10:04

Asi kazdy poznáte keď je chuť na tiché objímanie v posteli. My s partnerom uz mame vselico za sebou samozrejme uz som sem aj pisala nejaký príspevok. Veci medzi nami sa upokojili a ja som aj prijala prezývku broskynka. Čo je však novinka pre mna, že mi začal ležať pri nohach. Nechce sa objímať on si proste chce ľahnúť pri nohy. Začalo to prechádzať do extrému a začal aj psa vyháňať z postele pretože ten nam zvykol spat pri nohach. Normálne zobral miesto psovi. Ako by ste to chápali?
Dakujem, ingrid

anonym_820132
Dnes o 10:05

Fetiš, alebo prejav oddanosti.

anonym_ccb84a
Dnes o 10:06

ze ma uchylku na tvoje nohy tzv. footfetish.

anonym_2d0e50

Tak pes pojde k hlave ...

anonym_beb1be

Pri nohy? Tak ja by som to chapala tak, ze sa mam naucit sklonovat 😆

januska12323

Opýtaj sa jeho.

elz1920

Asi ti chcel jasne naznačiť, že v posteli chce iba človeka.

anonym_cf7aa2
Dnes o 10:10

Fetis subik

anonym_9b813c
Dnes o 10:12

Ja si myslím, že toto Ingrid nepíše.

anonym_ccb84a
Dnes o 10:14
@anonym_9b813c

Ja si myslím, že toto Ingrid nepíše.

@anonym_9b813c podla mna praveze hej ked si pozries jej predoslu diskusiu je na rovnakej urovni

anonym_bbc7aa
Dnes o 10:16
@anonym_ccb84a

@anonym_9b813c podla mna praveze hej ked si pozries jej predoslu diskusiu je na rovnakej urovni

@anonym_ccb84a nie, ani tuto ani predchadzajucu diskusiu nepisala zena. Uz len tym, za napisal ten podpis Ingrid, aby zdoraznil, ze je akoze na druhej strane zena. na druhej strane je muz s velkym mnozstvom fetišov.

anonym_9b813c
Dnes o 10:17
@anonym_ccb84a

@anonym_ccb84a Aha, tak to som nelustrovala. Každý dospelý vie, čo je footfetis (či ako sa to píše), tak mi príde zvláštne na tomto fóre o tom témy zakladať. Obzvlášť od ženy.

anonym_ccb84a
@anonym_bbc7aa

@anonym_ccb84a nie, ani tuto ani predchadzajucu diskusiu nepisala zena. Uz len tym, za napisal ten podpis Ingrid, aby zdoraznil, ze je akoze na druhej strane zena. na druhej strane je muz s velkym mnozstvom fetišov.

@anonym_bbc7aa zak to je uz druha vec alebo nejaky znudeny pubertiak 😂

anonym_9b813c
@anonym_bbc7aa

@anonym_bbc7aa súhlasím.

anonym_6a4dc6
Dnes o 10:18

mozno ti smrdi z pusy a tak si vybral mensi smrad

anonym_00fdb9
Dnes o 10:23

Tvarme sa ze netrollime, odpoved: Asi chce v noci palcom do oka, ze pri nohy🤣🤣

anonym_2914b9
Dnes o 10:25

asi načase bolo ukázať Dunčovi kde je jeho miesto. Za dverami spálne.

anonym_f12e64
Dnes o 10:32

🤦🤦🤦

anonym_80a529
Dnes o 10:34

Nabudúce skús príbeh o tom, ako začal namiesto teba znášať vajcia. To bude mať väčší úspech...ty lingvista z osady. Koľko diktátov si vynechal?

doriiis
Dnes o 10:38

Chápem to tak, že milá Ingridka trolli a pes do postele nepatri

anonym_e909b7
Dnes o 11:05

@ingridka45 ak mas iba jednu nohu pise sa ti pri NOHE, ak mas nohy dve pise sa to pri NOHACH , nemas za co Ignac

kiki68
Dnes o 11:38

@ingridka45 No tak nech sa deli so psom o miesto. Prvy tam bol pes.

anonym_6a8f5c
Dnes o 12:08

Nechutné no neviem u mňa by sa taky muž degradoval