icon

Snaženie po missed abort

magnumka6238
26. apr 2015

Ahojte dievčatá, viem, že takýchto tém je tu možno už dosť, ale predsa nedá mi to urobiť možno ešte jednu🙂 v marci 25.3. som musela podstúpiť kyret po MA. včera som presne mesiac po dostala menzes, mam dilemu či sa začať snažiť o miminko už teraz alebo ešte jeden cyklus počkať, aký máte na to názor? Ďakujem za odpovede.🙂

lublub
9. nov 2015

@m2mysha to aj mňa zaujíma.... ako rýchlo po kyrete ste otehotneli a ako reagoval Dr. lebo ja mám tiež čakať 6 mesiacov ale sa mi nechce.. dr. mi prizvukoval 6 dr.

poohie
9. nov 2015

@dasenkabb @lublub ja som tiez mala odporucene cakat 6 mesiacov. otehotnela som o 6 tyzdnov 🙂 alebo asi aj skor, ja vlastne neviem, kedy 🙂 povedala som dr, ze to nebolo planovane a dalej to neriesila. ona je taka zlata, ze povie svoj nazor a necha to uz dalej tak, a ved je to nakoniec vasa vec. ale tiez som tam sla s malou dusickou, jednak ci babatko vobec zije a aj co mi na to povie, ze som tam zas 🙂
vsetko bolo v najlepsom poriadku cele tehotenstvo, prave dnes ma drobcek 2 mesiace. drzim vam palce 😉

dasenkabb
Autor odpoveď zmazal
guga79
9. nov 2015

@jankastubka ahoj, aj Tebe držíme palce, aby bolo na genetike všetko v najlepšom poriadku. My si "užívame" tiež 12tt aj s jeho radosťami i starosťami.....najhoršie mi býva večer, paradoxne.... 😝 ale tak treba veriť, že všetko bude o.k.

lublub
9. nov 2015

@dasenkabb ja som mala 2 kyrety po tyzdni za sebou.. pri prvom to zle urobili... teraz som 7,5 tyzdna od 1. kyretu.. menzes mi nabehol 4 tyzden od prveho kyretu...po menzese mi krasne nabehla ovulacia, bola taka priznacna..aj dr. mi to potvrdil.. teraz ocakávam menzes o pár dní... na budúci cyklus by som normálne "do toho šla" ... len dr. sa mi vyslovene kazal chranit... no mozno sa stane "nehoda" 😉

poohie
9. nov 2015

@lublub mnohi lekari hovoria, ze v pohode po prvej ms, niektori cakat 3 mesiace, niektori az 6... je len na tebe, co si vyberies. nam sa to tiez vyriesilo same a dobre to tak je 🙂

m2mysha
9. nov 2015

@dasenkabb kazal mi cakat 6 mesiacov a ze musime tehotenstvo planovat, tz nasadit lieky este pred otehotnenim .. no a po mojich rypavych otazkach som po prvej kontrole s tymi liekmi aj odchadzala 😂😂 podarilo sa nam po 2.cykle, s malou dusickou som sla na kontrolu, ze ci ma nezvozi ako male decko, ale naopak, ze po 2.cykle sa podarilo, tak super !! A viac neriesil ..len ze nechame to na prirodu no snad to teraz bude uz dobre 🙂)

dasenkabb
Autor odpoveď zmazal
m2mysha
9. nov 2015

@dasenkabb @lublub .. hlavne na to nemyslite a nesilte to 😉 proste ist do toho ze hura plodne dni tak skusime uvidime a hotovo .. netrapit sa ak sa hned nezadari 😉 drzim vam palce

dasenkabb
Autor odpoveď zmazal
m2mysha
9. nov 2015

@dasenkabb vsak ja som mala tiez vsetky za sebou .. ale nebolo treba ziadne geneticke ani nic speci, to mi hovoril ze iba ak by sa to stalo zas .. ale histologia bola ok, aj vsetky tesry z krvi + mi pichli injekciu na protilatky kedze som RH- a tak sme sli na vec 😂

luciferkax
9. nov 2015

@m2mysha tešííííííím sa s tebou :D :D a gratulujem, že máš 12 tt pekne pomaličky za sebou :D ako dlho ste po kyrete čakali s otehotnením? My dva mesiace.. a na tretí sa aj tak nezadarilo :( ale veru, už teraz sa teším na rané nevoľnosti.. pri poslednom tehotenstve som ich nemala a dopadlo ako dopadlo :( držm palce... :D nech to dotiahneš do konca ako sa patrí :

dasenkabb
Autor odpoveď zmazal
m2mysha
9. nov 2015

@luciferkax my sme to skusili hned po prvej mrske a kontrole .. to nevyslo,tak ze nic sa nedeje skusime zas a to uz vyslo. Aj prvy krat sa nam podarilo na druhy pokus 😊 mne tiez prvy raz nic nebolo, tak preto teraz viem ked su priznaky uplne ine, ze je vsetko OK.
A dakujem krasne ..neboj nic zadari sa 😉 pekne nohy hore po styku 😂😂

m2mysha
9. nov 2015

@dasenkabb tak to je jasne .. to by som bola asi aj ja opatrnejsia a asi aj pocuvala doktorov 🙈 tak tfuj tfuj nech je do tretice vsetko dobre 😉

jankastubka
9. nov 2015

@m2mysha mozem sa opytat ake lieky ti doktor dal uz pred otehotnenim a co tomu predchadzalo?
Lebo mne zatial vsade vysli dobre vyledky, cakame len na genetiku a tam mi povedali, ze so snazenim cakat nemusime. Tak sme teda zacali, u svojho gynekologa som ale zatial nebola (lebo kazal prist az ked budu vsetky vysledky a som sa bala aby ma neodhovaral), tak neviem ci by mi bol nieco dal aj vopred.

luciferkax
9. nov 2015

@m2mysha haha, verím tomu :D :D a doktor "neštrajkoval"? :D :D žrt aks koro?

m2mysha
10. nov 2015

@jankastubka brala som duphaston vzdy od 11.dna cyklu 2 tyzdne a potom bud mala prist mrska alebo sme cikali na papierik :D

jankastubka
10. nov 2015

@m2mysha a duphaston kvoli problemu s otehotnenim, alebo kvoli comu?
Lebo tiez som citala, ze niektore baby beru duphaston vopred. Ale po prvom potrate, ked som sa pytala, tak povedal moj doktor, ze nic netreba. A po druhom som sa nepytala, kedze som nevedela este co mi vyjde z vysetreni. Tak teraz neviem, ci som neurobila chybu.

m2mysha
10. nov 2015

@jankastubka to mi dal na udrzanie .. a beriem ho stale

babydesire
11. nov 2015

Ja som otehotnela dva mesiace po potrate a kyretazi,,zacali sme hned asi na stvrty den po tejto strate...dnes som zacala 22tt tak dufam ze to uz dotiahneme v zdravy dokonca 😀 Nevolnosti pri prvom ziadne pri druhom mierne a takmer cely den,najhorsie vecer a vnoci ale tiez mi ukludnovali dusu matky ktora uz o dietatko prisla..vracanie,pachy,chute,unava = a to co je?! 🙂
Vsetkym snazilkam a hlavne vam dievcata co viete aka je to predcasna radost,prajem skore tehulkovanie 🙂

gustako
11. nov 2015

Povedzte aj mne co mam robit, v aprili som bola tiez na MA v 12 tyzdni ,cistili ma dva krat.Zacali sme sa snazit po 4 mesiacoch a zatial nic. Od vtedy sa mi uplne pokazil cyklus /mavala som pravidelny 28 /. Teraz 32 dni dalsi mesiac 20 dni ,dalsi 24dni,potom mi mesiac neprisiel myslela som si uz to vyslo,ale testy negativne. Gynekologicka mi pichla agolutin. Potom mrcha prisla,ale zase je to nepravidelne.A tento mesiac zase neprisla, meska mi 1 den.Vcera som si robila test,zial iba jedna ciarka-mozno je to este zavcasu.Ja uz neviem ako dalej.

eloise82
11. nov 2015

Dnes je to presne rok od mojho velmi smutneho dna, ked som musela ist na kyret :(. Esteze cas tak rychlo bezi, osud nam prial a teraz uz pocitam tyzdne do porodu... 🙂. Drazim vam velmi palce, nech sa aj vy coskoro dockate velkej radosti. Treba len mysliet pozitivne 🙂

luciferkax
11. nov 2015

@eloise82 jeeeeeej, už 34 tt :D si nám všetkým vzorom :D :D

luciferkax
11. nov 2015

@gustako a skúšalas i piť alchemilklku Vraj krásne upraví cyklus... Ja ju pijem od kyretu a aj napriek tomu, že som nikdy nemala pravidelný cyklus, tak teraz mám... alebo baby spomínali INFOLIC ale s tým nemám skúsenosť

poohie
11. nov 2015

baby, to, ci vam je alebo nie je v tehotenstve zle, nesuvisi s tym, ci je babatko v poriadku alebo nie. proste kazda zena to zaziva inak a aj kazde tehotenstvo moze byt ine. niekomu nie je zle vobec a ma kopec zdravych deti. ale zasa aj naopak, to, ze vam zle je, zial nemusi znamenat, ze dietatko zije. ja som mala stale rovnake tehotenske priznaky az do kyretaze (v 10.tt) a to uz mimi asi 2 tyzdne nezilo. nechcem vas tym vystrasit. skor povzbudit, ze ked sa vam podari otehotniet a nebude vam zle, nestresujte 😉 tak ci onak je to vsetko v Bozich rukach a ukaze sa to az na kontrole...

m2mysha
11. nov 2015

@poohie to mas pravdu 😉 ja som tym len narazala na to, ze prvy jrat som sa tesila ako mi je fajn, ziadne priznaky, uzivam si to v pohode a zrazu bum .. kdezto teraz to ma od zaciatku iny priebeh, tak to mi dodavalo silu a energiu verit, ze teraz bude vse ok ☺

eloise82
12. nov 2015

@luciferkax Som v skupine Decembrovky 2015 a je nas tam veru dost s rovnakou skusenostou a podarilo sa nam po tom celkom rychlo znovu otehotniet. Ja s manzelom sme sa zacali napriklad snazit po mojich dvoch cykloch od kyretu-teda v januari tohto roku a poslednu MS som mala v marci. Tiez som hned po zakroku pila stale alchemilku a zacala som uzivat Femibion 800.

gustako
12. nov 2015

@luciferkax citala som o tej alchemilke len neviem ci ju nam stale pit ,ci iba na zac. cyklu.
Viem vela sa tu o nej pise ale niekde citam ,ze ju treba pit pred ovulaciou ,niekde po.
Len mi chceme babo a stale na tom pracujeme ci to zase neuskodi.

gustako
12. nov 2015

@eloise82 ako casto si ju pila za mesiac