icon

Vyhráža sa mi psychopatka

lenkabystrianska
13. júl 2017

Potrebujem pomoc s psychopatkou ktorá sa mi vyhráža.mate nejaké rady čo robiť?

Strana
z2
marusia12
14. júl 2017

Aj policajti sú len ľudia 😀 Koľkokrát musia riešiť doslova susedské kraviny a občania ich otravujú blbosťami. Susedský spor môžeš riešiť cez mestskú políciu, prípadne ručne stručne bez svedkov....

vilma7
14. júl 2017

@natalienka12 a ako dokážeš ze sa dotyčná vyhráža bez dôkazov??

buckovak
14. júl 2017

@vilma7 tak to mi je o to viac ľúto, že je to pravda. Ale fakt to bolo podané moc všeobecne, takže každý len môže špekulovať....
@tomiholjubavi bude to mimo témy, nedá mi nenapísať, že na Tvoje príspevky sa vždy teší aj moja 12r dcéra 🙂

vilma7
14. júl 2017

@buckovak napíše, podrobnejšie, z istých dôvodov.

buckovak
14. júl 2017

@vilma7 lebo už hneď si dala potom veľmi zlý nick ak je to jej pravé meno.....

marcelatje
14. júl 2017

@johanna_b moj bratranec si naplanoval vrazdu celej svojej rodiny. Zeny a deti. Presne vedel co, kedy a ako urobi. Vobec sa tym netajil a vzhladom na to, z akeho prostredia vysiek a ze jeho otec zabil jeho matku (3 deti, najstarsie malo v tom case 6 rokov) bolo to vysoko pravdepodobne. Vzhladom na bitky ktore tam boli na dennom poriadku, topenie deti vo vani, vymykanie zeny na dvore v nocnj koseli v januari a podobne to neboli plane vyhrazky nejakemu susedovi ci exke. Policia nemohla urobit absolutne nic. Ja netvrdim ze je to spravne, hovorim ze nemaju paky na to aby v takychto pripadoch konali.

vilki
14. júl 2017

Co mozu urobit policajti? Za to ze suseda povie susede p... ju nezoberu do vazenia...

marcelatje
14. júl 2017

@natalienka12 definuj nebezpecne vyhrazanie bez dokazov za ktore je vazba .
Byvaly mi volal ze ak ho dam na sud, vezme z ulice sestrine deti (skolkarsky vek) uz ma na ne zaujemcu z ukrajiny a mna zabije takym sposobon ze budem prosit aby to uz ukoncil. Dva roky ma sledoval kde som co robim. Informoval ma o kazdom mojom kroku. S kym som sa kde a ako dlho rozpravala. Podla toho co hovoris mal sediet v base. Na policii ma odhovorili od trestneho oznamenia, vraj slovo proti slovu a ak mu nieco dokazu, o com vraj pochybuju, dostane pokutu 60 eur 🙄
To bolo par rokov dozadu, ale vela sa odvtedy nezmenilo.

natalienka12
14. júl 2017

@marcelatje prepáč, ale nechcem to verejne rozoberať, robím s tým, tak viem, čo a ako. Ale nechcem sa už do tejto témy zapájať.

marcelatje
14. júl 2017

@natalienka12 chapem, ja s tym sice nerobim, no mam skusenost z opacnej strany je, ze len za vyhrazky, este tomu bez dokazov nikoho do vazby nevezmu. Netvrdim ze je to pravidlom, ale deje sa to.

johanna_b
14. júl 2017

@vilma7 treba nahrat do mobilu najlepsie video

morningcoffee1
16. júl 2017

Dotycna je vraj advokatka. V inej teme som navrhla zakladatelke nech zverejni ten pribeh na internete /v novinach vratane mena tej JUDr. 😅 Na dobrej povesti si pani advokati zakladaju.

mamana4
16. júl 2017

...nahlásila som to na polícii.treba im povedat vsetko.treba vsak povedat,ze sa bojíš o svoj život,nech je jasne udane,ze nejde o banálnu vec,musíš trvať na svojim,pretoze mas strach.nech je udane,ze naozaj ide o nebezpečne vyhrážky,myslim,ze vtedy to nebudú riešiť len ako pristupok,ak mas vážne obavy,ak su tie vyhrážky nebezpečne,myslim,ze sama môžeš trvať na tom,aby bolo začaté trestne stihanie.ak mas nejaké dôkazy,je to fajn,treba im povedat.
Môžu to vsak viest ako priestupok,ak su to nejaké nadávky,dokonca aj keby ta napadla.a to je taky nekonečný príbeh-psychopatmi predvolaju,teba predvolaju,vypočujú obe strany,ona dostane nejakú pokutu a moze to tak ísť dookola,az kým sa ozaj niečo nestane.
Drzim palce!!!

galioska
28. aug 2018

@buckovak sak baby pokecaju dalej😀😀🙈

Strana
z2