Skúsenosti s prvou menštruáciou po zamĺknutom potrate?
ahojte snazilky, pred 5 tyzdnami (5.10) som mala v 12 tyzdni zamlknuty potrat a dodnes som este nedostala menstruaciu. Za ako dhlo sa normalne dostavi prve krvacanie? Ake ste mali vy skusenosti?. dakujem
jo babi je super - tak já jdu bojovat - mám přece jen raději krátkýho /Bay - to je postava, co hraje ve VKV na Primě Révai/ papa zatím
je to kapsicka pastierska-vnat (nadmerne menstruacne krvacanie) a doplnila som si zelezo,lebo som bola bleda akoby som darovala 5L krvicky + 2x denne pijem alchemilkovy caj 😎
A hrozně rychle to uteče ☹ , člověk se na to tak dlouho připravuje a pak najednou je po všem - hned bych se vdávala znovu, ale za stejného chlapa...jenže se ta svatba trochu prodraží 😉
dior alchemikovy caj prelozis mi to prosim slovensky trochu umim, ale ne vsechno.
akras presne tak.
bay kazda vypada uzasne.
akras to je pravda...uteklo to a ta příprava............shánění...nervy a jeden den a je to fuč...
dior dekuji vsem a je to hrozny jak mi obcas veci nedochazeji trosku se nadzvednete jo???
akras no vidis jsme tady vsechny vesele ikdyz jsme byli smutne a vis proc protoze si predavame hodne optimismu a ten strasne leci vis.
Spravny pristup. Ja tiez vsetkemu v cestine nerozumiem 😉 napr minule moje nepochopenie lednacka 😀

Já se zdravým mimčem budu taky klidně velryba 🙂 Manža dokonce říkal, že to mimi potřebuje, aby přišlo pěkně do měkoučkýho, že prý je nesmysl hned po porodě cvičit a shazovat to až tak třeba po 3 měsících. Je to milouš, ona by mu doma nevadila velryba 🙂