icon

Prečo sú ženy proti interrupcii?

24. nov 2025

nedá mi pochopiť prečo sú toľké ženy proti interupciam 🤦‍♀️samozrejme jedna vec je keď slečna rozťahuje nohy pred iným mužom každý druhý deň a potom chodí na kliniku ako na klavír to samozrejme nezastávam ale pokiaľ sa uz stane niečo a žena si je vedomá že dieťa neutiahne (nemá na to financie, zázemie , mentalitu alebo akýkoľvek iný dôvod) nevidím prečo by ju za to mali iné odsudzovať.. veď lepšie je vziať si plod ktorý tu bolesť ani cítiť nebude nemá ešte vedomie nevie o sebe ani nič ako zničiť mu celý život tým že bude mať zlu výchovu poprípade ho matka nebude schopná uživiť atď.. verte že takéto deti potom končia drogovo závislé s psych. problémami a veľa ďalších zlých veci (samozrejme nie všetky ale veľká väčšina) .samozjreme kľudne napíšte svoj názor a môžme sa rozumne pobaviť

Strana
z11
anonym_c98952
28. nov 2025
@anonym_c0e18b

@anonym_c98952 tvoj moze. To neznamena, ze kazdy veri na fikciu. Nepodsuvaj to normalnym ludom.

@anonym_c0e18b Čiže "nenormálni" = veriaci nemajú u nás slobodu slova? Zapojila som sa do diskusie. Ak Ťa môj názor irituje, tak ho nečítaj ;)

evkatk
28. nov 2025

Kyret je mechanický zásah a ak dôjde k mini trhlinke alebo niečo zostane miniatúrne, napr. z placenty, je to živná pôda na rozvoj karcinómu tela maternice.
Otázka: To aj v dnešnej dobe, keď poznáme celý vesmír aj to, ako vznikol, vznik živej hmoty a jej vývo, jatď., môže existovať niekto tak zaostalý, že verí v boha, ktorého vymysleli len ľudia?

simsalabim
28. nov 2025
@evkatk

Kyret je mechanický zásah a ak dôjde k mini trhlinke alebo niečo zostane miniatúrne, napr. z placenty, je to živná pôda na rozvoj karcinómu tela maternice.
Otázka: To aj v dnešnej dobe, keď poznáme celý vesmír aj to, ako vznikol, vznik živej hmoty a jej vývo, jatď., môže existovať niekto tak zaostalý, že verí v boha, ktorého vymysleli len ľudia?

@evkatk si si ista? Mnozstvo studii totiz potvrdzuje opak. Tato mi vybehla prva https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9961680/

anonym_dbdb39
29. nov 2025

@anonym_autor odpovedám na nadpis..lebo sú sprosté..

any_soj
29. nov 2025
@evkatk

@evkatk nepoložila by som túto otázku tak pohŕdavo, ale keďže parafrazujem teba, tak mi to snáď prepáčiš 🙂
To aj v dnešnej dobe, keď poznáme celý vesmír aj to, ako vznikol, vznik živej hmoty a jej vývoj, ešte dodám napríklad DNA kód, atď., môže existovať niekto tak zaostalý, že verí, že to všetko vzniklo samo od seba, bez plánu, bez projektu, bez vedomej inteligencie za tým?

pr85
Včera o 13:52
@any_soj

@evkatk nepoložila by som túto otázku tak pohŕdavo, ale keďže parafrazujem teba, tak mi to snáď prepáčiš 🙂
To aj v dnešnej dobe, keď poznáme celý vesmír aj to, ako vznikol, vznik živej hmoty a jej vývoj, ešte dodám napríklad DNA kód, atď., môže existovať niekto tak zaostalý, že verí, že to všetko vzniklo samo od seba, bez plánu, bez projektu, bez vedomej inteligencie za tým?

@any_soj úplný súhlas.

Strana
z11