Umelé prerušenie tehotenstva v Interklinik alebo Mediklinik
@anonym_autor neboj sa, dobre to dopadne. Ja som tiež bola na upt , nič to nie je. Každá sa trocha boji, ved to je samozrejme, ale už keď sa zobudíš tak to všetko z teba opadne. Držím ti palce 🫶
@anonym_b0db68 ďakujem za povzbudivé slová❤️bojim sa toho priebehu.... aj ako to na tej slane bude prebiehať ten proces čakania ... a najhoršie že ma desi ze mam nevoľnosti ak nieco male nezjem/ nepijem a tam chcu niekolko hodin nepit nejest. To neviem ako mam zvládnuť ked mam takuto situaciu 😓 mala si aj nejske bolesti po prebudení? Alebo ako si sa citila ?
@anonym_b0db68 ďakujem za povzbudivé slová❤️bojim sa toho priebehu.... aj ako to na tej slane bude prebiehať ten proces čakania ... a najhoršie že ma desi ze mam nevoľnosti ak nieco male nezjem/ nepijem a tam chcu niekolko hodin nepit nejest. To neviem ako mam zvládnuť ked mam takuto situaciu 😓 mala si aj nejske bolesti po prebudení? Alebo ako si sa citila ?
@anonym_autor no ja som bola v mediklinik v Leviciach a všetko bolo skvelé. Lekári úplne v pohode, sestričky zlaté. Fakt že nikto nedal pocítiť nejakú svoju výhradu svedomia. Keď tam žena ide, tak má dôvod a tak sa to chápe. Zobudila som sa bez bolestí, normálne si ma chlap vyzdvihol, v aute ma čakalo jedlo, žiadne komplikácie po. Nie je sa čoho báť a ani výčitky svedomia sa nekonali - ako som povedala vieme prečo tam ideme.
😱
Ahoj ja som absolvovala upt na konci októbra v mediklinik Levice a vsetko bolo fajn ....bala som sa ale nakoniec to bolo rýchle ...nemala som ziadne komplikácie.... nikto mi nic nepovedal, proste bolo to moje rozhodnutie a viac neriešili....
@anonym_autor vieš čo, ja keď som sa zobudila tak som bola taka malatna, ale nejaké veľké bolesti som nemala. Samozrejme trosku som tam cítila niečo, že sa tam niečo robilo, ale to nič nie je. Robili mi to ráno, a poobede som išla domov.
Ahoj ja som absolvovala upt na konci októbra v mediklinik Levice a vsetko bolo fajn ....bala som sa ale nakoniec to bolo rýchle ...nemala som ziadne komplikácie.... nikto mi nic nepovedal, proste bolo to moje rozhodnutie a viac neriešili....
@anonym_893780 aj ja sa velmi bojim ... aby som sa vobec zobudila a ako to bude predtym prebiehať a potom .. 🙈
@anonym_autor vieš čo, ja keď som sa zobudila tak som bola taka malatna, ale nejaké veľké bolesti som nemala. Samozrejme trosku som tam cítila niečo, že sa tam niečo robilo, ale to nič nie je. Robili mi to ráno, a poobede som išla domov.
@anonym_b0db68 rozumiem... no ja sa bojim hlavne ten narkózy ze sa nepreberem alebo tak celkovo toho priebehu 🙈😓
@anonym_b0db68 rozumiem... no ja sa bojim hlavne ten narkózy ze sa nepreberem alebo tak celkovo toho priebehu 🙈😓
@anonym_autor toho, že zabiješ vlastné dieťa sa nebojíš?
@anonym_autor podľa sono sa riadiť
Nvm no,tak ja som bola inter, podľa mňa boli ok ale ja som neriešila,,prijemnost,, ale nech to je čím skôr zamnou a aby to dopadlo ok
Vieš ajtak je to len na náhodu ci ti sadne lekár
Ale zas so stresom ísť niekde....ale či ten stres nebude tak či tak🙂 a aj keby si išla hocikde a hocico si mysleli ,nech ti to je jedno,aby si urobili prácu čo majú a ty mala ,,situáciu,, vyriešenu
@anonym_4bc615 ahoj tak predsa bola som dnes ....na konzultácii a zajtra mi kázali prísť na 8:00 a zakrok ze az medzi 9-12.... to si neviem predstavit co tam
Budem akoze robiť ...hroza . Ale bola som tam robili mi krv EKG Sono
@anonym_4bc615 ahoj tak predsa bola som dnes ....na konzultácii a zajtra mi kázali prísť na 8:00 a zakrok ze az medzi 9-12.... to si neviem predstavit co tam
Budem akoze robiť ...hroza . Ale bola som tam robili mi krv EKG Sono
@anonym_autor fajn a v pohode nie? už to budeš mať za sebou a hotovo,na obed nebudeš vedieť že niekde si bola
@anonym_autor fajn a v pohode nie? už to budeš mať za sebou a hotovo,na obed nebudeš vedieť že niekde si bola
@anonym_4bc615 tak doktorka bola fajn aj sestrička celkom fajn .. aj tebe povedali ze na 8?? A medzi 9-12 zakrok? Ja som myslela ze o 12 aj doma uz budem🙏🏻😓a tam na recepcii pre teba prišiel niekto a isla si na izbu a co potom? Tam ste boli viaceré ci?.. Ach uz nech je to zamnou . Povedala mi dnes ze maju super anesteziologov no som zvedava
@anonym_4bc615 tak doktorka bola fajn aj sestrička celkom fajn .. aj tebe povedali ze na 8?? A medzi 9-12 zakrok? Ja som myslela ze o 12 aj doma uz budem🙏🏻😓a tam na recepcii pre teba prišiel niekto a isla si na izbu a co potom? Tam ste boli viaceré ci?.. Ach uz nech je to zamnou . Povedala mi dnes ze maju super anesteziologov no som zvedava
@anonym_autor ja som mala termín tusim o 13h a aj tak ma zobrali
Oni zrejme dali len časovú rezervu
A po zákroku prišli pre mňa a museli az priamo na izbu a potom tuším podpísať ze idem v doprovode
a na izbe som bola sama
Podľa mňa na obed budeš doma
@anonym_autor ja som mala termín tusim o 13h a aj tak ma zobrali
Oni zrejme dali len časovú rezervu
A po zákroku prišli pre mňa a museli az priamo na izbu a potom tuším podpísať ze idem v doprovode
a na izbe som bola sama
Podľa mňa na obed budeš doma
@anonym_4bc615 aha takze tebe povedali ze o 13 bude zakrok a tak si aj prišla na 13? Ci na 8:00 ti kázali a o 13 si isla na zakrok?? Lebo nechapem preco mam prist na 8:00....
@anonym_4bc615 aha takze tebe povedali ze o 13 bude zakrok a tak si aj prišla na 13? Ci na 8:00 ti kázali a o 13 si isla na zakrok?? Lebo nechapem preco mam prist na 8:00....
@anonym_autor tak kedze je mozne ze pojdes na zakrok uz o 9 je normalne ze Ta tam chcu mat hodinu pred
@anonym_autor to je normálne že troška skôr prídeš, nebudeš dlho čakať
Autorka ako si zvládla?
@anonym_4bc615 áno chcela by som vedieť asi všetko čo by sa dalo... 😃😌Kto ti to robil? Ako to prebiehalo. Ako dlho si to vybavovala . alebo v akom tyzdni ja som cca 5-6 tt Viem ze su tam 2 doktorky jedna z toho primárka . Ja chcem ist na vlastnu žiadosť ....rozhodujem sa medzi interklinik a mediklinik. Interklinik je asi známejší . Len sa velmi bojím aj priebehu aj všetkého
@anonym_autor uz ste bola?

@anonym_4bc615 no najlepšie bude pre nas asi ist i ked zacinam asi 7-8 tyzden . Na Sono bolo trosku mensie takze neviem cim sa riadit .. ten mediklinik vraj neni moc ok.. no a este Inter klinik je teda s tych cenovo dostupnejsich . Len teda recenzie na tie doktorky su fakt nie moc prijemne .....ma to risknúť tam? Ci ty by si ich neodporúčala tiez.? Fakt ma to odradilo len neviem ci sa od toho odosobniť alebo co
@anonym_autor neboj sa, dobre to dopadne. Ja som tiež bola na upt , nič to nie je. Každá sa trocha boji, ved to je samozrejme, ale už keď sa zobudíš tak to všetko z teba opadne. Držím ti palce 🫶