icon

Potratila som tretie dieťa

blontimka
15. feb 2023

Ahojte
Potratila som 3 dieta a neviem sa rozhodnúť, či ísť do toho znova, alebo nie.
Teraz mám pocit, že nechcem. Zároveň však mám pocit, že o pár rokov si to budem vyčítať ...

Strana
z2
lenusa20
15. feb 2023

@blontimka jaaaaj my sme tu zrejme všetky pochopili, že ty si 3x potratila.

floki1994
15. feb 2023

@lenusa20 ale tak to naozaj vyznelo.. treba sa vyjadrovat presnejsie 🙂 lebo vsetky sme to tak pochopili 🙂

mircalla
15. feb 2023

@blontimka Nepochopil ta nikto, pretoze si sa zle vyjadrila. Nie, ze nevieme citat s porozumenim. Takze to nema nic spolocne s citanim s porozumenim, ale s tvojim vyjadrovanim sa. Ked 100% ludi nieco pochopi rovnako, chyba bude asi inde

blontimka
autor
15. feb 2023

@mircalla prepáč, ale zrovna ty si nečítala buď všetko, alebo naozaj nevieš čítať s porozumením.
O čítaní s porozumením som písala v rámci úplne inej témy

blontimka
autor
15. feb 2023

@lenusa20 z toho hlavného textu to tak vyznieva súhlasím. Z komentárov však už vyplýva, že som nepotratila 3x po sebe, ale 3 dieťa.
A o čítaní s porozumením som písala v úplne inej súvislosti, nie k tomuto 😆 len ten jednej konkrétnej 😆
Ale ja chápem, kto by čítal všetko. Človek to rýchlo prebehne napíše svoj názor a tam to končí.
A ďakujem za veľmi milú odpoveď 🙂

mircalla
15. feb 2023

@blontimka Nie "zrovna ja", nikto. Napisalo ti tu viac ludi to iste, ako to pochopili. Pochopili to presne tak, ako ti to napisala. Proste uznat si chybu staci, to je cele. Ale tak dobre, my sme idioti, ty si to napisala uplne jasne a zrozumitelne.

katarinka89
15. feb 2023

@blontimka myslím ze nikto ta tu nepochopil- dala si len otázku a nikovake nič k tomu 🤷‍♀️

kiki68
16. feb 2023

Tak si predstav, ze mas za sebou iba par pokusov, co nedopadli. Normalne by som skusila dalej. Jeden potrat je uplne bezna vec, iba 15-25% tehu skonci porodom. Myslim, ze take cierne su tie statistiky celkovo. Kedze vacsina skonci skor nez to nejak naozaj zacne. Hlavne pozbierat sily a skusit este stastie. Ja by som to nevzdavala len takto. Nevzdala som to po naozaj ze neuspechoch a mam dieta. Cize drzim palce

gabrielle023
1. júl 2023

@blontimka no ja tiež neviem, teraz to bude polrok, čo som po kyrete. Mam dvoch synov, starší o chvíľu 5 rokov bude mať, mladší 2. Môj manžel sa tvári, že už nechce, pritom keď som mu povedala pred vianocami, že som v tom tak skákal 2m, vždy vravel, že dve deti stačia a zrazu tvrdil, že jeho sen bol mať 4 deti...Akože už chce predávať kočiar... Ja neviem, mňa už tlačí vek, idem mať 36, to už babička bola moja babka v tomto veku. Takže ja neviem. Moja svokra vraj potratila 3x, má 8 detí. A vraj zakaždým podľa nej je najlepšie rýchlo otehotnieť. Ja si prídem neschopná, nedostatočná...
Moja mama síce rodila v 42 štvrté dieťa, ale to boka moja mama a ja som vtedy mala 16, a bratia 12 a 10. A tiež ma serie to, že som.mala počkať s kyretom, nie ja v šoku hneď od mojej gynky do nemocnice na predoperačné. 16.1. 2023 bol najdepresívnejší deň v roku, a teda pre mňa to platilo 1000 násobne

gabrielle023
2. júl 2023

@blontimka a zase vieš si predstaviť ten stres?

Strana
z2