icon

Potrat - kyret v septembri

haluta
19. sep 2016

Baby sú tu nejaké ktoré prisli o bábo teraz? Ako to prežívate vy?

Strana
z3
desza17
14. okt 2016

@martinaj skore zotavenie✊

lucija123
14. okt 2016

@martinaj drz sa, kazdym dnom bude lepsie

haluta
autor
14. okt 2016

@desza17 aj ja som potom trosku zaspinila ale nebola som u gynekologicky, myslela som si ze uz mozno aj mrcha ide a potom to preslo, neriesila som to.

haluta
autor
14. okt 2016

@sischa no ja som v 7 tyzdni uz..

haluta
autor
14. okt 2016

@martinaj tak oddychuj teraz 🙂 po Vianociach sa vsetky zase do toho pustime 🙂

haluta
autor
14. okt 2016

@petrapod nebojis sa hned po 2 mesiacoch? Ja sa bojim ze bude slaba maternica a neudrzi mi to zase plod a zase prezijem to iste. Ja dodrzim tie 3 mesiace. Mne odporucala gynekologicka 4 mesiace a v nemocnici 6 mesiacov a to som bola len v 7 tyzdni.

meranti
14. okt 2016

@haluta co lekar to iny nazor...mne zas doktorka,co ma cistila povedala,ze ak bude vsetko ok,tak kludne po prvej menstruacii sa mozeme zacat snazit,z e ona v tom nevidi ziaden problem, a to som potratila v 10tt...dokonca som citala,ze nove studie dokazuju,ze zeny,ktore otehotneli do 3 mesiacov po potrate mali vacsi uspech donosit zdrave babatko ako tie,ktore cakali 6 a viac mesiacov

meranti
14. okt 2016

@martinaj prajem ti skore zotavenie,neboj sa,bude to ok...pi vela vela alchemilky,ozaj ze aspon liter denne...ja som tak robila a uz mi vcera prisla pekne prva menstruacia,uplne je normalna ako predtym akurat s tym rozdielom,ze mam uplne minimalne bolesti 😉

desza17
14. okt 2016

@haluta presne tak❤❤❤

anicka245
14. okt 2016

@haluta
@meranti aj mne povedala, ze prvom menzese mozme 🙂

haluta
autor
14. okt 2016

@anicka245 a bola si v ktorom tyzdni? A bola si na kyrete? Ci si spontánne potratila?

petrapod
14. okt 2016

@haluta nie nemam z toho strach citim sa dobre, beriem vitaminy, pojdem na kontrolu este pred snazenim. Vela bab pisalo ze necakali ani jeden cyklus to by som obavala. Dodrzala som vsetko co lekar povedal aj viac 🙂 a hned ani otehotniet nemusim. Keby hej budem ra 😉

anicka245
14. okt 2016

@haluta bola som v 8tyzdni, plodovy vak bol na 6tyzden, mala som kyret hoci som začala veľmi krvacat, zvysovalo sa mi crp tak ma museli vyčistiť... Bola som prekvapena, ked mi lekárka na kontrole povedala, ze po prvom menzese mozme skusat... Ale menzes mi nie a nie prísť...

haluta
autor
14. okt 2016

@anicka245
@petrapod ako tak píšete tak ma to láka aj mňa, hneď do toho zase šupnúť 🙂

desza17
15. okt 2016

Mne bolo povedane ze tri mesiace po čisteni nesmiem otehotnieť...zatial cakam na prvu ms..a je to nekonečneeeee😢😢

petrapod
15. okt 2016

Vsade hovoria inak uz sa riadim podla seba citim sa dobre to je dolezite vsetko je ako hodinky . Ak ako ma byt tak bude . Musime pozitivne mysliet a urcite sa to podari🙂🙂🙂

desza17
15. okt 2016

@petrapod nič inšie si neželame a všetkym nam držim palce...sme silne.ja som do rana mala zas nočnu moru..stale to mam pred ocami.cele doobedie som preplakala..ale uz som sa ukludnila,musim si dat psychiku do poriadku...

haluta
autor
15. okt 2016

No na Vianoce (alebo po Silvestri :P ) do toho supneme. Ja si davam teraz relax, uz sa stalo :(

petrapod
15. okt 2016

@haluta
@desza17 ta psychika je najdolezitejsia, ja som mala velke zmeny nalad a bola som podrazdena na najblizsich, ale chvalabohu to ustali🙂 a uz sa tesim ze bude urcite len lepsie🙂 prajem Vam vela stastia a bolo by fajn keby sme si dali vediet ako sa dari🙂🙂

desza17
16. okt 2016

@petrapod urcite si dame vediet...u nas to ale nejde normalnou cestou..len cez ivf..mame zamrazenych este 6embryjok takze v centre nam povedia kedy mozem ist opät na vklad..ja ratam ze v januari ak vsetko dobre pojde.toto cakanie na ms je najdlhsieee😫ale hadam ju dostanem po 4tyzdnoch nie ako dr povedala 4-8tyzdnov😱😱😱

anicka245
16. okt 2016

@desza17 ja som dostala menzes na 33 den po kyrete, uz týždeň som mala priznaky a možno keby som nebola chorá tak príde aj skôr.. Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne!

petrapod
16. okt 2016

@desza17 ano to mate trosku komplikovanejsie , mne prisla MS uplne na den tak ako vzdy. No budem na Vas mysliet🙂

desza17
16. okt 2016

@petrapod ďakujem...podobne💞

lucija123
24. okt 2016

Ahojte, boli ste uz niektora na kontrole u dr po prvej menštruácii? Kedy vam odporucal sa dalej snazit? Povedal niekomu aj ze hned? Meral vam sliznicu? Dakujem

anicka245
24. okt 2016

@lucija123 mne povedala, ze po prvej menstruacii sa mozme snažiť, ale ja tomu dávam cas, potrebujem si dat dokopy telo.. Na kontrole bolo úplne vsetko v poriadku, aj výsledky z krvi..

martinaj
24. okt 2016

@lucija123 ja som bola na kontrolnom utz po tyzdni a sliznica mala 7mm, neviem ci to je zle alebo dobre...

haluta
autor
24. okt 2016

@lucija123 v nemocnici mi povedali že mam čakať 6 mesiacov 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 no nie 🙂 druhá doktorka v nemocnici 4 mesiace 😕 😕 😕 😕 😕 a gynekologička 3 mesiace 🙂 🙂 🙂 🙂 vybrala som si 3 mesiace. Ale predsa po kyrete je tam rana v maternici a mne povedala gynekologička, že je slabá ta maternica a že mam počkať naozaj tie tri mesiace, kým sa začnú produkovať zdravé vajíčka.

meranti
24. okt 2016

@lucija123 mne kazala prist po prvej menstruacii,bola som v piatok a povedala,ze mam vsetko v uplnom poriadku,aj sliznicu a ze mozeme kludne zacat pracovat na dalsom,ze veri,ze sa coskoro opat uvidime 😉 bola som dost prekvapena,pretoze ona je "stara skola" a ti vacsinou kazu cakat pol roka,lebo tak ich kedysi ucili....mne aj mlada dr.,ktora ma cistila pivedala,ze kludne po prvej menstruacii mozeme skusat,nevidi v tom problem....takze uvidime,ako to zariadi osud a kedy sa podari

winnky1
25. okt 2016

@lucija123 ahoj tiez som uz bola na kontrole, vsetko sa pekne zahojilo a povedal mi na Vianoce 😉 to by bolo po tretej MS a pred tym tvrdil po 4...druhy zas po 3. Takze uvidime,ako to telo zariadi 😊 uz len cakat a verit,ze vsetko bude ok.

Strana
z3