icon

Po potrate

jarka1983
19. okt 2012

Ahojte v 9tt sme prisli o prve babo,chcem sa Vas opytat na radu,vsetko mam zatial v poriadku v pondelok som bola na sone.Kolko dni po potrate Ste zacali krvacat alebo spinit?Mavam iba mierne bolesti v podbrusku,to zrejme este zo zakroku,je to len par dni...Dakujem za rady a Vase skusenosti.

Strana
z3
zigamarek
12. jún 2016

Ahojte volam SA Angela .chcela bi som odvas radu .jstli je možné po potrate krvacat 2 mesiace

zigamarek
12. jún 2016

Ahojte holky bola som 3 měsíce těhotná a na utrasvuku zistili ze plod se nevivinuje tak som musela na potrat .dali mi tabletki .tak som začala krvacat 14 aprila a do dnes krvacam. Urobili bi test a je negativ .nechapu přeco furt krvacam. Bila zvas už někdo tak .jeto normální ze furt krvaca.

zigamarek
13. jún 2016

@jarka1983 .ja som bola potratila 14 aprila a stále spinim už nevím co mam robit .bola som u lekara a vravi to stále vraj se to cisti .je to možné

abetka
16. jún 2016

Mna zajtra caka kyretaz. Ja neviem ako to zvladnem . Ten pocit,ze mi ho zoberu.

klarka12345
7. jún 2018

Ahojte. Chcela by som sa opytat ci je v poriadku spinenie uz 9den za sebou po kyretazi. Takisto neurcite tlaky v podbrusku, ktore sa zhorsuju do pichania ked som na WC pri stolici. Da sa to zvladnut ale nezda sa mi to v poriadku. Mate s tym prosim niekto skusenost? Kontrolu mam az o dva tyzdne, Tak neviem ci pockat alebo je to zavazne a mam to riesit hned. Velmi pekne dakujem za akukolvek radu.

kubkovamama
7. jún 2018

@klarka12345 ahoj,v prvom rade je mi to ľúto,mám viac potratov za sebou,takze ešte riešiť zdravotné veci je ťažké dvojnasobne..nepíšeš,či prvýkrát si absolvovala kyret.9dni je v norme,či už mierne krvácanie al.spinenie,mierne bolesti tiež.Hlavne nič nedvihat a opatrne s pohybom.Po viac kyretoch sú bolesti aj krvácanie výraznejšie.Tmave spinenie/krv,hlien,teplota alebo horúčka už je zápal.Az si nie si istá,zavolať dokt.

klarka12345
7. jún 2018

@kubkovamama velmi pekne dakujem za radu...aj mne sa to prihodilo uz po druhy krat Tak je to Este tazsie. Prvy krat som taketo tazkosti nemala.po druhom zakroku sa citim o dost horsie a hlavne psychicky, ale bojujem. Je mi luto aj tvojej situacie, viem co to obnasa. Drzim palce do buducna a cenim si tvoju radu. ☺️

kubkovamama
7. jún 2018

@klarka12345 u nás to bolo 3x MA,aj vo vyššom štádiu tehu dávnejšie,mám už ročnú buchtu.takze to zle už je za mnou. Na psychiku zaberá každému asi niečo iné,hlavne oddychuj,kým môžeš byť PN využi to a venuj sa všetkému čo ti robí radosť,daj si dorobiť vysetrenia..aj až sa príde na príčinu odlahne ti trošku,

ivana012
4. jan 2019

Ahojte aj ja som v 9 tizdni potratila potratila som 4 .11.2018 a od ftedy krvacam opitala som sa dokrorky či je to normalne povedala že ano

ivana012
4. jan 2019

Ahoj angela aj ja mam ten problem tiez krvacam 2 mesiace doktorka povedala ze je to normalne

dejna_
31. júl 2020

@ivana012
Ahoj všimla som si že si mala.po potrate krvácanie dlhšie ..ja som potratila 1.7. krvácala som asi.6 dni taký silnejší menzes...potom mi dávali injekcie 3 lebo tam niečo málo ostalo ...a 21.7. som bola u lekárky na kontrole že počkáme na prvú menštruáciu a mám prísť na kontrolu ale že môžem ešte krvácať lebo tám pri krčku niečo videla že pôjde von ..vtedy som mala slabšie krvácanie asi 7 dní ale slabé...a odvtedy spinim 🤦 ..neviem či mám to slabé krvacanie best ako menstruaciu alebo či príde ešte moja klasicka silná menstruacia ..mám pocit že to trvá už dlho..ty si mala to krvácanie dlhšie a bolo to slabé alebo spinenie? Kedy si dostala prvú menštruáciu?
Ďakujem

florianabotosova
1. aug 2020

@jarka1983 ahoj ja som tiež potratila v 9+1tt tiež som bola na zákroku. Ja som po zákroku spinila asi tak týždeň a bolesti pod bruška po zákroku som mala asi tak 4 dní. A už som 4 týždne po zákroku a čakám na mrchu lebo od rána ma už boli podbruško a nervózna som jak pes.

dejna_
2. aug 2020

@florianabotosova aj ja čakám na menu tiež som nervózna 🤦 jak pes a zeriem sladké na kilá ..keď ťa mrcha nedôjde mňa šľak trafí už..ja som po spontánnom potrate mesiac a stále spinim 🙈 ale niečo málo mi tam ostalo len musím ísť na kontrolu po menzese že či je všetko ok...toto čakanie je na nervy 😓

florianabotosova
3. aug 2020

@dejna_ no mňa už tri dni strašne boli podbruško ze niekedy cítim pichanie nie len v podbruško ale už aj z vonka a pila som alchemilku a ešte stále budem kým sa mi nespustia počkám ešte lebo mi gynekológ vravel že do 4-6 týždňov dostanem menzes.

dejna_
4. aug 2020

@florianabotosova no ja mám stále pocit že už sa to spúšťa a stále nič 🤷..bože vo by som dala.za takú riadne silnú mrchu nech už toto obdobie neistoty skončí 🙏 ...inak mám kamošku čo potratila presne v deň ako ja ..našli sme sa tu na koňovi ..a tiež ešte nedostala menzes a stále sa cíti ako by to už malo prísť len ona mávala vždy nepravidelný takže u nej je to iné...ale je pravda že ona sa už krásne vyčistila len čaká menzes ...ja tam ešte niečo málo mám

florianabotosova
5. aug 2020

@dejna_ no ja som bola na kyrete a v pondelok večer som dostala mrchu ale takú slabú a už v utorok som vôbec nekrvacala tak teraz neviem ci mam ísť na gyndu alebo nie

dejna_
5. aug 2020

@florianabotosova tak si predstav že včera okolo 14. Sa mi stustilo krvácanie ale tak že keď dáš stupel preč z niečoho alebo keď otocis vodovodný kohútik ..ako silná menstruaciu taká moja klasika potom to už nebolo také extreme a do večera to ustalo a zase iba spinim 🤦🤷...ale cítim aj dnes že jakeby chceli ísť niečo von ..dala som si horúcu sprchu aj vyšiel nejaký zhluk krvi ale nekrvacam 🙈...no uvidím keby som aspoň prestala špiniť ...len toto je. Že stále dokola.krvacam zoslabne to ..včera to zosilnelo riadne teda a dnes už zase skoro nič 🤷...
Ty si mala asi také nejaké čistenie to mávajú baby po kyrete ....myslím že si v poriadku kedy máš ísť na kontrolu po menzese? Ako ja...

Strana
z3