Potrat - kyret v septembri
Baby sú tu nejaké ktoré prisli o bábo teraz? Ako to prežívate vy?
@haluta co lekar to iny nazor...mne zas doktorka,co ma cistila povedala,ze ak bude vsetko ok,tak kludne po prvej menstruacii sa mozeme zacat snazit,z e ona v tom nevidi ziaden problem, a to som potratila v 10tt...dokonca som citala,ze nove studie dokazuju,ze zeny,ktore otehotneli do 3 mesiacov po potrate mali vacsi uspech donosit zdrave babatko ako tie,ktore cakali 6 a viac mesiacov
Mne bolo povedane ze tri mesiace po čisteni nesmiem otehotnieť...zatial cakam na prvu ms..a je to nekonečneeeee😢😢
Vsade hovoria inak uz sa riadim podla seba citim sa dobre to je dolezite vsetko je ako hodinky . Ak ako ma byt tak bude . Musime pozitivne mysliet a urcite sa to podari🙂🙂🙂
No na Vianoce (alebo po Silvestri :P ) do toho supneme. Ja si davam teraz relax, uz sa stalo :(
@petrapod urcite si dame vediet...u nas to ale nejde normalnou cestou..len cez ivf..mame zamrazenych este 6embryjok takze v centre nam povedia kedy mozem ist opät na vklad..ja ratam ze v januari ak vsetko dobre pojde.toto cakanie na ms je najdlhsieee😫ale hadam ju dostanem po 4tyzdnoch nie ako dr povedala 4-8tyzdnov😱😱😱
Ahojte, boli ste uz niektora na kontrole u dr po prvej menštruácii? Kedy vam odporucal sa dalej snazit? Povedal niekomu aj ze hned? Meral vam sliznicu? Dakujem
@lucija123 v nemocnici mi povedali že mam čakať 6 mesiacov 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 no nie 🙂 druhá doktorka v nemocnici 4 mesiace 😕 😕 😕 😕 😕 a gynekologička 3 mesiace 🙂 🙂 🙂 🙂 vybrala som si 3 mesiace. Ale predsa po kyrete je tam rana v maternici a mne povedala gynekologička, že je slabá ta maternica a že mam počkať naozaj tie tri mesiace, kým sa začnú produkovať zdravé vajíčka.
@lucija123 mne kazala prist po prvej menstruacii,bola som v piatok a povedala,ze mam vsetko v uplnom poriadku,aj sliznicu a ze mozeme kludne zacat pracovat na dalsom,ze veri,ze sa coskoro opat uvidime 😉 bola som dost prekvapena,pretoze ona je "stara skola" a ti vacsinou kazu cakat pol roka,lebo tak ich kedysi ucili....mne aj mlada dr.,ktora ma cistila pivedala,ze kludne po prvej menstruacii mozeme skusat,nevidi v tom problem....takze uvidime,ako to zariadi osud a kedy sa podari

@martinaj skore zotavenie✊