Tehotenstvo po 41 a zamlčaný potrat
Ahojte, chcelaby som sa opytat na vás názor. Mam 41 rokov som úplne zdravá, všetky vyšetrenia imunologické, hematologia, genetika ok. Laparoskopia minuly rok v októbri tiez vsetko ok. Ovarialna rezerva podľa lekárky na môj vek úplne v poriadku.
Pred dvoma rokmi sme absolvovali Ivf, otehotnela som hned, ale potom v 5tt MA.
Teraz po dvoch rokoch som prirodzene otehotnela. Dnes, 8 tt+1 som bola u lekárky, povedala mi že srdiečko nebije a dieťatko zastavilo vývoj v 6 tt. Som z toho velmi nešťastná a premyslam nad tým čo ďalej. Myslite že mozem otehotnieť este prirodzene ?
Po Ivf som mala hyperstimulacny syndróm nechcela by som to asi už opakovať. Na adopciu už máme dosť rokov a zvažovala som aj darované vajíčka, ale nie som s tým úplne stotožnená.
Máte prosim niektorá podobnú skúsenosť a podarilo sa vám to prirodzene, myslím prvorodičky.
Ďakujem moc !

@lyci ahoj, my sme mali teraz svadbu, tak som mala iné myšlienky a tešila som sa z nej. O dva týždne idem na hemato a potom na imunologiu.
Ked som teraz otehotnela, brala som Prednison na úplne iný problém a podľa gynekologičky to mohol byt dôvod prečo som otehotnela. Keďže som ho ale nebrala ďalej, mohla som potratit. Prednison znižuje imunitu.
Reprodukčnú Imunologiu si absolvovala ?