Partner mi leží pri nohách...
Asi kazdy poznáte keď je chuť na tiché objímanie v posteli. My s partnerom uz mame vselico za sebou samozrejme uz som sem aj pisala nejaký príspevok. Veci medzi nami sa upokojili a ja som aj prijala prezývku broskynka. Čo je však novinka pre mna, že mi začal ležať pri nohach. Nechce sa objímať on si proste chce ľahnúť pri nohy. Začalo to prechádzať do extrému a začal aj psa vyháňať z postele pretože ten nam zvykol spat pri nohach. Normálne zobral miesto psovi. Ako by ste to chápali?
Dakujem, ingrid
ze ma uchylku na tvoje nohy tzv. footfetish.
Tak pes pojde k hlave ...
Pri nohy? Tak ja by som to chapala tak, ze sa mam naucit sklonovat 😆
Fetis subik
Ja si myslím, že toto Ingrid nepíše.
Ja si myslím, že toto Ingrid nepíše.
@anonym_9b813c podla mna praveze hej ked si pozries jej predoslu diskusiu je na rovnakej urovni
@anonym_9b813c podla mna praveze hej ked si pozries jej predoslu diskusiu je na rovnakej urovni
@anonym_ccb84a nie, ani tuto ani predchadzajucu diskusiu nepisala zena. Uz len tym, za napisal ten podpis Ingrid, aby zdoraznil, ze je akoze na druhej strane zena. na druhej strane je muz s velkym mnozstvom fetišov.
@anonym_ccb84a Aha, tak to som nelustrovala. Každý dospelý vie, čo je footfetis (či ako sa to píše), tak mi príde zvláštne na tomto fóre o tom témy zakladať. Obzvlášť od ženy.
@anonym_ccb84a nie, ani tuto ani predchadzajucu diskusiu nepisala zena. Uz len tym, za napisal ten podpis Ingrid, aby zdoraznil, ze je akoze na druhej strane zena. na druhej strane je muz s velkym mnozstvom fetišov.
@anonym_bbc7aa zak to je uz druha vec alebo nejaky znudeny pubertiak 😂
@anonym_bbc7aa súhlasím.
mozno ti smrdi z pusy a tak si vybral mensi smrad
Tvarme sa ze netrollime, odpoved: Asi chce v noci palcom do oka, ze pri nohy🤣🤣
asi načase bolo ukázať Dunčovi kde je jeho miesto. Za dverami spálne.
🤦🤦🤦
Nabudúce skús príbeh o tom, ako začal namiesto teba znášať vajcia. To bude mať väčší úspech...ty lingvista z osady. Koľko diktátov si vynechal?
@ingridka45 ak mas iba jednu nohu pise sa ti pri NOHE, ak mas nohy dve pise sa to pri NOHACH , nemas za co Ignac
Nechutné no neviem u mňa by sa taky muž degradoval

Fetiš, alebo prejav oddanosti.