icon

Umelé prerušenie tehotenstva v Interklinik alebo Mediklinik

1. dec 2025
anonym_6fb84f
1. dec 2025

skúsenosť nemám, ale každopádne vyberaj lekára, ktorý má skúsenosť... nepozeraj ktorá klinika, ale aký lekár, aby to bolo všetko vporiadku urobené a nemusela si sa vracať ešte raz

anonym_4bc615
1. dec 2025

Interklinik

autor
1. dec 2025
@anonym_4bc615

Interklinik

@anonym_4bc615 neverim ze mi niekto naozaj aj odpisal .... ďakujem . A smiem sa opytat kedy si podstúpila ? Sme obidve anonymne takze ti nemozem ani sukromne napisat😃😌

anonym_4bc615
1. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_4bc615 neverim ze mi niekto naozaj aj odpisal .... ďakujem . A smiem sa opytat kedy si podstúpila ? Sme obidve anonymne takze ti nemozem ani sukromne napisat😃😌

@anonym_autor potrebujes podrobnosti,priebeh?co ťa zaujíma ?
Áno tento rok

autor
1. dec 2025
@anonym_4bc615

@anonym_autor potrebujes podrobnosti,priebeh?co ťa zaujíma ?
Áno tento rok

@anonym_4bc615 áno chcela by som vedieť asi všetko čo by sa dalo... 😃😌Kto ti to robil? Ako to prebiehalo. Ako dlho si to vybavovala . alebo v akom tyzdni ja som cca 5-6 tt Viem ze su tam 2 doktorky jedna z toho primárka . Ja chcem ist na vlastnu žiadosť ....rozhodujem sa medzi interklinik a mediklinik. Interklinik je asi známejší . Len sa velmi bojím aj priebehu aj všetkého

anonym_4bc615
1. dec 2025

Pisala som tam so žiadosťou na upt,volali naspäť pytali na poslednú ms,dali termín, tiež som tak cca bola v tt na vyšetrenie,lekarka fajn,nic nekomentovala,ani sono nic nekomentovala,zobrala hneď krv a urobila predoperacne v tu jednú návštevu, čo bolo fajn
O týždeň mi dali termín na zákrok,miniinterupcia
Predtým nejesť nepít tuším 6 hodín,zakrok trvá 10 minút pod celkovou anestéziou, potom 2 hodiny na izbe
Prebehlo to úplne v poriadku,no musis mať domov doprovod, ktorý pre teba príde
O 2 týždne kontrola
Jedna lekarka ma vysetrovala a druhá robila upt ale uz si nepamätám ako sa volajú

anonym_4bc615
1. dec 2025

A ja hlavne som to mala bližšie domov, takže to u mňa zavážilo

autor
1. dec 2025
@anonym_4bc615

Pisala som tam so žiadosťou na upt,volali naspäť pytali na poslednú ms,dali termín, tiež som tak cca bola v tt na vyšetrenie,lekarka fajn,nic nekomentovala,ani sono nic nekomentovala,zobrala hneď krv a urobila predoperacne v tu jednú návštevu, čo bolo fajn
O týždeň mi dali termín na zákrok,miniinterupcia
Predtým nejesť nepít tuším 6 hodín,zakrok trvá 10 minút pod celkovou anestéziou, potom 2 hodiny na izbe
Prebehlo to úplne v poriadku,no musis mať domov doprovod, ktorý pre teba príde
O 2 týždne kontrola
Jedna lekarka ma vysetrovala a druhá robila upt ale uz si nepamätám ako sa volajú

@anonym_4bc615 a bola príjemná lekarka aj ta aj ta??? Ci stebou ani nekomunikovali?? A ked si prišla ako dlho si cakala na zakrok?? A na sale to prebiehalo ako? Ked si prišla? Zobudila si sa este na sale ci izbe ?

anonym_4bc615
1. dec 2025

Jedna bola ok co ma vysetrovala a druhá co ma operovala mi prišla prisnejsia ale ju som videla asi 3 min, zoberú ta na sálu a o chvíľu spíš ani nevies ako🙂
A nie nečakala som vôbec dlho mozno 10-15min
zobudila sa na izbe

autor
1. dec 2025
@anonym_4bc615

Jedna bola ok co ma vysetrovala a druhá co ma operovala mi prišla prisnejsia ale ju som videla asi 3 min, zoberú ta na sálu a o chvíľu spíš ani nevies ako🙂
zobudila sa na izbe

@anonym_4bc615 fuuu si ma nepotešila 😓😃prísnejšia v com? Nemam rada take pocity z lekarov skor oceňujem taky lepsi priateľsky pristup alebo ze celu situaciu tak uvoľnia ... nie to este taky pocit ... a este v takej situacii .. to je super ze si prišla a necakala dlho na zakrok. Ja sa bojim tej anestézy aj prebratia atď... moc a celkovo toho ale stale mi hvoori nieco vnutri mna ze toto bude asi lepsia voľba😭

autor
1. dec 2025
@anonym_4bc615

zobudila sa na izbe

@anonym_4bc615 a prepáč že takto pisem ale si jedina ktora teda bola tam kam plánujem aj ja. Avie mi pobedat .. citim sa v týchto dnoch hrozne neviem ako si mala ty

anonym_4bc615
1. dec 2025

Prísnejšia v tom lebo ja som pre zdravotný dôvod nemala tak skoro otehotniet ako som otehotnela hehe tak mi to pripomenula 😅 ale ju som videla 3 min ale bola inak v pohode a fakt super ani žiadne komplikácie po... takže práca vynikajúca
No ja som s tým relatívne bola ok lebo aj zdravotné dôvody ma k takému rozhodnutiu doviedli
A je to chvíľkovy zákrok nemusíš sa ničoho báť,jedine psychicky aby si bola ok s rozhodnutím

autor
1. dec 2025
@anonym_4bc615

Prísnejšia v tom lebo ja som pre zdravotný dôvod nemala tak skoro otehotniet ako som otehotnela hehe tak mi to pripomenula 😅 ale ju som videla 3 min ale bola inak v pohode a fakt super ani žiadne komplikácie po... takže práca vynikajúca
No ja som s tým relatívne bola ok lebo aj zdravotné dôvody ma k takému rozhodnutiu doviedli
A je to chvíľkovy zákrok nemusíš sa ničoho báť,jedine psychicky aby si bola ok s rozhodnutím

@anonym_4bc615 aha rozumiem😀... a co sa tyka po? Kedy si bola schopna komunikovat alebo napisat muzovi atd? Mam doma este jedného drobca a sa bojím vieš 😭😃.... a sála bola normalne ako operačná ci skor take ako ambulancia ? A tam si ty Dr a anestéziologička ?.. a ozaj po prebudení ti nebolo zle nemala si bolesti?

anonym_40e7ea
1. dec 2025

Baby ak sa môžem spýtať, trošku odveci… cievkuju pri tomto zákroku? Keď to trva len krátko. V interklinik alebo teda všeobecne

anonym_a7af78
1. dec 2025

@anonym_autor ja som bola Gyneka Trenčín a veľmi som bola s prístupom spokojná.Mediklinik mi moja Dr.neodporucala, vraj ma pacientky ktoré tam spokojne neboli.

anonym_a7af78
1. dec 2025
@anonym_40e7ea

Baby ak sa môžem spýtať, trošku odveci… cievkuju pri tomto zákroku? Keď to trva len krátko. V interklinik alebo teda všeobecne

@anonym_40e7ea nie

autor
1. dec 2025
@anonym_a7af78

@anonym_autor ja som bola Gyneka Trenčín a veľmi som bola s prístupom spokojná.Mediklinik mi moja Dr.neodporucala, vraj ma pacientky ktoré tam spokojne neboli.

@anonym_a7af78 Fuha vazne?? A vieš aj nieco viac ? Ale ďakujem za info...

vorkola
1. dec 2025

@anonym_autor Idu vianoce, nechces darovat manzelom ktory dlllllhe roky cakaju na adopciu, vytuzene dietatko?,Ani si nevies predtavit tu radost, ked darujes ,a oni obdarovani ,by az div po nebesiach skakali..

anonym_4bc615
1. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_4bc615 aha rozumiem😀... a co sa tyka po? Kedy si bola schopna komunikovat alebo napisat muzovi atd? Mam doma este jedného drobca a sa bojím vieš 😭😃.... a sála bola normalne ako operačná ci skor take ako ambulancia ? A tam si ty Dr a anestéziologička ?.. a ozaj po prebudení ti nebolo zle nemala si bolesti?

@anonym_autor do par minút som sa prebrala a bola som ok i keď trocha otapena a normálna sála
Ano dr,anest.a sestrička jedna alebo dve neviem už
Nemala som žiadne bolesti,iba jemné krvacanie ale úplne jemne
A žiadne komplikácie

autor
2. dec 2025
@anonym_4bc615

@anonym_autor do par minút som sa prebrala a bola som ok i keď trocha otapena a normálna sála
Ano dr,anest.a sestrička jedna alebo dve neviem už
Nemala som žiadne bolesti,iba jemné krvacanie ale úplne jemne
A žiadne komplikácie

@anonym_4bc615 super ďakujem . A tebe prosim robili pri konzultácii aj stery z krcka , aj ekg , a taketo krv? Aj nejaka debata s anestéziológom bola ci???

any_soj
Včera o 02:57
@anonym_autor

@anonym_4bc615 super ďakujem . A tebe prosim robili pri konzultácii aj stery z krcka , aj ekg , a taketo krv? Aj nejaka debata s anestéziológom bola ci???

@anonym_autor ahoj. Nemám skúsenosť. Za reagujem len na tvoje slová, že sa bojíš "celkovo toho ale stale mi hvoori nieco vnutri mna ze toto bude asi lepsia voľba😭".
Pred pár dňami som akurát čítala, neviem to dohľadať, od jednej ženy povzbudenie, že kto je v takej situácií, nech si dá čas. Že cítila neistotu ohľadom potratu, ale chcela to mať čo najskôr za sebou, a že to vidí ako chybu, lebo keby si dala čas, tak by sa bola rozhodla inak.
Tak ťa len chcem povzbudiť ešte si dopriať čas a možno skonzultovat napríklad cez alexisporadna.sk Sú tam úžasné ženy, mne veľmi pomohli, keď som sa na ne obrátila.