Spoveď po miniinterupcii
ahojte boli ste niekto po interupcii alebo mini interupcii na spovedi.. čo vam povedal na to knaz.. dal vam rozrešenie.. ako reagoval.. odsudil vas za to.. ☹
@tehulka1111 obavam sa, ze dovod, ze chces prijat v buducnosti sviatost manzelstva, asi nie je dostatocna lutost. Su to len obavy z reakcie spolocnosti, co by povedali, ak nepojdem na prijimanie a pod. To by Ta malo trapit najmenej. A je mi smutno, ked taketo temy citam.
@drobec888
Ahoj drobec, tato tema nie je o tom , kedy zena zisti svoje tehotenstvo.
Ja som zistila, ze som tehotna, tak ako to tu uz niekto zverejnil, je to pravda a na tom uz nic nikto nezmeni, ci sa z toho niekto smeje, ci to niekoho poburuje.
Pisala som to do IP len preto, ze to mozne je.
A nebudem sa tu s nikym hadat. Ked niekto tvrdi, ze netusi, ze je tehotna, ja sa z toho nesmejem a taktiez sa neznizim k vyjadreniam, ci je taka duta. Ale prosim, kazdy nech sa vyjadruje ako mu jeho inteligencia dovoli.
@billam Oplodnené vajícko - v 4-5. tt ako spominala zakladatelka je viditelne. Nasla som to na nete, pisu o tom zeny, co boli na sone v tomto obdobi. Ale nechcem sa hadat. U niekoho sa mozno podari najst, u niekoho mozno nie. Dobre, tak je to ok? 🙂
A uz koncim s touto temou. Môj zážitok s otehotnením je asi rarita, ja som rada, že som mohla vedieť o mojich tehotenstvách hneď. Keby to dotycna nezverejnila, bol by tu vacsi klud, mozno. 🙂 Ale, niektoré sa aspoň zasmiali. Som rada, že som vám skrášlila deň.
Všetkým prajem, aby počali deti z lásky a žili v harmonických rodinách.
@balada6 ešte raz...v 4tt len zistis, že ti mešká ms...robíš si test a v 5tt ideš k lekárovi...max.vidí gestacny vak /ak má dobre sono/...musíme si ujasniť asi počty...tehotenstvo sa ráta od prvého dna poslednej menstruacie...priklad 1.1. bol prvý deň poslednej ms...ty najskôr zistis, že si tehotná - pri napr.28 dnovom cykle až okolo 30.1...a to uz si na konci 4tt a začiatok. 5tt.
@tehulka1111 no ja som proti interupicii ale nikoho nesudim ,ale poviem ti,ked moj 2 tyzdnovy syn dostal zapalm obliciek a bol na hrane zivota a smrti,tak som po modlizbach nadavala apytala sa boa, ze akoto moze dopustit,z eon nie je milujuci otec ale hajzlik, samozrejsme za som sa isla vyspovedat,lebo mi to bolo nasledne luto a farar ma vyhodil,ze ma diabla v tele,lebo si dovolim skaredo povedat na Boha.... vdaka pristupu knazom na SR som prestala skoro verit v Boha, stratial som vieru a ked bolo najhorsie a vdaka jednemu cloveku som bola rada,ze sice ja som tu vieru v Boha stratila ale on ma neopustil a som rada,ze je... a viem,ze zlo nie je , je to len nasa vola a nasa volba, Boh nesudi
@billam tak moj lekar ma dobre sono v Ke jedno z tych najlepsich, pekne bolo vidiet vacok a bublinku srdiecko este nie az o 2 t neskor, kedze to bolo nalanovane tehotenstvo tak ma aj dost kontrolovali, aj lieky na udrzanie som brala lebo som zacala krvacat presne v den kedy som mala dostat ms, kedze vedeli na 100 percent aj z krvy ze tam tehotnost je robili potom aj sono, preto pisem ze4 plus 2 lebo vtedy robili prve sono a na ten den niky nezabudnem 🙂 ja som do 16 tt krvacala, lieky nejako nezaberali ale aj napriek tomu sme to vydrzali 🙂 mala som niekolko potratov preto nic nezanedbavali.
Takto,registrácia v januári 2014 a 54 príspevkov...ja si osobne myslím,že niekto tu skôr nemá od nudy do čoho pichnúť a vymýšľa si hlúposti aby bol zaujímavý...
😀 😀 oplodnene vajicko vidi doktor vo vajcovode len ked si da lsd 😀 😀
@elika74
@billam aj ja som mala 6+2tt uz akciu srdiecka a dokonca mi robil sono cez brucho nie zo spodu 😉
@billam mne to totiz pride tak, ze ty tu tiez len vyhladavas spor , bavis mudru a mozno ani len sama nevies o com hovoris 🙂 ja mam deti 2 🙂 viem kedy som bola na utz, viem co mi lekari hovorili, viem kedy mam ovulku a kedze mam 28 dnovy ciklus asi viem o com hovorim 🙂 ja nepotrebujem tvoje premudrele reci 🙂 napisala som svoju skusenost a aj to kedy bolo vidiet vacok 🙂 nechapem preco sa tu s nami pretekas a robis s nas debilne. To, ze niektorym zenam test ukaze par dni pred ms ciarocky neznamena, ze nieje tehotnaa ,neznamena ze aj na smejdackom utz lekar nic neuvidi 🙂 ak niesi gynekolog a nemas s tymto skusenost nemala by si sa tu vytahovat a zneprijemnovat zenam tiez den 🙂
@melanka21 som lekár - nie gynekolog...mám statnice z gynekologie...môžeš si má pozrieť aj iných témach 🙂 rovnako som matka a mám dve dcéry. Ešte raz a naposledy opakujem aké je štandardne vystrenie u lekára...k lekárovi ideš s tým, že máš pozitívny test...lekár vezme krv a moc...zrejme si bola raritou, ked ti videl v 4+2tt gestacny vak, ale ako opakujem plod bol väčší, preto ho mozno videl...a další rozdiel je robiť sono na 2D sone a na 3/4D sone.
@billam Dobre tak sa osparvedlnujem ale tiez by si nemusla tolko rypat, ak zena napise ze bolo vidiet tak to uz netreba tolko rozmazavat a robit z toho tragediu ze si vymyslaju. Ako si napisala je to diskutabilne, ale ak je lekar specializovany a dokladny uvidi aj to co nechce 🙂
@melanka21 ja som nepisala, že si vymyslaju...reagovala som na príspevok, kde elika74 pisala, že vedela 10hod. po sexe, že je tehotná a navyše, že lekár vidí oplodnene vajicko na ceste vajcovodom do maternice...napísala som štandard ako prebiehajú prvé poradne...vždy záleží od odbornosti lekára a samozrejme od sona aké používa...bo môže to byt naj odborník, ak nemá dobrý prístroj nič neuvidi...len pohmatom môže cítiť zdurenu sliznicu maternice.

@tehulka1111 inak mňa by zaujímal ten dôvod, pre ktorý si to dieťa nemohla mať
lebo od toho aj závisí hĺbka tvojho vnútorného utrpenia a dĺžka sebauzdravenia
mám pocit,že ten dôvod nebol až tak smrteľne vážny...a možno preto ťa to ťaží o to viac
ak to bola tvoja mladosť, tak to by bol naozaj jeden z tých veľmi veľmi blbých dôvodov 😔
ešte by ma zaujímalo, čo na to tvoji rodičia a teda aj prípadný priateľ,alebo neviem, s kým si to čakala
kludne aj IP 😉