icon

Skúsenosti so stratou plodu v 5. týždni tehotenstva

petra098
27. máj 2024

Zienky čo už máte s tým skúsenosť 2 x som už prišla o plod v 5 tt a 5 deň zopakovalo sa to presne v rovnaký týždeň začalo sa to spinenim lekár na ultrazvuku ešte nič nevidel no hcg len klesalo už samozrejme že idem podstúpiť rôzne vyšetrenia aby sa prišlo na príčinu len chcem počuť nejaké rady z akého dôvodu vám sa to dialo respektíve počuť podporu ďakujem

sun_shine_2020
27. máj 2024

@petra098 ahoj, mne sa to stalo tiez v takomto case....lekarka mi povedala, ze dalsi cyklus sa mozeme snazit opat a zadarilo sa.
Drzim palce 🙂

petra098
autor
27. máj 2024

@sun_shine_2020 no mne ale 2 x

sun_shine_2020
27. máj 2024

@petra098 urcite pockaj na vysetrenia. Verim, ze pridete na pricinu a lekari vam pomozu 🙂

lynda888
27. máj 2024

@petra098 mrzí ma to a viem, čo prežívaš.
Určite absolvuj hematológiu, reprodukčnú imunológiu, endokrinológiu, genetiku - príčina môže byť rôzna a aj žiadna. U mňa za toto deje už takmer 3 roky a na nič sa bohužiaľ neprišlo. Mám za sebou 5 spontánnych potratov, všetky od 5 - 7tt po prirodzenom ale aj umelom oplodnení. Verím, že u teba vyšetrenia odhalia príčinu 🙂 Držím palce

petra098
autor
28. máj 2024

@lynda888 ďakujem pekne

martaatram
29. máj 2024

Moze to byt aj krvou.. ja som brala anopiryn a pichala injekcie …

pet888
29. máj 2024

@petra098 v tomto obdobi je to primarne kvoli genetickym abnormalitam.Ale samozrejme priciny mozu byt aj ine,ale toto je najcastejsi dovod,takto skoro skonci az 30%tehotenstiev.Uzivajte velke davky koenzymu na zlepsenie kvality buniek,to pomaha k lepsej kvalite.A uvidite,ci vysetrenia ukazu dalsie problemy.Dalsie tehotenstvo moze byt kludne bez problemu,mohlo ist len o blbu nahodu:(

evickuska
7. jún 2024

@petra098 mne na reproimunologii zistili, ze mam autoimunitne ochorenie a zabijam embryo ked sa uhniezdi, tiez bez aspirinu by to asi neslo

petra098
autor
8. jún 2024

@evickuska a o aké autoimunitne ochorenie sa jedna ?

evickuska
9. jún 2024

@petra098 antifosfolipidovy syndrom a zistil mi to len ten Dr. v Presove... a uz cakame druhe, sice je skoro este hovorit, ze uspesne ale pomohol