icon

Priateľka ma po otehotnení znenávidela

michal893
7. dec 2019

Caute som chlap ,ale neviem co mam robit,s oriatelkou sme otehotneli a odvtedy ako by ma znenavidela ,snazim sa ale na vsetko na urazi a stale sa rozchadzame ,co mam robit uz som psychicky na dne..

Strana
z2
martinals
7. dec 2019

Ahoj ja som bola v tehotenstve stále, nervózna, unavená,takmer do 6mesiaca mi bolo zle, takže wc bol môj naj kamoš.Veľa robia hormóny.Podla mňa prišlo tehotenstvo po 3 mesačnom chodení dosť skoro.Ja si neviem seba predstaviť tehotnú po tak krátkej dobe, vtedy som ešte ani poriadne nevedela či chcem vôbec s ním ostať,spoznávali sme sa.Ako píšeš, že u vás bolo tehotenstvo plánované,tak sa skúste spolu v kľude porozprávať a nájsť riešenie.drzim palce

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
bellita71
8. dec 2019

@klarissa25 trápny komentár

lenvam
8. dec 2019

@michal893 hormóny je to ozaj strašné aj pre ňu nemusí to dať najavo ale určite je nešťastná z hormonálnych výkyvov a nebudit!!!pre Boha 😃 len po špičkách je vedecky dokázané že keď ženu zobudia preto je necelá lebo nás to boli a ešte k tomu tehotenstvo celé zle neboj nič ona toto všetko odrodi a bude dobre 👍

pettim5
8. dec 2019

Mozno je unavena a je jej zle, len s laskou a pokojom

modrykoniicek
8. dec 2019

Otehotneli sme, rodíme, papkáme, kakáme...

Och.Chlapče...Nie ste tehotní.Len ona.

Už sa to konečne ľudia naučte, že nie ste tehotní celá rodina.

27 a 25? :D tipla by som vám obom 16.
Ani v 19 som sa nerozchádzala kvôli kravine a neotehotnela som po 3 mesačnom vzťahu.
Veď sa ledva poznáte.
A vaše správanie je naozaj ako u pubertiakov.Ja od kedy som s mužom sme sa ani raz nepohádali.

Čo vas viedlo k tomu urobiť si dieťa keď si ani nerozumiete? Možno s tebou ani byť nechcela a preto je taká aká je.
To, že je žena tehotná neznamená, že prišla o rozum.

simca06022011
8. dec 2019

Povedz jej, že takto si to nepredstavujes. V kľude. Asi má nejaký iný problém, takmer sa nepoznáte, kto vie ako je na tom naozaj... Čo jej rodina, blízki atď.... ak nebude chcieť riešiť. 9 mesiacov prejde ako voda, musíte kopec veci zariadiť... Ak nemá záujem spolupracovať na vzťahu nechala by som ju nech vychladne a sama sa ozve. Musí sa aj ona uvedomiť, že už bude musieť trošku inak žiť, mozno je unavená... Hocičo. Ale ty urcite sám nie si vinný za celú situáciu, čiže výčitky nemusíš mať...

midka
8. dec 2019

@michal893 zartujes,, chcene po 3 mesiacoh chodenia,,,,,?

ptmt1011
Autor odpoveď zmazal
nairia
11. dec 2019

@midka poznam parik, co po mesiaci chodenia si spravil dieta... a ano, chcene :D lebo ze ved obaja chcu dieta, tak tomu daju volny priebeh... :D zadarilo sa im vlastne asi hned... ludia su vselijaki...

nika226
13. dec 2019

@michal893
Možno ešte nebola pripravená, a taktiež hormóny urobia svoje. Musí to v sebe zrovnať

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2