icon

Použijete znovu meno, ktoré ste chceli dať svojmu nenarodenému dieťatku?

25. mar 2020

Prišli sme o dieťatko. Odlupovanie placenty. Je to už dlhšiu dobu :( Zamýšľam sa, čo s menom, ktoré sme mali vybraté. Veľmi by sme chceli toto meno použiť, teraz ešte o to dva krát viac. Viem, že niektoré ženy pomenujú svoje dieťatko a to meno si vyslovujú keď spomínajú :( Ja by som sa chcela k tomu postaviť tak, že toto meno bude nosiť aj naše ďalšie dieťatko, aj keď ho malo nosiť to prvé. Teraz neriešte či som, či nie som tehotná, že to môže byť iné pohlavie a tak..Proste sa nad tým zamýšľam..

Strana
z2
blunka
25. mar 2020

Ja som mala roky vymyslene meno A......
Tá zomrela. Bola som si ista ze uz to meno nikdy nepouzijem. Druhe sme volali D......... aj ta zomrela.
Tretia sa narodila a predsa som dala to svoje vysnivane meno A.....
Ale tie prve 2 potraty boli do 10tt, čiže ani neviem či to boli naozaj dievcata a moc som tym netrpela, takze je to ine asi ako v 23tt.
Ale teda nakoniec som dala to meno znovu.
Ani to nejak nespominame moc ale vynimocne poviem pred mužom že prva A........ zomrela, druha A....... doma škrieka 😂.
Skrátka mame dve A.........

autor
26. mar 2020

Ďakujem za všetky vaše názory. Vidím, že niekto takúto zlu životnú skúšku zvláda horšie, niekto lepšie. Ja to meno použijem a myslím, neviem, niekto to tu písal, že keď budem raz vravieť svojmu dieťatku, že sa volá tak ako sa mal volať jeho starší súrodenec, bude rád 🙂 V nebíčku mame anjelika, ktorého tak aj voláme.. 😇 Ďakujem a prajem veľa síl hlavne tým, ktorý to psychicky horšie zvládajú.

amy4567
27. mar 2020

Ja som moje pomenovala, ani som nevedela čo to malo byť, keďže som oň prišla v 10tt, ale ak sa mi druhé podarí, tak ešte neviem, teraz ai myslím že nie, ale to nemôžem vedieť ako sa zachovám

franceska1985
8. apr 2020

@polovnicka92 mne zomrel 1februara tragicky syncek Simon Christoph mal 2r 4mes..ak nahodou este raz bude chlapcek niekedy urcite bude Simonko jako on,zasluzil by si to,lebo on chcel zit a milovat vsetko a vsetkych.Nad inym menom ani nerozmyslam!

evca8285
18. apr 2020

Ja som zase na mohla dat to isté meno... U mňa bol pocit taky ze toto meno patrilo tomu dieťatku a už som nechcela dat ďalšiemu to isté... Pre chlapčeka sme mali vybraté meno Jakubko a keď sme potom čakali opäť chlapčeka tak dostal meno Jurko... Ja si myslím, že človek má urobiť tak ako vnútorné cíti... My sme nemohli dat rovnaké meno ale ak to cítiš tak ze by si chcela dať tak urob ako to cítiš ty... Hlavne ty musíš byť spokojná... Všetko dobre prajem 😊

marley208
2. jún 2020

V prvom rade si treba uvedomiť, dieťatko ktoré vám zomrelo bolo jedinečné a aj jeho meno ktoré mu patrilo, a keď príde ten správny čas príde aj nová láska a nič ju nenahradí, nedokázala by som dat meno po mojom anjelikov zomrel mi po narodený nikdy by som to neurobila ale to je asik aj tým ze bol do nosené dieťa možno to tak niektoré matky nevnímajú ak prišli a dieťatko v skorom štádiu tehotenstva každopádne niee

semila001
6. júl 2020

@franceska1985 boze to ma velmi mrzi :( co sa muu stalo ak smiem vediet ? :(
Nam z rodiny umrel dnes 5 rocny chlapcek vytrhol sa a zrazil ho vlak na mieste mrtvy :(

Strana
z2