Potratila som tretie dieťa
Ahojte
Potratila som 3 dieta a neviem sa rozhodnúť, či ísť do toho znova, alebo nie.
Teraz mám pocit, že nechcem. Zároveň však mám pocit, že o pár rokov si to budem vyčítať ...
@lenusa20 z toho hlavného textu to tak vyznieva súhlasím. Z komentárov však už vyplýva, že som nepotratila 3x po sebe, ale 3 dieťa.
A o čítaní s porozumením som písala v úplne inej súvislosti, nie k tomuto 😆 len ten jednej konkrétnej 😆
Ale ja chápem, kto by čítal všetko. Človek to rýchlo prebehne napíše svoj názor a tam to končí.
A ďakujem za veľmi milú odpoveď 🙂
@blontimka myslím ze nikto ta tu nepochopil- dala si len otázku a nikovake nič k tomu 🤷♀️
Tak si predstav, ze mas za sebou iba par pokusov, co nedopadli. Normalne by som skusila dalej. Jeden potrat je uplne bezna vec, iba 15-25% tehu skonci porodom. Myslim, ze take cierne su tie statistiky celkovo. Kedze vacsina skonci skor nez to nejak naozaj zacne. Hlavne pozbierat sily a skusit este stastie. Ja by som to nevzdavala len takto. Nevzdala som to po naozaj ze neuspechoch a mam dieta. Cize drzim palce
@blontimka no ja tiež neviem, teraz to bude polrok, čo som po kyrete. Mam dvoch synov, starší o chvíľu 5 rokov bude mať, mladší 2. Môj manžel sa tvári, že už nechce, pritom keď som mu povedala pred vianocami, že som v tom tak skákal 2m, vždy vravel, že dve deti stačia a zrazu tvrdil, že jeho sen bol mať 4 deti...Akože už chce predávať kočiar... Ja neviem, mňa už tlačí vek, idem mať 36, to už babička bola moja babka v tomto veku. Takže ja neviem. Moja svokra vraj potratila 3x, má 8 detí. A vraj zakaždým podľa nej je najlepšie rýchlo otehotnieť. Ja si prídem neschopná, nedostatočná...
Moja mama síce rodila v 42 štvrté dieťa, ale to boka moja mama a ja som vtedy mala 16, a bratia 12 a 10. A tiež ma serie to, že som.mala počkať s kyretom, nie ja v šoku hneď od mojej gynky do nemocnice na predoperačné. 16.1. 2023 bol najdepresívnejší deň v roku, a teda pre mňa to platilo 1000 násobne
@blontimka a zase vieš si predstaviť ten stres?

@blontimka jaaaaj my sme tu zrejme všetky pochopili, že ty si 3x potratila.