Prišla som o bábätko v 9. týždni tehotenstva
niekedy priroda tak rozhodne :( ale nechcem znet zle, moja sesternica v 6 mesiaci :(
do toho 12 tt su to vacsinou srdieckove vady ,
prajem skore vyzdravenie, a mozno psycholog.
mne na gynekologii povedali ze kolko krat zeny ani nevedia ze su tehotne a potratia.
je to slaba utecha, a naplast, ja viem.
prajem ti vela sil.
@lubicakalnicka Tiez ma to velmi mrzi a tiez prajem skore uzdravenie.
Nam sa pri druhom stalo to iste a za par mesiacov som znova otehotnela, dnes mame uz zdraveho skoro 3 rocneho. V okoli mam vela podobnych pripadov, aj v 8.mesiaci, alebo v den porodu, bohuzial sa to stava, tiez mi doktor povedal, ze priroda to tak niekedy rozhodne.
Tiez prajem vela sil!
@lubicakalnicka, to mi je veľmi ľúto.
Tiež som prišla o bábätko v 8 týždni, zamlčaný potrat,prestal sa vyvíjať, išla som na kyretáž.
Ale primár, ktorý ma predtým vyšetroval, povedal veľmi pragmaticky." Príroda niekedy vie čo robí, radšej takto ako by malo byť nedajbože postihnuté a malo sa trápiť aj ono aj my. "Človeka to bolí viem, ale je to tak...
Dali sme si pauzu 3 mesiace ako bolo odporúčané a teraz máme krásneho chlapčeka ❤️. Všetko sa deje tak ako má.. prajem veľa síl 🙂
@lubicakalnicka moja zlatíčko.. 🥺 je mi to veľmi ľúto prajem ti veľa síl ja som tiež takto v 9 tt aj v 19 tt aj v 24tt prišla o detičky takže úplne chápem tvoj smútok a bolesť.... Ale ver ze babenko je anjelik a raz budete spolu , máš anjelika ❤️ a navždy budeš jeho mama aj keď tu fyzicky nebude no v srdci ho budeš nosiť do posledného nádychu a potom budete spolu. Vieš tvoj drobček by bol až moc dobrý pre tento svet a tak sa stal z neho anjelik 🥹🥹❤️❤️❤️ Ale navždy ta bude milovať .... Prajem veľa síl 🤲🤲🤲❤️❤️❤️
Ano, je nás takých vela.
Hlavu hore, nabuduce to vyjde.
To mi je ľúto
Aj mne sa stalo
Zrejme bolo poškodené a samo sa to...
Dobrý ďakujem Vám všetkým za podporu nestalo sa to mne ale mojej dcére je z toho hotová pretože sme na druhé bábätko čakali 5rokov ani vo sne by nám nenapadlo že niečo také sa môže stať mame už 5rocnu Karolinku a bez problémov tiež sme na ňu čakali 4roky dcéra je zúfalá lebo ide mať 37 a ci vôbec.......
@lubicakalnicka to mi je luto mne sa to stalo v 4 mesiaci som potratila mala bola uplne zdrava ja som sa uplne zrutila cakali sme na babo 4 roki
@lubicakalnicka moja zlatíčko.. 🥺 je mi to veľmi ľúto prajem ti veľa síl ja som tiež takto v 9 tt aj v 19 tt aj v 24tt prišla o detičky takže úplne chápem tvoj smútok a bolesť.... Ale ver ze babenko je anjelik a raz budete spolu , máš anjelika ❤️ a navždy budeš jeho mama aj keď tu fyzicky nebude no v srdci ho budeš nosiť do posledného nádychu a potom budete spolu. Vieš tvoj drobček by bol až moc dobrý pre tento svet a tak sa stal z neho anjelik 🥹🥹❤️❤️❤️ Ale navždy ta bude milovať .... Prajem veľa síl 🤲🤲🤲❤️❤️❤️
@dianka3 mám tam ,, hore,,tiež detičky ...krásne napísané až nám s manželom slzy vyšli
Ahoj, aj ja som prišla minulý týžden. Bola som v 12tt + 1 s mono mono dvojčatami. Moje prvé tehotenstvo. Velmi sme sa s priatelom na ne tešili. Snažili sme sa rok aj pol. Mam skoro 27 rokov a v jeden večer som začala krvácať. Išla som na pohotovosť a zistila som že to je MA. Mohla som ist domov, a počkať doma ale lekarka mi doporučila ostať v nemocnici, lebo vraj pri dvoch embryach moze byt krvacanie masivne. Na druhy den mi spravili kyretaz a pustili ma domov až na tretí deň. Do dnes som sa s tym s priatelom nezmierila. Velmi to boli na duši. 🥺 Viem čo prežívaš. Ale neboj sa, ešte sa podarí. Neboj, telo vie prečo to nepustilo ďalej. Aj mama ma tým utešovala- pracuje v zdravotníctve- že aj ked to je bolestive, telo spravilo, čo bolo treba. Možno keby sa to nestalo, tak by si sa trapila celý život. Drzim prsty, aby ste sa z toho čím skôr dostali, a aby sa podarilo zdravé bábätko. ❤️
Ahoj, aj ja som prišla minulý týžden. Bola som v 12tt + 1 s mono mono dvojčatami. Moje prvé tehotenstvo. Velmi sme sa s priatelom na ne tešili. Snažili sme sa rok aj pol. Mam skoro 27 rokov a v jeden večer som začala krvácať. Išla som na pohotovosť a zistila som že to je MA. Mohla som ist domov, a počkať doma ale lekarka mi doporučila ostať v nemocnici, lebo vraj pri dvoch embryach moze byt krvacanie masivne. Na druhy den mi spravili kyretaz a pustili ma domov až na tretí deň. Do dnes som sa s tym s priatelom nezmierila. Velmi to boli na duši. 🥺 Viem čo prežívaš. Ale neboj sa, ešte sa podarí. Neboj, telo vie prečo to nepustilo ďalej. Aj mama ma tým utešovala- pracuje v zdravotníctve- že aj ked to je bolestive, telo spravilo, čo bolo treba. Možno keby sa to nestalo, tak by si sa trapila celý život. Drzim prsty, aby ste sa z toho čím skôr dostali, a aby sa podarilo zdravé bábätko. ❤️
@zdenka12313 ❤️

To mu je ľúto ☹️