icon

Spontánny potrat

viktoria1425
23. júl 2018

Ahojte baby pred par dnami som sa dozvedela, ze cakame babatko. Dnes bohuzial som zacala krvácať a o bábätko som prišla. Chcem sa spytat baby, ktore potratili a maly potom babatko. Po potrate ste brali niake lieky, doplnky vyzivy alebo nieco pod.? Alebo ste len to nechali vsetko prirodzene a vyslo to? Ďakujem za vsetky odpovede 🙂

viktoria1425
autor
24. júl 2018

@lady911 ahoj to ti gratulujem za zdravého chlapceka. Zároveň ma dosť mrzia tie dve potraty. Drzim palce nech sa najde cesta aby si bola zdravá a aby Vám vyšlo ďalšie bábätko. Drz sa a nevzdavajte sa❤️

viktoria1425
autor
24. júl 2018

@terez01 Snažíme sa to tak brat, plod bol chory a musel prec. Pred otehotnenim som bola na vysetreni a zdravotne som v poriadku. Potešila ma sprava,ked mi tu bolo viackrat pisane, ze sa mozme rychlejsie snazit a nemusime cakat. No po psychickej stranke chceme aj tak pockat. Každopádne Ďakujem za komentar😊

arcanne2
24. júl 2018

@viktoria1425 ja som dnes presne. 2 mesiace po kyrete a test takýto, vôbec sme to neplanovali,verím že bude všetko v poriadku.nebou nic,dobre bude 🙂

viktoria1425
autor
24. júl 2018

@arcanne2 ☺️☺️☺️jeej gratulujeeem nech ste zdravy😊

terez01
24. júl 2018

@viktoria1425 ja som tiež chcela počkať,no potom som cítila,že mám asi ovulaciu a povedala si,že čo ak by to vyšlo...a vyšlo.. veľa šťastia

arcanne2
25. júl 2018

@viktoria1425 tak nakoniec opäť potrat,strácam nadej

xeninkaa
25. júl 2018

Baby ja tiez skoro rook som nevedela otehotnieť mam 21 rokov prišla som s mamou domov z dovolenky práve vtedy som mala plodné dní 1 raz sme nedávali pozor a uz som v 10 tt :D

eliska1986
25. júl 2018

@arcanne2 to mi je luto:(nerobili ti vysetrenia peco si znova potratila?

viktoria1425
autor
26. júl 2018

@arcanne2 verím, ze to boli a tazsie sa s tym vyrovnava, ked to je ešte druhykrat. No urcite skusajte dalej🙂telo vie co robi. Mozno len bábätko nebolo zdravé a dalo ho preč. Zvladnete to a o par rokov si na to spomeniete ale to uz Vam bude jedno sidlo behat po byte. Drz sa ❤️

ettie
26. júl 2018

@arcanne2 je mi to luto, presne to iste som mala v maji. Nastastie nam lekar dovolil sa hned snazit. Zatial.ale nic no. To iste som.mala v 8/2016, tzv. biochemicke tehu... A v novembri to nazvali spontannym potratom v 5tt, 3 mesiace sme museli cakat, vysledky vsetko ok... tak neviem tiez preco sa to takto opakovalo..snad nabuduce bude lepsie ♡ silno silne drzim palce.
@viktoria1425 mne inak pomohol ten cajik alchymelka a maca vitaminy... mne v maji dali aj duphaston na udrzanie,ale nepomohlo.len my sme boli chori dost v tu dobu, tak asi tam bol problem... priznam sa, ale ze mam stale strach ci sa to podari..ale snad raz ano, uz bolo vela zleho, malej uz chyba surodenec a mne tiez, snad nam ho ti nasi anjelici aj moja mamka z neba poslu ♡
Drzte sa kocky ♡ uz len pozitivne spravy vam prajem zo ♡

arcanne2
26. júl 2018

@ettie dakujem, mne po prvom žiadne testy nerobili, teraz uvidim keďže to bolo biochemicke, ku dr. idem až budúci týždeň tak uvidim

2veronika262
Autor odpoveď zmazal
viktoria1425
autor
5. aug 2018

@2veronika262 ahoj podla mna by ste mali počkať 3 menstruacie, ked si po kyretazi. Niektorý doktori vravia 6 niektorý 3 mesiace. Cyklus sa ti posunul cize podla mna to je normálne. Po zakroku si bola na kontrole? Ci ti urobili ultrazvuk myslím.

2veronika262
5. aug 2018

@viktoria1425 Ešte som nebola, utorok idem ku svojmu gynekologovi z výsledkami z histologie tak dúfam, že mi urobí.

sissi2183
5. aug 2018

@2veronika262 po kyretazi by som sa urcite nehrnula hned do dalsieho tehotenstva. Tiez som bola na kyrete pred par tyzdnami, ale radsej pockam aspon tie tri mesiace ako riskovat predcasny porod alebo dalsi potrat. Nemusi sa stat nic, ale riziko je vysoke. Ja naozaj nechapem preco su niektore zeny ochotne takto riskovat zdravie svoje aj svojho dietata. Tri mesiace predsa nie je tak strasne dlha doba.

amarilka26
5. aug 2018

@arcanne2 to je mi velmi luto, zazila som to iste co ty :( no nedalo mi to a kedze ma gynekolog nikam neposlal, tak som si od obvodacky vyziadala papiere a isla som na hematologiu a genetiku. Na hematologii mi zistili ze mam nejaku geneticku mutaciu a ze pri dalsom tehotenstve si budem musiet pichat injekcie. Genetika dopadla dobre a tak sme sa vrhli opat na to. Pred vianocami pozitivny test, tak hned gyna a teraz som uz v 37.tyzdni, dopichane ruky z injekcii, beriem hromadu liekov na tlak, zopar hospitalizacii za sebou kvoli tlaku, ale hadam to dobojujem uz nejako 🙂 tak drzim palce, dalsi krat to uz urcite vyjde 🙂 inak mam uz 37 rokov, takze som uz ani nedufala. Drz sa.

2veronika262
5. aug 2018

@sissi2183 Máte pravdu 🙂 Síce túžba je silná, ale to riziko asi nestojí za to 🙂 vďaka 🙂

sissi2183
5. aug 2018

@2veronika262 tiez chceme babo, ale clovek si takym neuvazenym ponahlanim sa tu cestu za dietatom napokon moze poriadne predlzit.
Uteka to rychlo a budes mat cas aspon sa trosku psychicky dat do poriadku.
Teraz som prave v jednej skupine citala ako jedna clenka po spontannom potrate bez kyretaze otehotnela po prvej ms. Je na konci prveho trimestra a slabo krvaca. Pevne verim, ze to zvladne a babo donosi. Ale myslim si, ze ta pricina je jednoznacne v tom, ze telo nemala dostatocne zregenerovane (potratila predtym v 3mesiaci).

2veronika262
5. aug 2018

@sissi2183 To je pravda 🙂 horšie je, že jedine nad čím stále rozmýšľam je že by som chcela druhé 🙂 hoci mám doma malé šidlo 16 mesačné, často mi býva smutno z toho čo sa stalo 🙂 ale to prejde 🙂

2veronika262
7. aug 2018

@viktoria1425
@sissi2183
Tak doktor mi povedal, že menštruácia to isto nebola keďže mám sliznicu len 3mm , myslíte že je to v poriadku na to že mám 3 týždne po kyretáži ?
Doktor mi povedal, že mám počkať dve mrchy a môžme skúšať 🙂 tak už len čakám kedy prídu, ale obávam sa že nie skoro keďže mám len 3mm sliznicu :/

sissi2183
7. aug 2018

@2veronika262 ja som po kyretazi krvacala 7dni a presne 4tyzdne po kyretazi som dostala ms. Neviem ti s tymto poradit.

2veronika262
7. aug 2018

@sissi2183 Dobre ďakujem 🙂

viktoria1425
autor
7. aug 2018

@2veronika262 no doktori davaju 3mesiace po kyretazi len som myslela, ze aspoň tri mrchy a nie dve. Ale ak ti takto povedal doktor tak urob tak🙂hlavne nech ste zdravy

2veronika262
8. aug 2018

@viktoria1425 Ďakujem 🙂

zaba22
8. aug 2018

@viktoria1425 mozno lepsi ako alchemilkovy caj je ten gynex. On obsahuje nielen alchemilku,ale aj dalsiu zmes bylin priaznivo posobiacu na hormonalny system a zenske organy.
Ja si osobne myslim,ze som potratila minuly mesiac, pretoze som mala vsetky priznaky,meskala menstruacia, citila som sa ako pri prvom tehu a bac. Ochorela som. O 2 dni po zacati choroby zacali ustupovat tehu priznaky a o 3 dni na to prisla menstruacia. Zial. Nasadila som si gynex a ideme dalej. Tym,ze som to nemala potvrdene na gynde, som to ani nebrala tragicky a budem dufat,ze dalsi pokus uz bude vsetko ok

fazula1
28. okt 2018

@sellin14 tak to bol "debil" nesúci na spoločný život... V manželstve by si bol našiel aj tak iný dôvod prečo ťa opustiť. Drž sa!

lienka916
24. jan 2020

Zdravím,, začiatkom decembra som mala spontánny potrat.. Bola som v 5t... Doteraz sa mi menštruácia nedostavila... S partnerom sme sa pokúšali ďalej o babo... Začínam mať bolesti v prsníkoch ako pri prvom tehotenstve.. Taka iná bolesť...no robila som si test pred cca týždňom a negatívny... Mala niektorá z vás podobnú skúsenosť?

xeninkaa
3. feb 2020

To môžeš byt tehu

lienka916
4. feb 2020

@xeninkaa mate pravdu... Robila som si 2x test a vyšiel pozitívne v oboch prípadoch😊

xeninkaa
4. feb 2020

Gratulujem mne dnes ma prísť este nic ale nechcela by som prekvapko