Problémy po potrate

nikuska307
30. apr 2017

Dievčatá vlastne ani neviem,, čo sa chcem spýtať, ale asi len to, že či sa niektorej z Vás niečo podobné stalo. Minulý týždeň som sa v utorok už v kútiku duše tešila s pozitívneho tehotenského testu ( ešte len slabo pozitívny) hneď na druhý deň som išla na odber krvi na hcg , kedže som predtým už potratila, hcg bolo 15 ( to bolo 18.4.)o dva dni už bol tehotenský test tmavší. Večer v ten deň (20.4.) som ale začala veľmi krvácať a aj nasledujúce 4 dni, tak som bola úplne v tom, že som zase potratila. U lekárky som bola až tento týždeň v domnení, že som potratila. Ale na ultrazvuku sa jej niečo nezdalo ( blastocystu nevidela), ale že mam zväčšenú maternicu. A zobrala mi pre istotu hcg a to bolo, že 79 v piatok (28.4.) tento týždeň. Je to celé také divné. objednala ma znova na hcg v utorok. Som z toho úplne na nervy. Ale na to aby som bola ešte nejakým zázrakom tehotná mi to príde strašne nízka hodnota hcg , ale zároveň nechápem, prečo to je o toľko vyššie oproti minulému týždňu.

ludmilaka
30. apr 2017

@nikuska307 A nemôže ísť o mimomaternicové? Mne nič nevideli ale HCG bolo 6000 a krvácala som.

nikuska307
autor
30. apr 2017

to práve neviem, ani dr na sone nič nevidela, len tu maternicu divnú, akurat aj ju zaskocilo to hcg , cakala tiez ze bude nizsie.

ludmilaka
30. apr 2017

@nikuska307 Hm....uvidíš v utorok. Prešla som si mimomaternicovým, potom MA. Takže viem, že telo je záhada. Ak by HCG stúpalo a nebolo nič vidieť, nedaj sa odbiť a choď na sono zase o týždeň. Ja som chodila každý týždeň, HCG stúpalo dr. nič nebudem a vždy ma odbil. Po 2 mesiacoch mi praskol vajcovod....Veaj ten plod v ňom bol ako citrón.

nikuska307
autor
30. apr 2017

moje nervy. Ja mam nastastie velmi dobru Dr.( jedina nevyhoda, ze 100km daleko), tak dufam, ze to bude ok. Akurat si vycitam, ze som neutekala hned , ale kedze som si potratom presla asi 4 mesiace dozadu a tiez som takto prudko zacala krvacat a pokym som dosla k Dr.(cca2hod) uz v maternici nic nebolo, tak ma ani v kutiku duse nenapadlo, ze by tam mohlo nieco prezit ☹. Ale vtedy som mala hcg uz o dva dni 20. tak mi ine nezostava, len cakat do utorka, ale vdaka.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre