Stratili ste bábätko a nemohli ste mať ďalšie dieťa?
Hladam zienku, ktora po strate babetka uz nemohla mat dalsie alebo to nevyslo. Ak by si mala chut zdielat ako si to zvladla alebo nezvladla. Kludne pis aj anonymne pripadne ti napisem ss. Dakujem. 👃
Teda na ZS som chodila pekne davno, ale babatko z ä snad nebolo zrusene... 🤔
@anonym_f68328 ano mam tam preklep ked som si to vsimla nedalo sa mi to opravit. Ale tu ludia riesia veci uplne mimo. Ty si neomylna? Mala som znameho, ktory pisal Y a I naopak. Bol podla teba horsi alebo menejcenni clovek, ktoremu bolo treba vysmievat sa? Co je toto za svet. 🤔
A prispevok si pochopila?
@anonym_f68328 ale teda že ty ju upozorňuješ na chybu!!! A tá tvoja obrovská je ok?
@anonym_f68328 to ti nevyšlo
S kým s cim s ä. Dala si z ä.
@anonym_f68328 “ Teda na ZS som chodila pekne davno..” - no ved to aj vidieť z tvojho príspevku. Ale aspoň si si tu kopla do inej 🤨
To uz aky bezchrbtak riesi chybu v takejto diskusii 🤮
@anonym_autor ak si otehotnela raz, mozes otehotniet kedykolvek znovu. Chce to cas a a dusevny pokoj.
@anonym_autor ak si otehotnela raz, mozes otehotniet kedykolvek znovu. Chce to cas a a dusevny pokoj.
@anonym_836797 kiez by to tak fungovalo vzdy... kamoske po masivnom krvacani museli vziat maternicu, babatko to v inkubatore po troch tyzdnoch vzdalo, bolo proste strasne skoro.. ma traumu dozivotne a teda "otehotnela si raz, mozes znova" u nej neplati.... vobec netusis, aku ma ta zena diagnozu...
@anonym_836797 kiez by to tak fungovalo vzdy... kamoske po masivnom krvacani museli vziat maternicu, babatko to v inkubatore po troch tyzdnoch vzdalo, bolo proste strasne skoro.. ma traumu dozivotne a teda "otehotnela si raz, mozes znova" u nej neplati.... vobec netusis, aku ma ta zena diagnozu...
@anjelicek26 tak ako pises. Kazda ma svoj pribeh a neda sa pausalizovat. 😔
@anjelicek26 tak ako pises. Kazda ma svoj pribeh a neda sa pausalizovat. 😔
@anonym_autor ked som porodila svoje orve dieťatko,mŕtvu dcérku,vinou dr, v čase hojenia bolesti som spoznala maminku kt zažila to isté. Cca 2r predomnou.
Dlho sme boli v kontakte, tešila sa ked som porodila svoje dve zdravé deti.
Jej sa to nepodarilo. Stala sa z nej náhradná maminka. Nasla v tom zmysel, poslanie,rozdávala lásku.. do dnešného dňa ma u seba dieťatko. Je tomu 23r.
@anonym_836797
@anonym_836797 kiez by to tak platilo. Zeny bez maternice alebo po prechode pripadne s nefunkcnymi vajecnikmi nemozu, a su aj ine pripady. Ale dakujem.
@anonym_f68328 😅 to je tak ked sílene sa rieši niečo čo nemusí a potom urobí sám chybu
@anonym_f68328 zrušené "ä" ? Tak to mi vysvetli prosím kto a kedy 🙊
A ja som prišla o bábätko ale našťastie mi bolo dopriate ďalšie
Veľa záleží od situácie či existuje možnosť mať dieťa alebo uz je to pasé
Tiež som dhé roky myslela ze nebudem mať dieťa a je to len odvar z toho ked človek uz vie ze naozaj nebude.
Ale myslím ze je to o tom povedať si kto som- kym chcem byť za týchto okolností lebo človek žije len raz ci s deťmi či bez, či s partnerom či bez ,ci s chorobou
@anonym_autor netusim, aký je tvoj príbeh, no rada by som ťa povzbudila, ak sa da. Moja teta v čase keď som sa ja narodila porodila mrtve dievčatko a následne 6 krát (!) o babo prišla v 1-2 trimestri. Ale nakoniec porodila 3 zdravé deti, dnes už sú to takmer dospeláci 🧡.
@anonym_285 zacal mi prechod a 5 rokov sa mi nepodarilo teho. Nie nepotratila. Dietatko neprezilo porod kvoli chybe dr.
@anonym_autor netusim, aký je tvoj príbeh, no rada by som ťa povzbudila, ak sa da. Moja teta v čase keď som sa ja narodila porodila mrtve dievčatko a následne 6 krát (!) o babo prišla v 1-2 trimestri. Ale nakoniec porodila 3 zdravé deti, dnes už sú to takmer dospeláci 🧡.
@mirkam3 zacal mi prechod a 5 rokov sa mi nepodarilo teho. Nie nepotratila. Dietatko neprezilo porod kvoli chybe dr.
Neboj sa, este deti budes mat. Ja 3x missed cxa v 9 tt.
Potom som otehotnela este 2x a dobre to dopadlo. No mali sne kadejake vysetrenia za sebou.
Mozno boko slabe vajicko alebo slaba spermia.
Neboj sa, este deti budes mat. Ja 3x missed cxa v 9 tt.
Potom som otehotnela este 2x a dobre to dopadlo. No mali sne kadejake vysetrenia za sebou.
Mozno boko slabe vajicko alebo slaba spermia.
@snowflakenel a kolko mas rokov?
@snowflakenel a kolko mas rokov?
@anonym_autor no, prve som mala v 34 a druhe v 41. Cize ziadna mlada baba. Dokonca prve po rokoch snazenia az po ivf a druhe prirodzene ani neviem kedy 🙂 🙂
@anonym_autor no, prve som mala v 34 a druhe v 41. Cize ziadna mlada baba. Dokonca prve po rokoch snazenia az po ivf a druhe prirodzene ani neviem kedy 🙂 🙂
@snowflakenel no ja som pred piatimi rokmi prisla ako 40 rocna o babatko a od vtedy nic a uz mam prechod.