Snaženie po missed abort
Ahojte dievčatá, viem, že takýchto tém je tu možno už dosť, ale predsa nedá mi to urobiť možno ešte jednu🙂 v marci 25.3. som musela podstúpiť kyret po MA. včera som presne mesiac po dostala menzes, mam dilemu či sa začať snažiť o miminko už teraz alebo ešte jeden cyklus počkať, aký máte na to názor? Ďakujem za odpovede.🙂
Tak sa pridávam ku vám. MA som zazila uz 2x,včera som bola akurát na zákrok. So snazením máme pockať pol roka,tak budeme cakat.
@mona333 je mi to luto.. je to este dost cerstve... je hrozne prezit to 1x nie to este viac... no verim, ze vsetko sa zahoji a pride aj to krasne v podobe deticiek a vsetkeho po com tuzime 🙂
@magnumka6238 ja som absolvovala MA 5/2014. Kazdy mi radil pockat inak,niekto ze mesiac,niekto 3-6m. My sme cakali 3 mrchy a hned sa zadarilo. Teraz mam pri sebe uz krasnu 2 mesacnu dcerku,takze drzim silno palce 😉
@vicky510 my sme pockali jednu mrchu a vyslo na jeden such🙂 dufam a verim ze to uspesne dobojujeme s miminkom.
@magnumka6238 drzim palce,hlavne si davaj na seba a na drobatko velky pozor a o chvilku aj ty budes mat pri sebe pokladik 😉
@magnumka6238 a dr. bol v pohode, keď ste po prvej mrške otehotneli? nemal nikto námietky? 😉 😅
Ahojte, ja som potratila v novembri 2014 v 9.tyzdni. Pockala som 2 menstruacie a isli sme na to. Odzaciatku som pila vela alchemilky a uzivala aj Femibion. V marci tohoto roku som znovu otehotnela a momentalne som v 20tom tyzdni.Prave som bola na 2.morfologickom sone a vsetko je v najvacsom poriadku 🙂. Drzim vam vsetkym velmi palce nech to co najrychlejsie vyjde. Mam velmi vela kamaratok, ktore rovnako potratili, stava sa to zial dost casto, len sa o tom moc nehovori... Nevesajte hlavu, urcite sa zadari-treba len verit a tesit sa na to co bude ;)
@lavender84 napodobne 😉 , na femibione citim vacsiu sancu ako s inofolikom, lebo aj na sonach vidno zmenu...hlavne na moje PCO, tak ti tiez drzim palce, aby si to co najrychlejsie opat zvladla
kocky, chcem sa spytat, chcem zacat s alchemilkou, myslite, ze mi pomoze? Ked ano a nahodou ju pouzivate, tak kde ju kupujete?Dakujem
@motorolka Ja ked som začala piť alchemilku tiež som prekutrala celý internet a nakoniec som našla túto informáciu. Alchemilka sa používa v čase menštruácie pretože spôsobuje sťahy maternice a tym rychlejšie sa vyplaví stará krv, ale zároveň podporuje tvorbu novej výstelky a preto sa pije do ovulacie lebo po ovulacii keby sa chcelo vajíčko zahniezdiť, tak by tomu alchemilka mohla brániť, tým že vytvára také stahy, lebo výstelka rastie iba do ovulácie potom sa mení, aby bola schopná prijatia oplodneného vajíčka 🙂 Po kyrete som pila nonstop celý mesiac ale teraz čo sme sa snažili iba do ovulácie a vyšlo to 🙂 Cez týždeň sa chystám k dokimu tak dúfam že ma poteši, že to nebude falošný poplach alebo niečo horšie 😒 Zatiaľ sa cítim dobre, duphaston som ešte nenasadila čo je u mňa dobré znamenie lebo zo začiatku som stale krvacala, tak uvidime ako sa to bude dalej vyvíjať 🙂
alchemilka je to najlepsie co nam zenam priroda dala. je to na menstruacny cyklus vseobecne na zenske veci po kyrerazi na zahojenie maternice na zvysenie vystelky a pomaha aj k otehotneniu. ja som sa jej napila a ma vyhodu...chuti mi🙂
@guga79 jake namietky....zadarilo sa neplanovane na prvy sup....ak sa citis fyzicky aj psychicky v pohode neni co riesit a uz som tu pisala moj nazor ak to bola zla zhoda nahod alebo choroba...dalsi krat by to malo vyjst.ak je tam nejaky problem napr.stitna zlaza krv alebo imunita alebo ine zdravotne problemy ktore treba riesit....moze sa to zopakovat znovu a vtedy je jedno ci cakas mesiac alebo rok....a dr nepovedal nic ale asi ma chape vzhladom k veku.
@vicky510 dakujem🙂
@motorolka no ja ťa budem čakať a sledovať ako sa ti darí 🙂 dúfam že ti to vyjde, veľmi ti to prajem, lebo človek je potom skepticky ak sa nedarí, a hlavne je to na psychiku ťažké. Ak mi to doktor tak o dva týždne potvrdí, že tam je bábätko ktorému bije srdiečko, tak to bude pre mňa ten najkrajší pocit 🙂
Ahojte tiez mozem potvrdit pozitivny ucinok alchemilky pila som ju cely mesiac po MA a mrska prisla na den presne po mesiaci od cistenia, normalne som sa kazdy den citila lepsie a lepsie 😎 tak urcite aj psychika robi svoje ak si myslim, že mi nieco pomoze, tak mi to proste pomoze 😀 potom som ju este pila od prveho dna po ovulaciu a uz sa snazime, tak urcite dam vediet ako pomhla 🙂

@motorolka tak vidiš na každého zaberá niečo iné, ja som zase femibion nemohla brať lebo mi z neho bolo zle