icon

Spoveď po miniinterupcii

tehulka1111
29. jan 2014

ahojte boli ste niekto po interupcii alebo mini interupcii na spovedi.. čo vam povedal na to knaz.. dal vam rozrešenie.. ako reagoval.. odsudil vas za to.. ☹

nikus20
30. jan 2014

@doma1 ako som pisala len pisala o tom co vidim a co spravili z mojej sesternici 🙂ale som aj pisala su aj normalny a dobri ludia neber to naseba 🙂)

doma1
30. jan 2014

@nikus20 o.k., už neberiem,,, 😉

renka40
30. jan 2014

@svetllana keď pri spovedi a celkove hriechu, zlu a neviem ako by som to ešte nazvala... je najdôležitejšia pokora- pokánie. Bez toho to jednoducho nejde. neviem iný spôsob. Bez toho niet odpustenia a bez odpustenia niet úľavy. A odpustenie sa nedá vymôcť, prinútiť, podplatiť... to sa dá len dosiahnuť pokorou, pokáním, skutočnou ľútosťou. Kým túto najpodstatnejšiu vec neprijmeme, márne budeme hľadať šťastie! My si ho vlastne ani nezaslúžime, keď sme takí hrdí ( to myslím celkove na ľudstvo čo tak baží po šťastí)

svetllana
30. jan 2014

@renka40 Môžem len súhlasiť. Opakom pokory je pýcha, a pyšný človek ani nevie svoje činy oľutovať úprimne..Hold, všetci sa stále niečo učíme 🙂.

elika74
Odpoveď bola odstránená
sono2
30. jan 2014

@tehulka1111 pozri. Tam nieje dôležité., čo povie kňaz. Je dôležité., čo si myslí Boh. Neviem., aký si mala na to dôvod a vôbec či je to ospravedlniteľné. Vyznaj to sama hore, by som to kňazovi ani nehovorila. Porozprávaj sa s Pánom akoby osobne a možno budeš mať pocit, že ti odpovie. Zomrel za naše hriechy, chyby robí každý a myslím že neni nič čo by Pán neodpustil.

billam
30. jan 2014

@gubcikova mne prišla presne tá istá IP...a smejem sa doteraz na tých 10 hodinách 🙂

sono2
30. jan 2014

@gubcikova a ty nesúď, lebo budeš súdená. Čo si Boh?

gubcikova
30. jan 2014

@sono2 prčo súdiš ty mňa?

svetllana
30. jan 2014

@elika74 Ty si si dobre čítala zakladateľkine príspevky + priložené linky, kde všade vypisovala? Lebo ak áno, bolo by Ti jasné, že je to celé vymyslená blbosť. A len tak mimochodom, doktor jej tehu potvrdil v 3tt a v piatom už bola na potrate..No zasmiali sa zbrojnoši a docválali na drevených koňoch. 😀

Inak Elika74, Tvoj vrchný príspevok sa páči aj istej Eli74...to sú mi náhody :o))))))))))))

gubcikova
30. jan 2014

@elika74 ty si prečítaj ešte raz čo som napísala.ešte raz ti dám otázku-kde som jej písala že nemôže vidno?písala si mi zbytočne IP.neviem načo asi si mala potrebu rýpať.ja som ti ani nane neodpísala.písala som ti sem že ak máš problém bav sa tu a nie mi píšeš ip.na to si mi znova napísala IP takže kto rýpe?

gubcikova
30. jan 2014

@billam a ešte mi napíše že ja rýpem

elika74
30. jan 2014

@svetllana Necitala som vsetko. Citala som o tonicu atd. Mne je jedno, ci si to vymyslela alebo nie. Ak viem, poradim a pomozem. Ak neviem pomoct, necham zit, ale naco hned " ukamenovat"? A ked si uz niekto mysli, ze je to len vymyslene, naco vobec na to reaguje? Vyriesi tym nieco?

billam
30. jan 2014

@gubcikova mna zaujíma ako môže prispievať, ked je neaktivna?

gubcikova
30. jan 2014

@billam to neviem,ale načo ma otravuje.písala som jej nech má neotravuje a nahlásila som ip adminovi ako obťažujúcu a ona mi napíše že rýpem

elika74
30. jan 2014

@gubcikova Precitaj si pravidla fora, Ty sa tu s kazdym pohadas a vysmievas sa ak ma iny nazor ako ty. Vobec neriesis povodnu otazku zakladatelky, takze pises mimo temu.

svetllana
30. jan 2014

@elika74 Na začiatku ešte asi nevedeli, že je to vymyslené 🙂. Ani teraz to neni potvrdené, to sú len moje pocity z toho celého, keď sa na to pozrem ako na celok..Neviem no, mne sa nezdalo, že bola krutá...každý má nejaký ten prejav, niekto vie pravdu pekne zaobaliť do pozlátka, niekto ju povie práve tak, ako mu príde na jazyk. 😉

gubcikova
30. jan 2014

@elika74 písala som prvú odpoveď autorke témy,nevysmievala som sa nikomu inému a sníkým som sa nehádala.neviem načo si mi písala IP.čo si ty chcela tým dokázať?

billam
30. jan 2014

@admin ako je možné, že prispieva neaktivna užívatelia elika74?

gubcikova
30. jan 2014

a ide ma poúčať niekto kto zatiaľ pridal 40 odpovedí

tehulka1111
autor
30. jan 2014

ako to tu čitam, tak niektore ani nieste ženy.. toto čo niektore dokazujete tak toto normalna žena nedokaže.. urobila som čo som urobila, normalne som položila otazku, ale zjavne niektorým ženam robi radosť, ked sa môžu do mna navazať.. nech sa pači, ak sa vam ulavi, kludne môžte pokračovat.. myslim si že na moju otazku mi bolo odpovedane a to čo tu riešite vy nema ani zmysel.. niektore by ste sa mohli nad sebou zamysliet a troška aj o sebe pouvažovať, nie len byť hrdou, ale pritom aka si v skutočnosti.. každy z nas robi chyby, niekto menšie niekto väčšie, ale za to nikoho nemusime odsudzovať.. zato že vy nemate poriadok vo svojom svedomi, za to si pykajte same, ale ja som chcela len radu, nič ine.. a to že tu vytvarate diskusie na 8 stran o tom ako som si všetko vymyslela, ako niesom normalna, ako mam navstivit psychiatra, ako by ste to v živote neurobili, nechajte si prosim pre seba.. dakujem tym, čo mi poradili a normalnym spôsobom odpovedali na tuto otazku a ostatne sa skuste troška aj nad sebou zamysliet.. Keby sa každa aspon troška nad sebou zamyslela a neohovarala, hned by bol svet krajši,..

gubcikova
30. jan 2014

@billam skôr nech admin zmaže tému,lebo je otrasná absurdná

maznacik007
30. jan 2014

@elika74 prosim zverejni ktory lekar je schopny vidiet v 3tt ze je zena tehotna... a vidi oplodnene vajicko vo vajickovode...

to by bolo uzasne .... a najma inspirujuce pre desatisice snaziliek, len nechapem preco potom reprodukcne centra toto nerobia a cakaju 14 dni na krvne testy a UTZ robia az o tri tyzdne po oplodneni...

svetllana
30. jan 2014

@gubcikova Ja mám dojem, že táto elika74 je nielen aj tá eli74, ale aj tá elina25..a ktovie čo všetko. 😅

gubcikova
30. jan 2014

@tehulka1111 daj zamknúť tému a už nik nebude prispievať.zamkni aj ostatné na to je ten trojuholník hore s vykričníkom

gubcikova
30. jan 2014

@maznacik007 ale ona to vedela 10hodín po sexe

billam
30. jan 2014

A elinka74 je podľa mna aj tehulka1111 - zakladatelka témy

maznacik007
30. jan 2014

@gubcikova tak to uz je potom na Nobelovku 😉

svetllana
30. jan 2014

@tehulka1111 Citujem Ťa: "sa skuste troška aj nad sebou zamysliet"... - Začni od seba 😉
Lepšie by vyznelo "Skúsme sa nad sebou troška zamyslieť"....Aj Ty máš čo vylepšovať, nielen my.. 🙂

billam
30. jan 2014

@elika74 oplodnene vajicko vo vajcovode lekár určite nevidí na sono 🙂 🙂 🙂 Prosím ta, uz nepis takéto bludy, lebo sa len zhadzujes.