icon

Snaženie po missed abort

magnumka6238
26. apr 2015

Ahojte dievčatá, viem, že takýchto tém je tu možno už dosť, ale predsa nedá mi to urobiť možno ešte jednu🙂 v marci 25.3. som musela podstúpiť kyret po MA. včera som presne mesiac po dostala menzes, mam dilemu či sa začať snažiť o miminko už teraz alebo ešte jeden cyklus počkať, aký máte na to názor? Ďakujem za odpovede.🙂

luciferkax
12. nov 2015

@gustako alchemilka sa pri snažení pije prvé dva týždne cyklu a potom dva týždne pauza.. pýtala som sa na to gynekologičky.. do prvého menzesu po kyrete som pila každý den...
@poohie a možno nesúvisí to,č i mi je zle so zdravím dieťatka.. moja skúsenosť je žiaľ taká.. oobidva tehotenstvá ma trápili príznaky, nevoľnosti, chute, vadili pachy... a všetko dopadlo dobrel... pri tomto tehotenstve nič.. a neskončilo dobre....

luciferkax
12. nov 2015

@poohie mne preto nevoľnosti dávajú "akotaký" pokoj :D :D aj ked ty máš opačnú skúsenosť... veru, všetko je v Božích rukách.. a v našich hlavách.. že budeme veriť, že všetko bude OK :D

babydesire
12. nov 2015

@poohie ano mas pravdu,ze nevolnosti niesu zarukou zdraveho tehu a ziveho babatka,,ale u mnohych znas ktore sme mali rozdielne tehotenstva a teda ze pri tom ktore sme stratili sme boli bez priznakov a nevolnosti a pri druhom nevolnisti boli je to ukludnujuci aspekt,,nieco ako take placebo...a co je v tehotenstve tiez dolezite je aj psychicka pohoda tehotnej zeny,,takze je uplne jedno ci je to zaruka zdraveho tehu alebo nie,podstatne je,ze mnohym ktore si presli takouto stratou je kazdy tehu priznak ukludnujucim faktorom,,,o tom to cele je 🙂

babydesire
12. nov 2015

@gustako ako tu bolo napisane alchemilka je dobra na zahojenie maternice a upravenie cyklu,,takisto inofolic (mam skusenosti)...vraj pomaha otehotniet,,ja som pi potrate uzivala pypalkovy olej,inofolic (2xdenne sa mi osvedcilo), kyselinu listovu a alchemilku (pije sa len od menzesu do ovulacie)..ms po potrate nabehol pekne na 27dc a dalsi na 26dc a dalsi neprisiel,namiesto neho som mala na teste na 29dc dusika 🙂

babydesire
12. nov 2015

@gustako ano je tak ako pisu,alchemilka prve dva tyzdne do ovulacie,,je to tak vraj preto,lebo bilinky sa nesmu v tehotenstve,alchemilka tusim zvysuje prekrvenost sliznice maternice,co po kyrete potrebujes,vystelka (sliznica) maternice musi byt dostaticne hruba aby sa do nej mohlo vajicko pekne zaborit,pri kyrete ju zoskrabu a musi sa znovu obnovit,inak sa vajicko nema kde uhniezdit,,,ak ale pijes alchemilku aj po ovulacii a prijde k oplodneniu a vajicko sa uhniezdi,pri alchemilke sa prekrvenost zvysi az tak ze moze prijst k menzesu a vajicko s vyplavi,,aspon tak som to ja pochopila,,pockaj teda ci dostanes ms resp sprav este tehu testy a ak to nevyslo zacni hned uzivat alchemilku,kyselinu listovu mozes hned, aj inofolic (v prvom trimestri treba kyselinu listovu) a alchemilku len fo ovulacie,,kedze pri nepravidelnom ms nevies asi kedy ju presne mas, tak uzivaj len tie dva tyzdne od zaciatku ms a potom uz nie

gustako
12. nov 2015

@babydesire dakujem ti za radu si mi to pekne vysvetlila,prave prisla mrcha som z nej nestastna ,ale co uz narobim. Zacnem teda pit ten cajik, dam si predpisat kyselinu a zacnem ju uzivat. A ten inofolic je na predpis?

poohie
12. nov 2015

@babydesire @luciferkax @m2mysha ja vas chapem, hlavne, ak mate taku skusenost, je to prirodzene, to uz aj podvedomie je tak same nastavene. skor som chcela pre ten opacny pripad, pre tie, ktore este len sa chystaju otehotniet, aby nestresovali, ak nebudu mat vsetky priznaky, co su na nete vypisane. lebo prave - ta psychika je dolezita. ono uz ta, ktora raz prisla o babatko, uz bude tu obavu mat vzdy asi pri kazdom dalsom tehotenstve, tak nech si este nepridavate 😉 len to som chcela. ze u mna to bolo praveze naopak. drzim vam vsetkym palce! 😉

luciferkax
12. nov 2015

@poohie. Chápeme sa 🙂) waaaaw ty mas 4detičky? ???úžasné. 🙂)

poohie
12. nov 2015

@luciferkax ano, uzasne 🙂 kazdemu by som priala taku radost 😉

luciferkax
12. nov 2015

@poohie mojim snom bolo mať štyri deti :D :D ale manžel chce iba dve :D ja som ho ukecala na tretie , no potratila som.. ale skúšame dalej a ja tajne dúfam, že budú dvojičky :D :D

eloise82
13. nov 2015

@gustako Pila som ju kazdy den-je super aj na regeneraciu maternice ;)

zuzanakatrakova
13. nov 2015
gustako
13. nov 2015

Super ja som ju prave zacala pit ,ale budem len cca dva tyzdne do ovulky ,budeme sa dalej snazit...
Hadam to vyjde do konca roka. 🙂

babydesire
14. nov 2015

@gustako neni zaco...inofolic ani kyselina listova niesu na predpis,,je to volnopredajne liecivo,,v lekarni si vypytaj inofolic a kyselinu listovu,ponukne ti viacero,a to uz si vyber podla seba,ja som si kupovala Elasti-Q (nie krem,ale tabletky!)

babydesire
14. nov 2015

@gustako aa vela stastia,snad dostanes krasny dvojciarkovy predvianocny darcek 🙂

gustako
15. nov 2015

@babydesire ... Dufam,ze tak bude .... 😉 🙂

jankastubka
15. nov 2015

Tak nam sa tento mesiac nezadarilo. Rano sa mi zdalo male spinenie (ja inak uz ked vidim spinenie, tak ma zomkne taky zly pocit) a teraz po pohlavnom styku aj krv. Je vsak len 25 den. Inak som mala doteraz cyklus po kyretazi 27-28. Dost skoro to prislo...

gustako
21. jan 2016

U nas stale nic nove,minuly mesiac prisla menstr. na 26 denn cyklu a teraz som si aj myslela ze by to aj vyslo od utorka slabulinke spinenie a dnes je to uz viac,ale to mi chyba este 7 dni do zaciatku cyklu-zasa prisla o dost skor / bazalna tepllota je ale 36,8 uz tri dni /...
Ja uz neviem co mam robit asi skocim k dokt.

babydesire
21. jan 2016

@jankastubka
@gustako

baby ked už to nema vyjst tak radšej nech menzes prijde o čosi skôr ako neskôr,,, mnohým po kyrete príjde až po 40 dnoch, alebo aj dva mesiace niektoré čakajú, čo som tu čítala ked som ja po kyrete ratala minuty kedy už konečne...viem, je to hrozné sklamanie,nuž treba skúšať dalej,, veľa zdaru

luciferkax
21. jan 2016

@gustako ja si teplotu nemeriam, ale po kyrete každý mesiac začínam už 24 dnom cyklu, že mám špinenie, a až o 3-5 dní sa mi menzes rozbehne..

gustako
21. jan 2016

@luciferkax ani ja som si doteraz nemerala,ale som si povedala ze to idem skusit,,lebo raz mam cyklus 30 dnovy raz 26 dnovy a teraz na 19 den.som si myslela ze to spinenie pred tym dva dni by mohlo byt uhniezdovanie ,ale dnes som viac zacala krvacat tak isto nie.
Mna po MA dva krat cistili,neviem ci aj v tom nie je nejaky problem ,ci tam nieco "nepobabrali".

luciferkax
22. jan 2016

@gustako ja som si tento mesiac robila len ovulačné testy, či vlastne ovuláciu mám a kedy vlastne, kedže začínam krvácať od cca 24 dna cyklu, no rozbehne sa až po štyroch dnoch :/
kedy si bola naposledy u lekára? Moja švagrinná je zdravotná sestra u gynekologa a tvrdí, že v Rakúsku po kyrete kážu čakať pol roka práve kvôli tomu, aby sa všeto dalo dokopy a že prvý polrok môžu byť aj cykly rozhodené

gustako
22. jan 2016

MA som mala minuly rok v aprili ano bol cyklus kadejaky dokonca mesiac aj neprisiel bola som na vyvolavacke.
My sme pol roka cakali aby sa to vsetko vnutri dalo doporiadku a cca v oktobri sme sa zacali snazit.
Skusim urobit aj ja tie ovulacne testy ci vobec mam ovulaciu a skocim aj k doki buduci tyzden.

espoleta
23. jan 2016

@gustako mne sa po druhom kyrete tiež rozhadzal cyklus a teraz mam akurat 5.menštruáciu a až teraz sa to ako tak dáva do normálu

lucinka511
12. mar 2016

@gustako a dari sa ti?ja som mala potrat a kyfet v sseptembri a odvtedy sa snazime a nic

magnumka6238
autor
13. mar 2016

Caute kocky!zakladala som tuto temu a po case....cca roku Vas chcem povzbudit nevzdavajte to a sup do toho podari sa! My sa tesime z vonaveho uzlicka!neni nic krajsie ako byt mamou! Drzim Vam vsetkym palce a prajem to naozaj kazdej, ktora tuzi mat miminko.♡

gustako
13. mar 2016

@lucinka511 ahoj este stale nic,beriem inofolic cca 2 mesiac ,
mala mi prist menstruacia a neprisla-doktorka mi povedala ze ked beriem inofolic kludne mi nemusi prist a ze ovulaciu normalne budem mat-fakt neviem co ma este prekvapi ,snad tie dve ciarky uz pridu...
lenze ja uz v aprili budem rok po kyrete,ale mi sme sa zacali snazit po asi 5 mesiacoch...

kikusa
13. mar 2016

Ahoj ja som zostala znovu tehu po 6m a brala som len kyselinu listovu a zacala cvicit takze drzim palce vsetkym 😊

petka9
13. mar 2016

Ahojte som 2 týždne po kyrete. Mala som MA. bola som v 9tt. Mám počkať 3 mesiace do snaženia sa ale po druhej mrche by sme to chceli skúsiť. Je to podľa vás dobrý nápad?

merien259
13. mar 2016

@petka9 ahojje mi ľúto čo sa ti stalo ja som mala MA V auguste prvá ms prišla až po 9 týždňoch a hneď som otehotnela ani neviem ako keďže sme si dávali pozor a ani ovulacia neprebehla teraz som V 19 tt takže ja si myslím že keď sa budeš cítiť fajn po psychickej aj fyzickej stránke môžete sa vrhnúť na snazilkovanie túžim palce