icon

V 24. tyždni tehotenstva prestalo biť srdiečko

n523
7. sep 2023

Ahojte
Je tu niekto kto prežil v tehotenstve to čo ja 😥 malo to byť moje prvé bábätko mala som počas tehotenstva problémy s krvácaním ležala som aj v nemocnici ale vždy to dopadlo dobre bola som aj na veľký ultrazvuk tam bolo všetko ok a po tom prešlo 2 týždne išla som u gynekológa zas s krvácaním ale len trošku nie veľa som mala krv na vložke a tam mi oznámil že už nebije srdiečko musela som pôrodít mrtvé bábo 😭😭 už prešiel mesiac ale boli to rovnako 😭

mimi3008
•
7. sep 2023

@n523 Och😪😪😪tazko sa to cita, uprimnu sustrast a vela sil...

janetinka27
•
7. sep 2023

@n523 je mi to luto 😢

gabym
•
Autor odpoveď zmazal
•
miskamilka
•
7. sep 2023

Je tu skupina Mamicky anjelikov, pre maminy, ktore prisli o dietatko, urcite tam najdes spriaznenu dusu. Uprimnu sustrast

ivik4
•
7. sep 2023

Čas Ti pomoze
Ja som o dieta v tehotenstve prisla 2x, jedno z toho som v 5mesiaci rodila mrtve

fantaghiro21
•
7. sep 2023

Uprimnu sustrast.
Ja som spontanny potrat mala r 2015 v 23tt.Pre ine dovody ale.a poplacem si aj po tak dlhej dobe(potratila som na moje meniny,12.sept)
Naucit sa zit s tym treba dlhsi cas.Hlavne trav cas s niekym stale,nech si minimalne sama.
Plac,kric ,mas na to pravo a dovod.ale ked som plakala sama,bolo mi horsie a uzialila som sa do vycerpania...

n523
autor
•
7. sep 2023

@ivik4 a zistili ty prečo?😥 Podarilo sa tí otehotnieť?

darvvana
•
7. sep 2023

@n523 viem ako sa citis, prezila som to v 1/2022. Moje prve tehu...Vsetko bolo stale ok.. vsetky vysetrenia ultrazvuky a kontrola v 20 tyzdni odhalila ze babo uz nezije. Telo nedalo nic vediet stale som myslela ze je vsetko ok. Na nic sa neprislo, ani pitva, ani vsetky vysetrenia. Rodila som mrtve babo a nasledne kyretaz. Momentalne mam 5 mesacneho zdraveho chlapceka 💙 aj ked kazdy den myslim na anjelika... s tym sa clovek len nauci zit. Neda sa zabudnut len to menej boli o cosi....

n523
autor
•
8. sep 2023

@darvvana je mi to ľúto 😥 to isté som mala ja všetko ok. Ultrazvuky dva krát som krvácala ale vždy bolo ok 😭 ale aspoň máš už pri sebe malí zázrak❤️ ako to bolo? Podarilo sa tí hneď oťehotnieť? Či?

ivik4
•
8. sep 2023

@n523 ano
A ano uz mam syna

n523
autor
•
8. sep 2023

@ivik4 koľko si počkala hovoria aspoň 2 cykli počkať

natuliatko777
•
9. sep 2023

@n523 ja som mala toto iste pre to krvavanie .. mala zomrela v 20tt

n523
autor
•
9. sep 2023

@natuliatko777 ako sa po tom riešilo? Dá sa to riešiť a donosit bábätko?

natuliatko777
•
9. sep 2023

@n523 ziadno , vysledky z pitvy v pohode a aj ja som bola oukej ze proste priroda a neviem netusim ci sa da donosit take dieta podla mna nie

nafka0483
•
9. sep 2023

@n523 Je mi to luto :(
Odporucam ti vysetrenie na hematologii - kvoli mutaciam, aby dalsie tehotenstvo dopadlo dobre.
Vela sil zelam.

tatiana149
•
22. apr 2024

Akoby som čítala môj prípad. Tiež krvácanie ale vždy všetko ok. Ultrazvuky aj 3D. Zrazu ....pitva nič neodhalila. Moja Natálka mala 500g