Synček nám odišiel do nebíčka
Som otec. Ani neviem ako a čo napísať... V pondelok nás opustil náš synček Maximko mal 3,5 roka a nadovšetko sme ho milovali. Začiatkom februára mu diagnostikovali ALL a po komplikáciách po troch týždňoch odišiel. Mamička aj tatinko sme s ním boli až do konca. Sám neviem prečo to tu píšem, stoja pri nás priatelia aj rodina. Možno preto aby sme si uvedomili aký je detský život krehučký a nešťastie nie je len v telke alebo v knihách ale aj v reálnom svete.
Ani neviem ako bude ďalej plynúť život...zatiaľ je plný ukrutnej bolesti, ktorá sa strieda s úplným prázdnom a beznádejou... ☹
Vždy tu bude s nami🙂
@suxametonium prajem vam vela sil. Je to strasne co musite prezivat, uplne chapem vase pocity. Tiez by som to znasala rovnako. Ja som potrebovala po potrate tiez niekde napisat co citim, nedokazala som o tom otvorene rozpravat i ked moja bolest ani z daleka nebola taka, ako ta vasa. Pomahalo mi to , clovek potrebuje vyjadrit svoje pocity. Posielam silne objatie.
mili rodicia....myslim ze nikto kto take nieco nezazil si nevie vasu bolest a trapenie predstavit. Som si ista ze kazda jedna z nas ktora tuto temu na fore otvorila a precitala tak vyronila nejednu slzu za to vase krasne chlapca.
Zivot je strasne nespravodlivy, moja teta prisla o dietatko, rovnaka diagnoza, chlapcek bojoval niekolko mesiacov, zial zomrel mesiac pred 3.narodeninami, je to uz davno davno, ale ja si na neho spominam casto dodnes a verim ze Maximkovi robi dobreho spolocnika na ich spolocnej ceste.....uprimnu sustrast!
je mi to hrozne luto - presne viem co prezivate - nam pred pol rokom odisiel Kubko nas bol uplne zdravy - o to horsia bolest a smutok - nepomoze vam NIKTO nikto kto to nezazil neporozumie - mne ani moja mama nevedela pomoct - nie preto ze nechcela ale nevedela lebo to nikdy nezazila (som velmi rada ze to nikdy nezazila a neprajem to nikomu na celom svete) je nas len zopar ktori dostaneme takyto kriz lebo len zopar z nas je tak silnych toto uniest - ja som veriaca - a pomohlo mi len a len TO - viera modlitba a samozrejme Kubko - uvazovala som o liekoch na upokojenie - ale co z toho? ucinok pominie a bolest sa vrati este vacsia - musela som to vsetko prijat - povedala som si ze je onho perfektne postarane je v uplnom bezpeci a ma okolo seba tych NAJ NAJ ludi - a to je pre mna dolezite aby bol stastny - fyzicky mi chyba a je mi smutno - nikdy nezabudneme a vzdy obcas poplaceme to uz nikdy neprejde - ale podstatne je ze nikdy nebude chory smutny zraneny ci z lasky ci detske urazy a tesim sa ze na mna a na manzela dava pozor a ze nas lubi - to som si ista - jediny sposob ako sa z toho dostat je PRIJAT TO - a pre nas zeny je aj tak jedinym liekom dalsie babo 🙂 Sadul to pekne napisala v prispevku vyssie: "Blahoslavení žalostiaci, lebo oni budú potešení." Mt 5,4 ozaj som citila potechu ktoru by mi nemohol dat ziaden clovek bol to Boh s mojim syncekom Kubkom a ja sa strasne tesim ze sa raz s nim stretnem a vsetko si vynahradime 🙂
@1tinulienka1
Ďakujem za slová utechy, aj keď to ani Vy nemáte ľahké.
Ja nie som silne veriaci a pre to sa niekedy pýtam " kde si chrobáčik, si šťastný?"
Čakám na nejaký sen , kde mi Maximko povie !"tatko netráp sa je mi veľmi dobre ", alebo nejaké znamenie. Sám neviem čo,,,
@zdeno8162 ja sa tak strasne bojim o svojho syna, ze si taketo nieco stale predstavujem..vies aky to je des?...nezil si ty tiez s takymto niecim?..podvedomie je silnejsie, ako vedomie.,.,
stale, ked trpnem, ci bude ok...take veci pritahujeme potom...
nedá sa to nič iné povedať,len veľa síl,budte si s manželkou strašnou oporou.viac sa nedá povedať. prečítaj si knižku nebo nie je výmysel,alebo chod za psychologom,aj s manželkou.Má sa tam už dobre,aspon nemá bolesti,:( je to rozné,ked takéto malé deti dostanú rakovinu.Držte sa moc aj s pani manželkou.!
prispela som sem 15.5.2015 a dnes opat su to 3 tyzdne co sme pochovali aj nasho druheho synceka Matka mal mesiac a par dni - co sa to deje v tomto svete?
@1tinulienka1 úprimnú sústrasť☹ A veľa síl..citala som o tvojom prvom syncekovi..klobúk dolu pred tebou silna žena.
@inull5 dakujem ale radsej by som bola slaba a padavka a mohla mat aspon jedneho milacika
Boze.. uprimnu sustrast Vam prajem a vela vela sil aj ked viem ze ta bolest je nesmierne obrovska a ziadne slova ju nezmiernia 😢😢 neba ma o jedneho anjelika viac zase 😢😢 boze preco umieraju deticky .. neviem.si tu bolest ani predstavit.. budte silny
Uprimnu sustrast, neviem ci poznate dlouhacesta.cz, je to pre rodicov ako vy. Hodne sil!
@suxametonium boze placem... 😢😢😢😢 prajem hlboku uprimnu sustrast.. 😢😢😢😢
@suxametonium až ma zamrazilo,keď som čítala váš príbeh....presne toto sa stalo aj môjmu synovi keď mal 20 mesiacov-z úplného zdravia zvracanie-v piatok sme šli do nemocnice,v nedeľu sa stav zhoršil,ale bola nedeľa a lekárka nikde 😒 ....v pondelok bolo ešte horšie,nebyť môjho muža,ktorý vynadal primárovi a doslova ho chytil pod krk,s tým,že keď sa jeho synovi niečo stane,tak si ho odsedí......až potom mu nasadili lieky-a to už v hodine 12tej,keď už bol syn ako handrová bábika a museli ho aj oživovať......dva dni kmitali len okolo neho,ale zachránili ho.....dnes má už skoro 12 rokov 🙂 .Neverila by som,že z rotavírusu môže byť otrava krvi a zápal mozgu.....Dcéru som už dala zaočkovať,ale keď bol syn maličký,ešte sa u nás neočkovalo.....škoda...... 😒 Som presvedčená,že neurobili všetko pre to,aby zachránili vaše dievčatko,keby jej hneď nasadili antibiotiká,tak to mohlo dopadnúť inak.Mne sa aj lekárka priznala,že sme nášho Alexa doslova vytrhli hrobárovi z lopaty a obe sme plakali,keď nás prepúšťali......Je mi nesmierne ľúto,čo sa vám stalo....úprimnú sústrasť a veľa síl vám prajem......toto ani čas nevylieči,stále to bude bolieť.....prešetrili váš prípad? aký bol záver? Ja už teraz viem,že sa tomu dalo zabrániť,ja viem,že lekári nie sú bohovia,ale niekedy aj malé zaváhanie môže mať obrovské následky...... 😢 😢
Úprimnú sústrasť, pri čítaní Vašich slov som strávila dlhý čas, nakoľko mi slzy nedovolovali čítať všetko, je mi to veľmi, veľmi ľúto :( posielam silne objatie.
@1tinulienka1 to sa ako naozaj moze stat ze prist o 2 deti? Hrozne :((((( je mi to nesmierne luto
@zdeno8162 Citam Vas prispevok teraz po mnohych rokoch. Placem, lebo osud vasho synceka je totozny s osudom toho mojho. Presne 27 dni od diagnozy AML akutnej leukemie po umrtie mojho milovaneho dietatka na are teraz v stredu 23.1.rano. Dovod umrtia - zlyhanie pluc z dovodu RSV virusu a zapalu pluc v hlbokom utlme po chemoterapii. Syncek dovrsil 3 rocky v nemocnici a nesmierne si vytrpel. Ja saliem bolestou a to som este aj v 25 tyzdni tehotentva s dcerkou. Neviem, nechcem si predstavit zivot bez synceka.

Anjelik náš krásnučky, dnes je to dva mesiace čo si od nás odišiel. Viem že tie slová na obrázku sú len moja nenaplnená túžba , môj výkrik...
Ak nebo existuje, ak existujú anjeli tak Ty si určite jeden z nich.
Tak veľmi Ťa chcem postískať a zase Ti do uška vravieť ako Ťa veľmi ľúbim...
Plačem a slzičky mi padajú na klávesnicu.
Milujem Ťa, chrobáčik môj