Potraty po 7. týždni
Ahojte, chcem sa Vas opýtať, ci mala niektora z vas taky problem, ze ste sa vzdy dostali do 7 tyzdna a potom nastal missed abord. Ja som uz takto 4 krat. Nikdy nie viac, ze co by mohlo byt na pricine, mame ist na vyšetrenie do nitry na reprodukcnu imunologiu.
@vierkainka no lebo mi sa tiež snažíme a nik mi nič take nespomínal že by to mohlo pomôcť…
@3petka a už si absolvovala všetky tie vyšetrenia? Endokrinologicke, genetické,Repro imunológia,hematologia?Lebo ja áno a zistili mi tento problém s krvou.Zvysne vyšetrenia som mala v poriadku.
@vierkainka áno ja sa od prvého tehotenstva liečim na štítnu a teraz keď chceme druhé tak už som po druhom potrate sla na vyšetrenia a zistili no to iste ale nič mi na to nedali že by mi to malo pomôcť otehotnieť až teda potom ten fraxik…
@3petka tak môže byť,ale samozrejme aj nie(veď ja nie som lekár a je to len môj názor)že okrem štítnej,môžeš mať aj iný problém.Mize to byť tá krv,ale aj nemusí.Treba to všetko riešiť s lekármi,je to časovo beh na dlhú trať,začni čím skôr.
@simonkamr Dobrý deň prajem, nakoniec sme neboli v Nitre, tam by sme čakali aj rok. Doktorka nas poslala na genetické vyšetrenie do BB, odtial prisiel papier, ze všetko ok. Nakoniec sa zistilo, ze pri prvom potrate sa mi zmiesala moja krv s malinkym a tym padom moje telo nechcelo prijat plod. Cely problém bol, ze po potrate mi mali pichnut injekciu do 48h koli krvnym skupinám ja B-, manzel A +, koli potratom nam bolo schválené Ivf, to sa este predtym nevedlo. Tak sme nechceli cakat a isli sme do toho.

@3petka pri tejto poruche zrážanlivosti krvi,mi nasadila doktorka ten aspirín protect na riedenie krvi,už pri plánovaní.A ak otehotniem,tak potom prejst na clexane (fraxiparine)